Neked nagyon kellemes utat és felejthetetlen nyaralást kívánok! A havat és a jeget remélem elfelejtheted és csokibarnán jössz majd haza
Bízom benne, hogy azért nem olyan szörnyű kinn az időjárás, mert amit itthon művel az azt hiszem kritikán aluli
Tehát érezzétek jól magatokat és készítsétek a helyet nekünk
#1651432011-06-11 06:44:47 Válasz a #165135. hsz-ra
Puma!
Talán a sí ruha nem kell!!! De a jeti-vel vigyázz azért:D
Nagyon jó utat Neked!!! Érezd nagyon jól magad,és nagyon várjuk a beszámolódat!!!
Egyébként időjárásról még annnyit,hogy 28-30 C fok és enyhén felhős,bár előrejelzést nem tudott mondani,ugyanis sztrájkolnak a tévések..
Sziasztok!
Mi Panteleimonas Beachen vagyunk, ami egy ugrás Platamonastól és Nei Poritól. Valóban volt egy kb. fél órás felhőszakadás, nálunk jég nem volt, csak a Jorgosztól hallottuk. Az eső után sokkal kellemesebb, frissebb lett a levegő. Tegnap piacoztunk, utána pedig beültünk az Atoszba egy gyroszra és egy korsó Mythosra Egy év után is megismert a felszolgáló, ami külön melengette kis szívemet
A gyros 2 euró, a korsó Mythos 3 euró volt.
Most is szép idő van, a tenger hőmérséklete is kellemes.
#1651572011-06-11 08:38:07 Válasz a #165155. hsz-ra
Nyilván az Afroditiben vagytok?
Athoséknál meg valami miatt nagyon jo mindenkinek az emlékezö tehetsége,minket is minden évben megismernek ,örömmel fogadnak és persze meghivnak egy kupicára
#1651752011-06-11 14:16:35 Válasz a #165157. hsz-ra
Igen, az Afroditiben vagyunk, itt is jól érezzük magunkat, kellemes és nyugis hely. Tavaly júniusban is itt voltunk, aztán szeptemberben Nei Poriban az Arany házban. Akkor kaptunk vacsi után sütit vagy gyümölcsöt és most is emlékeztek rá, hogy nekem a süti nagyon ízlett, úgyhogy most is azt kaptunk enyém is lett a négyből három adag
Ma egész délelőtt a tengerben hullámoztunk Délutánonként menetrendszerűen jön egy kis felhősödés - legalábbis itt - aztán újult erővel kezd sütni, nagyon kell vigyázni. Tegnap pólóban voltunk a vízben, mert az előző napokban sikerült a vállunknak megégnie, túl hosszú ideig frizbiztünk a tengerben.
...Tegnap pólóban voltunk a vízben, mert az előző napokban sikerült a vállunknak megégnie...
Ajánlom mindenkinek, sőt a kissé kopaszodóknak valami vászonsapkát is! Nekem nagyon bevált; így órákig lehet élvezni a vizet. Én is mástól lestem el... (A képen nem én vagyok, de hasonlít... )
Én a Dimitra apartmanházról érdeklődnék! Próbáltam itt visszaolvasgatni, de nem igazán találtam semmit, vagy csak nem jól csináltam Milyen nagy? Tengernél van? A közelében vannak boltok? Képeket esetleg ha tudnátok... nagyon köszönöm!!!!!!!
Sziasztok! ma jöttünk át Olymapic Beachről Nei Poriba!Szép hely jó a part de drága!Ma 32 eurót fizettünk a vacsiért amit amúgy 25-ből megúsztuk volna! A Dimitri-ben vagyunk tiszta rendes apartman.A parton használhatod a nyugágyat ha rendelsz valamit egy Fanta 4 euró volt!Majd még írok csak sokk hatása alatt állok még!Nekem még mindíg Olympic Beach az igazi!!!!
Sziasztok! ma jöttünk át Olymapic Beachről Nei Poriba!Szép hely jó a part de drága!Ma 32 eurót fizettünk a vacsiért amit amúgy 25-ből megúsztuk volna! A Dimitri-ben vagyunk tiszta rendes apartman.A parton használhatod a nyugágyat ha rendelsz valamit egy Fanta 4 euró volt!Majd még írok csak sokk hatása alatt állok még!Nekem még mindíg Olympic Beach az igazi!!!!
Szia Buda! Megkerdezhetem, h. hany fore fizettetek ennyit, es melyik etteremben? Amugy mit ettetek, mert az sem minden. Csak az ar miatt kerdezem.