Sziasztok!
tudja valaki, hogy mi a neve annak a finomságnak, amit joghurtból és fenyőmézből készítenek? És hol a legfinomabb a szigeten?
Erre majd biztosan válaszol, aki tudja. Én azt sem gondoltam eddig, hogy lehet külön neve.
Én (mi, néhány baráttal) a múlt hétvégén a következőt kreáltam(-tuk): görög joghurt+hazai (termelői)vegyes virágméz. Néhány ismerőssel a hétvégén sikeresen megkóstoltattuk és megdöbbentő volt a hatás. Isteni finom! Többen még nem ettek ilyet. Magyar joghurttal meg sem közelíti.
Szerintem vegyél kint a szigeten igazi görög joghurtot (pl. Olympus.) Az út mellett több helyen árulnak mézet...a joghurtra csorgasd rá... és kész.
Senki nincs már napok óta a fórumon. Esetleg van olyan aki tudna mostani árakat mondani? Étel, autó-motor-kerékpár kölcsönzés??
Milyen a jelenlegi időjárás, a tenger? (nem az internetes előrejelzést kérdezem, mert azt én is meg tudom nézni)
Köszönöm az infókat.
Úgy kellett már előásni az aljnövényzetből ezt a topikot. Hol vannak a Thassosra utazók? És az onnan érkezők?
Az utazási listában nem szerepel senki rajtunk kívül, aki a szigetre utazik aug 05-től. Valaki esetleg....aki olvassa...ekkor jön-e?
Nálunk sem tolonganak a hozzászólások.
De most írt az Ági egy új cikket!
Ja, és mi 24-én indulunk!
Remélem nem bánom meg a pénteki indulást, de most így alakult (nem a szokásos június utolsó vasárnapja), csak így tudtuk kihozni jól a két hetet.
#1656412011-06-15 17:13:10 Válasz a #165607. hsz-ra
balázs,
Ha már itt vagyunk...miért is (nem)kellene megbánnod a pénteki indulást? A forgalom vagy egyéb ok miatt? Megyek (virtuálisan) és olvasom Ági cikkét...
...elolvastam..hozzá is szóltam.
#1661272011-06-18 18:28:18 Válasz a #166115. hsz-ra
Szia Abel!
Limenaria strandja homokos, itt van a belvárosiról egy fotó, ez egy nem túl nagy strand, de nem messze van a Metallion Beach, az jóval nagyobb, és szintén homokos. Arról sajnos nincsen képem, Mia albumában találsz.