Kedves Fórumozók!
Láttam a belinkelt webkamerás jeleneteket és a félreértés elkerülése végett szeretném jelezni, hogy az a felvétel nem Nei Poriban készült....bizonyára valami félreértésről lehet szó! Szép napot mindenkinek!
Bocsánat, ha félreértést okoztam, de én ezt úgy találtam meg, mint Nei Pori webkamera, és az Anett Tours vendégkönyvében olvastam róla.
Elnézést kérek ha nem az!
Köszönöm szépen a köszöntéseket mindenkinek!!
Σας ευχαριστώ πολύ!
Pedig már azt hittem,hogy Nei Poriban is van web cam....
Na mind1 ....
Gondolatban már ott vagyunk:)
#1663732011-06-20 12:20:47 Válasz a #166370. hsz-ra
Engem mindenki ezzel riogat (államcsőd) De Mi akkor is megyünk!! Szerintetek mi lehet a legnagyobb gáz ha mégis lesz, mennyiben fog minket érinteni? (pl. nem lesz benzin?)
#1663742011-06-20 12:26:23 Válasz a #166342. hsz-ra
Zaki!
Elvileg minden buszos út hasonló. Egy az ami minden utat meghatároz, ez pedig a határokon való átjutás. Én értem már ki hajnal 4-re is Göröghonba, de volt olyan is, hogy majdnem délután 5 óra volt, mire kijutottunk. Érdemes azt az időpontot elkerülni, amikor a vendégmunkások mennek haza szabadságra, mert akkor borítékolható a dugó a határokon. A buszok általában nem olyan szűkösek és ha az ember úgy helyezkedik egész kényelmesen el lehet férni Persze útközben többször megáll a busz benzinkutaknál, itt el lehet menni a mosdóba és általában kisebb-nagyobb shopok vannak, ahol kávét, sört , és mindenféle apróságot lehet vásárolni. A wc-vel szokott gond lenni, ha egyszerre több busz is befut, mert akkor bizony főleg a hölgyeknél sorban állás van. Mi ezt egyszerűen meg szoktuk oldani, de mivel ezt mát tavaly leírtam és akkor néhány fórumozó társam nem tetszését fejezte ki, ezért most ettől el tekintek. De ott vannak a kukoricaföldek is
A buszok légkondicionáltak, és sofőrtől függően dvd filmeket szoktak berakni. A sofőrbácsik általában nagyon jó fej és közvetlen emberek, én csak egyszer utaztam fapofa, semmire nem válaszoló, utasokat nagy ívben l*-ó vezetőkkel. A legnagyobb élményünk tavaly volt, amikor is már az indulásnál kaptunk a buszosoktól egy kis úzot, üdítőt csokit és tulajdonképpen egész úton ment a dvd, nem csak sötétedés után, mint a legtöbb buszon. Így az idő is gyorsabban ment és úgy látszik a busz is, mert kényszer pihenőket kellett beiktatni, hogy ne érjünk oda olyan gyorsan, lévén az előző csapatnak 9 -óráig kell kicuccolnia a szállásról.
Az sajnos előfordulhat, hogy valami történik a busszal, de ekkor sem kell pánikba esni, mert általában ezt is megoldják. Tavaly hazafelé Macedóniában szétment a busz kuplungja és órákon keresztül álltunk a határon. Többen hisztériás rohamot kaptak, hogy jaj hogy jutunk haza, itt maradunk stb. fejvesztett telefonálásba kezdtek, hogy azonnal jöjjenek értük és beperlik az utazási irodát... nevetséges. Több busz is jött aki a hisztérikákat felvette, időközben kis segítséggel a sofőrök megcsinálták a buszt és reggel 7 óra körül a Planetáriumnál voltunk... Erről ennyit.
Szerény véleményem szerint meg kell próbálni minél kevesebbet enni és inni, főként az alkoholt kerülni, mert ha nagyon jönne aminek kell, akkor bizony vagy beiktatnak extra megállásokat a többiek nem kis bosszúságára, vagy elmegy az illető a buszon, amire külön felhívják a figyelmet, hogy lehetőség szerint senki ne használja, inkább többször megállnak, de ha valaki elmegy akkor azt szagolja az egész busz egész Görögországig. Még egyszer sem sikerül úgy utaznom, hogy ezt betartották volna. mármint hogy nem mennek el. Mert bizony sokan, már a busz indulásakor nyitják a sörös dobozt a nagy izgalomra...
Érdemes valami melegebb felsőt, vagy akár hosszabb nadrágot vinni, mert előfordulhat, hogy éjjelente kicsit hűvösebb van, vagy ha hajnalban megáll a busz és az ember kockásra aludt fejjel lebotorkál Szerbiában a buszról, bizony fázhat egy picit
Sokan írtak kellemetlen útitársakról, nos szerencsémre nekem ebben még nem volt részem. Kívánom minden busszal utazónak, hogy neki se legyen
Mindent összefoglalva az út hosszú, de ki lehet bírni, mint ahogy több ezren kibírják minden évben. Kell valami amivel elfoglalja magát az ember és azzal foglalkozik, hogy de jó is lesz ha végre megérkezünk
Valóban az Anett Tours vendégkönyvébe is belinkelte valaki valósziüleg félreértésből a webkamerás felvételt, szeretném még egyszer felhivni a figyelmeteket, hogy az nem Nei Poriról készült. Amúgy itt Nei Poriban elindult a nyár, gyönyörű idő van és süt a nap! Aki jön, tuti nem fog csalódni! Szép napot mindenkinek és kellemes várakozást a közeljövőben nyaralni indulóknak!