Rodosz
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 1741
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165459 Üzenet linkje2011-06-14 13:12:26  Válasz a #165451. hsz-ra

Szia Andi!

Egy hétre megyünk, reggeli lesz és az Apollon irodával. Szerintem elég közel leszünk egymáshoz meg a belvároshoz, nem? Nekem nem fontos a medence, fontos viszont a tenger. Remélem, finom meleg lesz már. Az idő biztosan jó lesz, egy héten egyszer megnézem a neten, egyre melegebb van. Jó, hogy 2 hétre tudtok menni, így sokkal többet tudtok majd megnézni.
Falirakin nagyon klassz a part (másodszor megyek Rodoszra), az első nyaralásunk ott volt. Kiváncsi lennék, mennyit fejlődött, lehet, hogy ellátogatunk oda egyik nap.
Tudod már a repülő indulási időpontját? Ti is a Travel Service géppel mentek? Én hiába néztem meg a www.bud.hu oldalon, járatszámra és desztinációra sem ad ki semmit.

Szia
bottakati

# 1742
Andi55
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165471 Üzenet linkje2011-06-14 14:10:16  Válasz a #165459. hsz-ra Előzmény #165459

Szia!

Igen, elég közel leszünk egymáshoz szerintem is. Talán még találkozni is fogunk. Párom nagyon rosszul tűri a meleget, így ragaszkodik a medencéhez, persze a tenger is közel legyen, nekünk a fővárosban 100 m-re lesz, Falirakin meg 50 m-re a tenger és mindkét helyen medence is van. Biztosan meleg lesz, én is szoktam nézni a neten. A két hét nekünk kell, az egy hét nagyon kevés, odaérünk és szinte jöhetünk is már vissza.
Én 2004-ben csak a fővárosban voltam 2 hetet, akkor néztem ki Falirakit, hogyha még egyszer mennék egy hét legyen megint a fővárosban, de egy hét Falirakin. Mivel párom még nem járt itt, ezért most ez az álmom valóra válhat.
Mi MALÉV-vel megyünk a Green Travellel, nekünk az indulás eddig 12.55-re van kiírva a MALÉV oldalon. Mit mondanak az utazási irodában az indulásra?
Ti is ketten mentek?

# 1743
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165484 Üzenet linkje2011-06-14 15:21:45  Válasz a #165471. hsz-ra Előzmény #165471

Szia Andi!

Megnéztem a szállodátokat, nagyon jól néz ki. Szerintem nívósabb, mint a miénk, de ezzel annyira nem foglalkozom. Legyen hol aludni és ne legyen nagyon zajos. Viszont jó, hogy tök közel a centrum, ahova esténként be lehet menni és nagyokat sétálni. Igen, két – sőt három hét – sem elég néha egyes szigetekhez, ezért megyünk vissza egy-két helyre másodjára is. Most egyébként anyummal megyek, férjemmel majd nyár végén, csak még nem tudom, hová.
Az utazási iroda szerint – bár még nincs papír a kezemben – a gép 17:25-kor indul. Késő este érkezünk, viszont visszafelé is késő este jövünk haza, így azért az uccsó napot majd még ki lehet használni fürdésre és egy kis mászkálásra.
Terveztek más szigetre kirándulást?

Szia
bottakati

# 1744
Andi55
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165491 Üzenet linkje2011-06-14 15:47:38  Válasz a #165484. hsz-ra Előzmény #165484

Szia!
Nekünk is nagyon megtetszett, de főleg az elhelyezkedése miatt. Itt is van reggeli, svédasztalos. Én 2004-ben a bárok utcájához közel szálltam meg és két hétig nem aludtunk, remélem most jobbat választottunk. A centrum közelség nekem is fontos, meg a nyugodt hely is. De aranyos vagy, hogy elmész anyukáddal is!
Az jó, ha nem vesz el egy napot a repülő indulása. Mi kb. 16 órára érünk a szigetre oda felé és visszafelé is kb. akkor indulunk, szóval nekünk is jó és remélem így is marad.
Symi szigetére szeretnénk átmenni az első héten. És Ti?

Megnéztem a szállodátokat, nagyon jól néz ki. Szerintem nívósabb, mint a miénk, de ezzel annyira nem foglalkozom. Legyen hol aludni és ne legyen nagyon zajos. Viszont jó, hogy tök közel a centrum, ahova esténként be lehet menni és nagyokat sétálni. Igen, két – sőt három hét – sem elég néha egyes szigetekhez, ezért megyünk vissza egy-két helyre másodjára is. Most egyébként anyummal megyek, férjemmel majd nyár végén, csak még nem tudom, hová.
Az utazási iroda szerint – bár még nincs papír a kezemben – a gép 17:25-kor indul. Késő este érkezünk, viszont visszafelé is késő este jövünk haza, így azért az uccsó napot majd még ki lehet használni fürdésre és egy kis mászkálásra.
Terveztek más szigetre kirándulást?

# 1745
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165494 Üzenet linkje2011-06-14 16:21:03  Válasz a #165491. hsz-ra Előzmény #165491

Szia Andi!

Az Africa-ban állítólag kissé gyenge a reggeli, de sebaj, legyen friss kenyér (ami eddig minden görög szigeten garantáltan friss és isteni ízű volt, bár itthon kapnék olyat), meg valami felvágott, néhány szelet paradicsom és nekem elég is. Ebédre egy gyros vagy club sandwich, a vacsora meg egy kockás abroszos, sok görög által látogatott tavernában. Ez a terv évek óta bejön. Anyuval harmadszor megyek így, mert amióta apum meghalt, nincs kivel mennie és ő is imádja Görögországot. Tudod, amíg megtehetem anyagilag és ő is jól bírja fizikailag, megyünk. Az idei most az ő szülinapi ajándéka tőlem. (És persze önző módon én is jól járok, mert így van esélyem kétszer egy évben eljutni görög földre).
Symi nagyon klassz sziget, tutira tetszeni fog!
Én Chalki szigetét lőttem be, csak a megvalósítását még nem tudom pontosan (erről már írtam korábban a Chalki topikban is és talán itt is). A hajó indulásokat már levettem a netről, és több hellaszos-tól is jó tanácsokat kaptam, de azt hiszem, helyben fog eldőlni, hogyan oldjuk majd meg.

Szia
bottakati

# 1746
Andi55
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165497 Üzenet linkje2011-06-14 16:40:09  Válasz a #165494. hsz-ra Előzmény #165494

Szia!
Engem sem a kaja érdekel elsősorban. A görög tavernáknak tényleg nincsen párja. Tényleg rendes dolog, hogy elmész anyukáddal, azt meg nagyon megértem, hogy imádja a görögöket.
Én is remélem, hogy Symi szuper lesz. Olvastam a Chalki terveidről, kívánom, hogy sikerüljön!
Üdv.: Andi

# 1747
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Cicmarek
Aktív fórumos
Aktív fórumos
207 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165671 Üzenet linkje2011-06-15 21:28:25  Válasz a #165431. hsz-ra Előzmény #165431

Szia Nikóca!
Igen készülök, már csak egy pár polót kell kivasalnom, és a börönd bezár.
Reptéren találkozunk 10:40 kor.
Holnapra országos tüntetéseket szerveznek, útzárakat, remélem ez csak délután lesz, és simán kiérünk a reptérre.
Ti hogy álltok a pakolással? Remélem még olvasod a fórumot.
Hozzatok magas faktorú naptejet, mert már jól befütöttek kint, már alig várom, hogy a tengerbe csobbanhassunk.

# 1748
Nikóca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165683 Üzenet linkje2011-06-15 22:52:56  Válasz a #165671. hsz-ra Előzmény #165671

Még olvasom, igen. Mi is pont most zártuk le a bőröndöt. icon_biggrin.gif A tünetetése
k picit engem is idegesítenek, de remélem nem lesz semmi gond belőle.

A naptej, bikini bekészítve, más nem is kell akkor! icon_biggrin.gif

# 1749
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165691 Üzenet linkje2011-06-15 23:15:46 

Jó utat Nektek és érezzétek jól magatokat!
# 1750
Cicmarek
Aktív fórumos
Aktív fórumos
207 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165696 Üzenet linkje2011-06-16 00:18:47  Válasz a #165691. hsz-ra Előzmény #165691

Nagyon köszönjük, nem sietünk vissza. Bár kint mindig gyorsabban telik az idő.
# 1751
Cicmarek
Aktív fórumos
Aktív fórumos
207 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165697 Üzenet linkje2011-06-16 00:21:35  Válasz a #165683. hsz-ra Előzmény #165683

Talán még napszemcsi és fényképezőgép is kell! Más nem, márcsak órák kérdése és indulunk, vár Rodosz. Hippié......
# 1752
Gf73
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165807 Üzenet linkje2011-06-16 15:38:18 

Kedves fórumozok!
Szeretnék információt kérni Falirakin a Soula apartmanról (zaj, elhelyezkedés, tisztaság).
Köszönettel: gf73

# 1753
Ian
Aktív fórumos
Aktív fórumos
432 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165858 Üzenet linkje2011-06-16 20:39:10  Válasz a #165807. hsz-ra Előzmény #165807

Szia!
Bár nem a legfrissebb infók, de itt van pár-->Soula
Esetleg próbálj meg nekik email-t írni...
Üdv icon_smile.gif

# 1754
Stoke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165919 Üzenet linkje2011-06-17 08:57:28  Válasz a #164855. hsz-ra Előzmény #164855

Szia Gabi!

Hogy döntöttetek végül? A Haniotisba mentek? Ha igen mikor indultok? Tudtál meg róla valami új infót? Ezeket én is olvastam, amiket a többiek írtak, bár azokat is csak angol nyelvű fórumon találtam... icon_sad.gif

Én is nézegetem, de egyszerűen nem vagyok biztos benne. Nagyon sokat segítene, ha tudna róla mondani valamit olyan, aki már volt ebben a stúdióban. A képeken azt néztem, hogy tán nincs is bútor a teraszon. Ez azt jelenti, hogy nem is lehet kiülni?

Engem nem nagyon érdekel a stúdió belseje, de legyen egy terasza, ahová ki lehet ülni, és lehet reggelizni, meg hasonlók...

Szép napot!
Rita

# 1755
Szegabi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#166602 Üzenet linkje2011-06-21 15:46:48  Válasz a #165919. hsz-ra Előzmény #165919

Szia!

Végül lefoglaltuk a Haniotist. Ha visszaértünk júl. 8-a után majd beszámolok mindenképp, de mást sajna nem igazán tudtunk róla kideríteni. Annyi történt még, hogy írtam a tulajnak egy e-mailt, hogy lehet-e a a környéken valamelyik medencét használni és azt írta, hogy használhatjuk a szomszédságban lévő medencét, ha veszünk valamit a bárjában.
De nincs semmi több infónk. Egyébként már úgy vagyok vele, hogy nem is érdekel, hogy milyen a szállás, az a lényeg, hogy tető van a fejünk felett, van tenger, meg napfény és persze a görögök!!
Ti mikor utaznátok?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 116 117 118 ... 151 152 153   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu