Hát nem tudom mennyire új, mert úgy emlékszem, hogy azt mondta, ez a negyedik éve itt Pargan. Segítőkész, és az is pozitívum volt, hogy annak ellenére, hogy nem jött össze a létszám az egyik programra, elintézte, hogy mégis elinduljon, igaz, hogy így picit többe került, de mindenkit felkeresett, körbejárt, hogy így okés e.
Sziasztok!
Tavaly voltunk Pargán, Zsanett volt az idegenvezető mi maximálisan megvoltunk elégedve vele. Segítőkész volt a programok szervezésében, hova érdemes menni stb.,sőt mi tovább maradtunk és jó áron jóminőség szállást is keresett nekünk amire csak nekünk igent kellett mondani és a többit ő intézte, nekünk csak be kellett költözni.
#1657402011-06-16 11:36:39 Válasz a #165615. hsz-ra
Szia Ildima!
Mi most utazunk először az Aeolussal. Reméljük, minden szuper lesz! Bizakodó vagyok.
Nekem is azt mondták, hogy a pesterzsébeti Tesconál lesz a felszállás. Mi 29 és 33 évesek vagyunk.
A fórumot olvasgatva már kezdek én is nagyon belelkesedni, bár még kicsit odébb van az indulás. Akkor a busznál.
Sziasztok!
Tavaly voltunk Pargán, Zsanett volt az idegenvezető mi maximálisan megvoltunk elégedve vele. Segítőkész volt a programok szervezésében, hova érdemes menni stb.,sőt mi tovább maradtunk és jó áron jóminőség szállást is keresett nekünk amire csak nekünk igent kellett mondani és a többit ő intézte, nekünk csak be kellett költözni.
Szia!
Igazán örülök, (és ez most nem cinizmus) hogy nektek jó tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban. Ebből is látszik, hogy ez is teljesen szubjektív dolog, és valószínűleg ti már későbbi időpontban voltatok, amikorra már "ismerte a dörgést".
Krittike örülök annak, amit a Villa Maria-ról írtál. Mi is ott fogunk megszállni a harmadik nap után - addig szállodában leszünk. Remélem nekem is hasonló élményem lesz a szállással, mint Neked.
A mostanság indulóknak egy kis "beizzítás", a később indulóknak pedig egy kis "nyálcsorgatásnak" itt ez a kis összeállítás.
Tavaly készítettem a nyaralás képeiből. Adjatok rá hangot is, úgy az igazi.
Egy ici-picit irígykedünk , de azért nagyon nagyon kellemes, élményekben gazdag, felejthetetlen nyaralást kívánunk!
Szerintem augusztusban te még jobban fogsz irígykedni, mert te már tudod, hogy mi vár majd ránk. Mi pedig most még csak sejtjük...
A mostanság indulóknak egy kis "beizzítás", a később indulóknak pedig egy kis "nyálcsorgatásnak" itt ez a kis összeállítás.
Tavaly készítettem a nyaralás képeiből. Adjatok rá hangot is, úgy az igazi.
Volt már valaki idén a neoline-al párgán vagy bárhol máshol Görögországban?Mik a tapasztalataitok?Mi juni 27-án megyünk velük párgára,kíváncsi lennék mire számíthatok?köszi