AniFeri bocsi,hogy bele szólok ! Elhiszem,hogy Santorini az álmod. De ez a csodás álom még évek múlva is visszatér! Én három év után is vissza vágyom! De ezt az érzést csak egy következő Görög nyaralás gyógyítja !
AniFeri bocsi,hogy bele szólok ! Elhiszem,hogy Santorini az álmod. De ez a csodás álom még évek múlva is visszatér! Én három év után is vissza vágyom! De ezt az érzést csak egy következő Görög nyaralás gyógyítja !
Akkor lehet, hogyha egyszer elmegyünk oda, onnantól kezdve csak Santorini lesz az úticél...
Nekem is álmom eljutni Santorinire és nagyon nagyon boldog vagyok, hogy 27 nap múlva ez sikerülni is fog!
Csodálatos érzés volt, amikor kijöttem az utazási irodába, azzal a tudattal, hogy be tudtam fizetni! Már az is fantasztikus volt, nem hogy az indulás és az ottlét!
Nagyon várom már Santorini minden percét, pillanatát!
AniFeri! Nem csak Santoriniből áll Görögország,de nehéz felül überelni azt a látványt amit ez a sziget nyújt! Tehát a számomra magasra emelte a mércét.De mindenkinek más az elvárása Hellasztól,van aki csak a strandokat élvezi. Mi béreltünk egy250cc-s Qvadot és olyan helyekre is eljutottunk,ahová kocsival nem tudtunk volna. Erinet érezd magad jól e csodálatos helyen,kívánom Te is hasonló élményekkel térj vissza mint mi! Kamari jó kiindulási pont minden túrához akár egyéni,vagy tömegközlekedést használsz. Laci
AniFeri! Nem csak Santoriniből áll Görögország,de nehéz felül überelni azt a látványt amit ez a sziget nyújt! Tehát a számomra magasra emelte a mércét.De mindenkinek más az elvárása Hellasztól,van aki csak a strandokat élvezi. Mi béreltünk egy250cc-s Qvadot és olyan helyekre is eljutottunk,ahová kocsival nem tudtunk volna. Erinet érezd magad jól e csodálatos helyen,kívánom Te is hasonló élményekkel térj vissza mint mi! Kamari jó kiindulási pont minden túrához akár egyéni,vagy tömegközlekedést használsz. Laci
Tudom, hogy nem csak Santoriniből áll Görögország, nem is az a típusú utazó vagyok, aki ha egy hely bejött, akkor onnantól csakis oda megyek, amit előzőleg írtam azt viccnek szántam...
Igyekszem megismerni az országot én is, a szigeteket is és a szárazföldet is.
2008-ban jártunk Korfun, tavaly Sartin, idén megyünk Nei Poriba és Rodoszra is és Santorinin kívül még Pargára is szeretnénk eljutni. Mindegyik nagyon tetszett és szerintem fog is, de Santorini olyan különleges... Mondjuk Rodosz is... Minden hely másért szép, ez a legjobb az egészben!
Kamariban, vagy környékén hol találhatnék olyan helyet ahol lehetne búvárkodást játszani, két úszni nem tudó embernek? Kb. 1- 1,5 m-es vízben, ahol valami állatvilág is található?
#1668722011-06-22 22:14:59 Válasz a #166868. hsz-ra
Szia Erika!
Javasolnám a Red Beach partszakaszát, ahol lassan mélyül a tenger és úszni nem tudók is játszhatnak búvárkodást
Egyébként:
junius 5-tol minden kedves magyar erdeklodot var az AEGEAN DIVERS buvarclubb
napi turak, tanfolyamok, probamerules. s mindez magyar nyelven
tovabbi info: mozoro@freemail.hu
molnar zoltan robert
manager, buvaroktato
Üdv.: Suzuki
Sziasztok! Perissában a Perissa Tavernában van egy egyiptomi férfi akinek magyar felesége volt, nagyon jól beszél magyarul, mindenben segit a magyaroknak, nagyon jópofa ember, és a kaja is nagyon jó! Érdemes felkeresni!
Santorinis menetrendünket a következőképpen képzelem el.
Tervek: A kirándulás időpontok miatt változhat.
0. nap érkezés, utánna még talán 1 séta
1. nap Vasárnap: meeting + Kamari feltérképezése+ falvas túra
2.nap. Hétfő: strandolás Kamariban
3. nap Kedd: vulkános túra
4. nap Szerda: strandolás Kamariban vagy Perissában kishajóval
5. nap Csütörtök: Quad bérlés, délelött antik Thira, utánna Vörös és fehér part strandolás, délben haza, zuhany, utána kirándulás Oia felé valahogy körjárat szerűen, ami belefér, Amoundi Kikötőe, borkóstolást, világítótorony, stb.
6. nap Péntek, délelött Kamari strand, utánna Fira busszal, onnan ide oda
7. nap Szombat, fürdés, barangolás a városban és haza