Bridzsit, csakis miattad raktuk fel gyorsan tegnap este a képeket, mert láttam, hogy hétfőn mentek és gondoltam legyen még egy kis ráhangolódás... De amúgy is feltettem volna egy héten belül. Szerintem rám gondoltál, mert én írtam, hogy Santorinire szeretnék menni jövőre.
Köszönöm a megtiszteltetést Szerintem miután hazajöttünk, vagy aznap, vagy majd csak a hétvégén teszek fel képeket. Persze csak akkor, ha lesz igény rá. Amúgy a képek között engem mindig a bazársor vidít fel. Érdekes módon nem szeretek vásárolni, de a sok görög mütyür között imádok lenni. A férjem kinézte magának a Görögbe fogadva filmből a nemtom hány literes Ouzo-t Bár amit mindenképp szeretne az a 18 csillagos Metaxa. Legutóbb 12 csillagost hoztunk. Nyam. Igaz azt is tavaly karácsonykor ittuk meg. Addigra betöltötte kb. a 17. évét a Metaxa
Képekre mindig van igény!
Mazsolaborról van valakinek valamilyen véleménye? Finom, édes, rossz, stb?
Bridzsit, én írtam fel az 5 éves tervet, hogy körbe szeretnénk járni a görög szigeteket lent délen, de Santorini idén lesz
Aztán ha hazajöttünk, lehet, hogy azt mondom, hogy mg 5* Santorini
A suvenírok nekem is a kedvenceim, imádom őket nézegtni, bár nem rakom vele teli a lakást, nézz be a Görög suvenírok topic-ba is itt a hellaszon- vannak nagyon szépek benne, én kis asztalkát és két kis görög széket veszek idén először az tuti!!
Aniferi: termszetesen, minden megírok, és a képek is fent lesznek amilyen gyorsan csak tudom!
Beleolvastam anno. Láttam a két kis széket meg az asztalkát. Szerintem nekünk csak egy fél táskányi lesz tele, hozni kell rokonoknak meg barátoknak szuvenírt.
Valami személyeset mindenképp hozunk magunknak, mert ez lesz a nászutunk.
#1662252011-06-19 12:37:02 Válasz a #166224. hsz-ra
Bridzsit!
igazából Santorini most nekünk is nászút, ugyanis Nei Poriban augusztusban voltunk tavaly és szeptember 25-én házasodtunk, azután nem mentünk sehová, mert ugye nekem tanév alatt nem lehet, csak most suli végén..
Nei Pori volt az előnászút, Santorini az utónászút!
Aniferi nagyon szépek a képek,egyre jobban vágyok már!!
Bridzsit!Hogyne raknád fel a képeket!Igenis igényt tartunk rá!Jó nyaralást!Ja,és itt a fórumon Sancho is részletezte hogy milyen finom a mazsolabor.Én is ki fogom próbálni!
Aniferi nagyon szépek a képek,egyre jobban vágyok már!!
Bridzsit!Hogyne raknád fel a képeket!Igenis igényt tartunk rá!Jó nyaralást!Ja,és itt a fórumon Sancho is részletezte hogy milyen finom a mazsolabor.Én is ki fogom próbálni!