Sziasztok!Hát igen egy kicsit én is mozgalmasabbnak gondoltam a fórumot,szinte mindig csak mi írunk.Persze az a pár ember aki kint van az majd ezután ha haza jön majd mesél.Vagyis remélem hogy tele lesz a fórum az élményekkel,mert azért elnézegetem a többi helyen se nagyon álltak neki mesélni!(bár ott is vannak kivételek)Vagy lehet ebbe a rossz időbe lefagyott a fórum?
Sziasztok!
Én új vagyok itt.Görögben már jártam,de itt még nem
Idén Nei Poriba megyünk,ott lesz az esküvőnk.
Érdeklődnék,hogy tudtok-e valamit a Diamond házról?
Az Anett-tourssal megyünk,de autóval.
Minden segítségnek örülök.
#1650812011-06-10 18:59:09 Válasz a #165066. hsz-ra
Szia! Mi voltunk tavaly a Diamond házban. Szép modern apartman, mi meg voltunk vele elégedve. Csak azzal volt a baj, hogy feltettek minket a 3. emeletre, mert mi is autóval mentünk és 9 éjszakára, akik lentem voltak ők busszal voltak és 7 éjszakára. Nei Pori szélén van az apartman, Platamon felé.
#1650842011-06-10 19:19:56 Válasz a #165081. hsz-ra
Köszi az infot.Mondjuk mi baráttokkal megyünk és 3 apartmant béreltünk,úgyhogy az egyik biztos nem a 3. emeleten lesz
Egyébként milyen ott az éjszakai élet? Van a közelben disco, vagy valami táncos-zenés hely?
Na igen...Tavaly sokkal nagyobb volt itt az élet....De sajnos szerintem sok embernek a mai helyzetben nem a legnagyobb problémája ,hogy fórumozzon! Sok embernek megélhetési problémái vannak!Ennek nem így kellene lennie,de erről nem mi tehetünk és sajnos nem is tudunk ellene sokat tenni...De nem akarok offolni....De tény ,h itt nagyon nagy a csend...Nem úgy,mint pl a Sarti-s csoportnál.
Sancho! az tuti,hogy mi talizunk!!!Már alig várom...Szerintem én ahogy átléptük a görög határt az első benzinkútnál veszek egy üveg Mhytost!!!
Remélem a mi Kovács Gyulánk jól érzi magát!!!
Már várom a beszámolókat!!!
Váltja valaki őket innen??
#1651192011-06-10 21:48:47 Válasz a #165084. hsz-ra
Mi nem voltunk discoba,(gyerkőccel voltunk) de van a közelben. Este mindenki elindul sétálgatni, nézelődni, vagy beülnek valahová. Platamonba is érdemes átmennetek, mi is több estét is ott töltöttünk. Kocsival nagyon közel van.
#1651202011-06-10 21:52:57 Válasz a #165092. hsz-ra
Mylo!
Igazad lehet, hiszen nekem sem egészen úgy alakultak a dolgaim, ahogy szerettem volna.
Egyébként a Mythos nekem is az első programok közé tartozik. Múlt nyáron is, amíg vártuk, hogy elfoglalhassuk a szállást, rögtön elindultam egy tavernát keresni. Én is várom a talit, majd megbeszéljük addig melyik tavernában és pontosan mikor is találkozzunk.
És hogy én se legyek off, lehetne akár a sokak által említett Athos taverna is
#1651282011-06-10 22:51:14 Válasz a #165120. hsz-ra
Sancho!
Sajnálattal is olvastam ,hogy mi történt veled! De szerintem te nem az az ember vagy aki feladná...és nem talál valami megoldást!!Szurkolok neked!
Az Athos szerintem jó lesz! Ezt szerintem fixálhatjuk is!!
Virdzsi1!
Szerintem nem kell!!Általában van egy nagyobb lábas,egy vagy két serpenyő...egy két műanyag edény ...Na meg persze az étkezéshez szükséges dolgok!
Nekünk bőven elég volt...Mondjuk nem sűrűn főztünk,de egy spagettit levessel (zacsis leves) simán összehoztunk!
Szerintem elég!
Klanbaby!
Van egy táncolós hely a Marabu! Ott tudtok táncolni,koktélozni..ill.ha átmentek platamonba,ott vagy egy disco de annak nem tudom a nevét!
De a helyi idegenvezető biztosan tud segíteni ebben!
Remélem segítettem!
#1651362011-06-11 05:07:52 Válasz a #165072. hsz-ra
Rablok melegágya?
Nálunk maradnak itthon a lakásban kutyával együtt, az utra magunkal nem viszünk értéket és pénzt is csak keveset mert kint lehet automatábol kivenni és sokkal jobb árfolyamon mintha itthon váltanánk. Szoval ha rablo lennék akkor nem pont N.Poriba mennék meggazdagodni a nyaralokon. Persze jobb az elövigyázatosság.