#1650752011-06-10 17:38:05 Válasz a #165069. hsz-ra
Rodosz a kedvenc szigetem . Igen kaptam tavaly nyáron amikor kint voltunk és beszélgettünk erről is, egy halovány ígéretet, hogy ha ilyen gondom lesz, akkor segíteni fog benne. Ő egy helybeli lakos.
Látom sokan vagyunk szerelmesek Görögországba:)
Az én frissen érettségizett lányom is menne dolgozni Kefaloniára.
Angol jól megy, szolidabb német is.
Ha valaki tud,kérem segítsen!
#1664632011-06-20 20:16:07 Válasz a #166193. hsz-ra
Sziasztok!!
Mi július 1-jén megyünk Sartira szerencsét próbálni munkaügyben,sok magyar van kint Sartin,aki mer csak az nyer alapon!!)
Ha valaki akar csatlakozni hozzánk,szóljon,mert a héten foglaljuk le az utat(valószínű Apollon Travellel mert az biztosít nyitott utat és busszal megyünk!
Veszteni való nincs,legfeljebb nyaraltunk egyet,de hát azért ilyen könnyen nem adom fel!!Ha valaki pozitívan áll a dolgokhoz és kitartó akkor sok minden sikerül az életében!!
Szép nyarat mindenkinek!
En tavaly ugyanigy (a semmire) mentem ki Sartira....
3es fel honapot eltem es dolgoztam ott, termeszetesen nem
bantam meg, hogy nekivagtam, es valoszinuleg maskor is nekivagok majd
Gorogorszagnak,
de akkor szeretnem nagyobb faba vagni a fejszem!
#1670592011-06-24 17:00:36 Válasz a #166463. hsz-ra
Szia Andi! Lehet h neked írtam a facebookon is, nem tudom. Engem érdekelne Sarti,de sajnos ma találtam rá erre az oldalra. Jöhetek én is? Ha tudnál írni priviben a j9800708@freemail.hu címre,megköszönném, és fel is tudnánk venni a kapcsolatot. Köszi,Judit
Tudtok esetleg vmilyen munkát Athénban, Tesszalonikiben, vagy Rodosz sziget környékén valamelyik másik szigeten? Nagyon köszönöm előre is a segítséget!
Jó munkát mindenkinek!
Sziasztok!
22 éves srác vagyok, valaki nem tud Ioannina környékén munkát? Bármit elvállalok. kösz
Ha nekem Görögországban lenne hotelom/irodám/éttermem, szerintem az első dolgom lenne, hogy biztosítok neked egy helyet szállással, mert pont ilyen motivált emberekre volna szükségem.
Ha nekem Görögországban lenne hotelom/irodám/éttermem, szerintem az első dolgom lenne, hogy biztosítok neked egy helyet szállással, mert pont ilyen motivált emberekre volna szükségem.
Kösz szépen, kívánom hogy összejöjjön és kezdek nálad
#1734822011-08-18 15:36:36 Válasz a #166718. hsz-ra
Sziasztok!
Én jövőre szeretnék egy kis vállalkozást indítani Görögországban. Ötlet, pénz, ambíció megvan, de jó lenne egy meglévő vállalkozásba betársulni, vagy már kint dolgozótól segítséget (tanácsot) kapni. Ha közületek valakinek van kinn vállalkozása, elsősorban vendéglátásban, amit szeretne bővíteni, vagy csak tanácsot tudna az induláshoz adni, akkor kérem jelezze. Privátban szívesen megosztom az ötletet is, és beszélhetünk a részletekről, ha érdemes.
Szép napot mindenkinek!
#1734972011-08-18 18:04:14 Válasz a #173482. hsz-ra
Szerintem az a kérdés, hogy helyismeret van-e még a többi mellé (és nem arra gondolok, hogy mi hol van)... legalábbis itt Lefkadán, anélkül, hogy a helyi erőviszonyokat, embereket, görög 'üzletelési' szokásokat, nyelvet ismernéd, nagyon rizikós. Én legalábbis azt látom, hogy azokat, akiket nem ismernek és nem fogadtak be (vagy legalább el), igyekeznek eltávolítani, hogy szépen fogalmazzak:-)
Nem ismerem a történetedet és ez persze csak az én véleményem, de anélkül, hogy nem éltél ott, túl nagy pénzt ne kockáztass...
Barátnőm Ioanninába ment két hónapra pultosnak egy bárszerűségbe(ezért is keresek ott állást veszettül.) Nővérem itthon vezet "kocsmát" Pesten, és hát meglátásom szerint ahogy mesélték ugyanazok a dolgok mennek. Főnök elvárja hogy beszélgessenek, igyanak a vendéggel(ha meghivja őket), meg ugye "kéretni magukat", persze semmi sem kötelező, csajokra van bizva.
Nem tengerparti városként van egy tó, a fiatalok inkább odajárnak, szal városban inkább idősebbek és örgeket.
Piák eszméletlen drágán adják.(hazai viszonylatban). Görög nyelv nélkül esélytelen, ugyanis nem mindenki beszél angolul van akik nem is szeretik, csak görögül. Barátnőm is csak angolul érteti meg magát. Este 10től vannak nyitva 6ig, előbb kinyitni szinte nem érdemes, semmi élet, midnenki még hajnalban meg reggel is megy. Egyelőre enynit tudok mondani, igy a tőle elhangzottakból Ha kérdésed van megpróbálok még válaszolni.