Üdv Lefkadáról! Azok segítségét szeretném kérni, akik nyaraltak a Sun Rise apartmanban!
Biztos mind emlékeztek a Sun Rise apartman mindig mosolygós, segítőkész tulajdonos bácsijára!
Angelos bácsi nagyon beteg, jövő héten megyünk meglátogatni és azon gondolkodtam, hogy mivel melengethetném meg a szívét...a családján kívül neki a saját két kezével épített apartmanház az élete, hiányzik is most neki, hogy nem tüsténkedhet a turistái körül...szeretnélek megkérni Titeket, akik nyaraltatok nála, hogy küldjetek nekem (priviben) üzenetet Angelos bácsinak. Én lefordítva elviszem neki, szerintem boldoggá tenné és erőt adna neki, ha tudná, hogy sokaknak adott szép emléket ő és az apartmanház!
Köszönöm előre is!
Miti
#1629402011-05-23 12:55:04 Válasz a #162923. hsz-ra
Ez nagyon rossz hír
Remélem azért a nyár végén még tudunk menni nyaralni. És azt is hogy a bácsi ott lesz, hisz de jó volt hallani tőle minden nap az ola kala-t. Na meg ahogy a szomszéd kutyát ráncba szedte mikor az ugatott... Jó emlékeim vannak róla. Majd írok privibe.
#1630022011-05-23 22:22:57 Válasz a #162940. hsz-ra
Szia Kotyi!
A Sun Rise továbbra is szuperül működik, most Angelos fia ücsörög ott az utasokra vigyázva, de remélem, a kisöreg is fog még ott jókívánságokat osztani a mindig mosolygós szemeivel! Köszönöm az üzenetet előre is, biztos örül majd neki, hogy messziről is gondolnak rá!
Sziasztok lenne 1-2 kérdésem ha nem gond
Mi júni 20.-án utazunk végre és érdeklődnék hogy aki volt idén már kinn leírna nekem mienek az árak?
Mennyibe kerül a robogó és az autó bérlés most? Utazik valaki akkor esetleg?
Majd ha jövök haza írok kicsi beszámolót
#1654962011-06-14 16:36:27 Válasz a #162923. hsz-ra
Kedves Miti!
Igaz nem ismerjük egymást, s Angelos bácsit sem ismerem, azért szeretnék neki mégis így ismeretlenül is erőt, egészséget kívánni. Pár alkalmas görögországi nyaralásom alatt csak kedves görög emberekkel találkoztam, nagyon kedvelem őket, ezért kérlek add át üdvözletem. Heni voltam Budapestről. S még annyit, Te is egy figyelmes, kedves ember vagy, hogy ez a szép gesztus eszedbe jutott . Kívánom maradj mindig ilyen. szia.
Köszönöm az infót Adrii. Mi akkor sajna már itthon leszünk de ha gondolod addigra írok neked össze egy kis infót hogy mit láttunk és mit nézzetek meg feltétlen vagy hová érdemes elmenni. Ezzel szívesen segítek neked ha gondolod.
Nova: szívesen,még keresgélek oldalakat,mert mi is szeretnénk bérelni,de cs 2napra valószínű
És aha,nagyon jó lenne ha írnál dolgokat,hogy mi mennyibe kerül,mi tetszett nektek nagyon-akár taverna v bolt is:)
Ti végig béreltek autót v robogót?v buszoztok is majd?mert buszmenetrend is érdekelne,ha esetleg mentek vele.
Lefkadan a strandok fizetősek?vagy melyik fizetős?
kb mennyibe kerül a parkolás porto katsikinél?
Egremini mennyire van messze gyalog porto katsikitől?
Sziasztok Kedves fórumozók!
Július 1-én indulunk autóval egyénileg Lefkadara.
Lenne egy pár kérdésem azokhoz akik már voltak,vagy esetleg most vannak ott.
Négyen megyünk 2 felnőtt, egy 13 és egy 17 éves gyerek.Nem foglaltunk apartmant, Debrecenből megyünk és érdeklődnék,hogy melyik részre lenne érdemes menni a keleti,vagy a nyugati partra?Hol vannak olcsóbb szállás lehetőségek.Lehet-e ilyenkor szabad apartmant találni,és azok milyen árban lehetnek?Taverna árak kb. milyenek,Tolohoz képest?
Minden segítséget előre is köszönök.
#1662532011-06-19 16:50:27 Válasz a #166238. hsz-ra
Carol70,
a keleti parton jóval több kiadó szállást találni mint a nyugati oldalon. Valószínűleg árban is jóval kedvezőbb ez a rész. VISZONT azok a partszakaszok, amelyekért érdemes Lefkadára menni pont a nyugati oldalon vannak. A két oldal közötti útszakasz jó minőségű de eléggé hegyes-völgyes-szerpentines. Nem valószínű, hogy minden nap érdemes lenne oda-vissza megtenni...éppen ezért én alternatív megoldásként délen, Vasiliki környékén keresnék szállást.
Vagy esetleg tudnám ajánlani pl. ezt a szállást Kalamitsin -a nyugati parton- ha van még szabad helyük.: Katt. ide! Ezt azonban le kellene előre tárgyalnotok. Mi pár éve laktunk ott, nappali-konyha, 2 hálószoba, fürdő, 2 terasz, + csodálatos panoráma. Pár kép : Katt.