Köszi a piacos infókat. Most már csak azt kell elérnem hogy időben odaérjünk, mert szerda délután fogunk indulni. Bár ha az nem jön össze, még a következő csütörtökön meg tudjuk nézni remélem.
#1670822011-06-24 20:31:02 Válasz a #166900. hsz-ra
Klementin!
Jó a beszámolód, és a fotók! Jó sokat készítettél. Láttam voltál Tolo-ban is. Most is visszatekintve: Tolo vagy Marmaras?? Hova mennél vissza mégegyszer?
üdv.: Zsófi 73
Kedves Fórumozók! Mivel Neos Marmaras páratlan a maga nevében, ezért egy facebook csoportot hoztam létre, melyet itt találsz meg: https://www.facebook.com/home.php?sk=group_153072964766424&ap=1
Már vannak fennt képek, videók, és folyik az eszmecsere a lelkes csoportban. Gyere és légy te is részese, töltsd fel képeid, videóid, oszd meg tapasztalataid, segíts összegyűjteni hogy mit hol érdemesebb megvenni - külön árlistát próbálunk összerakni - , melyet te is szerkesztheted! Várlak titeket és megtalálható a csoportban Kata is, aki idegenvezető Marmarason és szerintem sokan ismeritek, akik utazási irodával voltak, hiszen nem sok utat kínálnak Marmarasra
Létrezhoztam egy képes blogot is: neosmarmaras@tumblr.com amelyen képek videók vannak kommentek nélkül. Szívesen várok saját képeket videókat ha szeretnétek megosztani a nagyvilággal ezena blogon a neosmarmaras63081@gmail.com-ra illetve gyere a facebookra és feltöltheted magad is Mégegyszer a facebook csoport: https://www.facebook.com/home.php?sk=group_153072964766424&ap=1
SZIA NAGYIMI!A FIAM MOST JÖN HAZA,DE Ő A MOUSISBAN LAKOTT.ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT AZÉRT MÉG ÍROK HA KIVÁNCSI
VAGY VALAMIRE:)BARÁTAINK OTT LAKTAK MIRE VAGY KIVÁNCSI?
#1675382011-06-28 12:38:05 Válasz a #166389. hsz-ra
szia ! Mi 07.12-én megyünk Neos M-ra.
Az említett Edessa helyet szívesen megnéznénk.
Hogy jutunk oda Marmarosról, merre felé kell mennünk illetve
kb. mennyi út !
Köszi előre is !
#1677422011-06-29 14:32:03 Válasz a #167538. hsz-ra
Sziasztok!
Jera41,
A Google maps-en megnéztem és 3 óra 28 perc az út Neos Marmarasról Edessaig. Összesen 210 Km. Nem egyszerű... Nekem is ezért marad ki az idei listából. Bár azért mert nekem kimarad, neked még nem biztos.
...Összesen 210 Km. Nem egyszerű... Nekem is ezért marad ki az idei listából. ....
Na azért nem annyira vészes, mert hazafelé tartva útba is esik, csak egy kis kerülőt jelent (az 1-es utat elérve nem fordulsz Gevgelija- a határ- irányába, hanem tovább mész Edessa felé. Az 1-es úttól kb 1 óra a város, nagyjából 2-3 óra alatt megnézheted, s utána 1,5 óra múlva a határon vagy. (Szóval hazafelé, kis kitérővel is el lehet oda jutni.)
#1687992011-07-06 13:15:11 Válasz a #167080. hsz-ra
Zsófi! Bocs, hogy csak most, de nyaralni voltam:)
Szóval Ammouliani szigete a harmadik félszigetnél látható, hozzá van a legközelebb. Ouranopoli van közel hozzá, a városból látható is a sziget. Bár ezen a kiránduláson még én sem voltam, csak olvastam valahol, hogy lehet menni.
szia ! Mi 07.12-én megyünk Neos M-ra.
Az említett Edessa helyet szívesen megnéznénk.
Hogy jutunk oda Marmarosról, merre felé kell mennünk illetve
kb. mennyi út !
Köszi előre is !
Jera! Mi Toronin nyaraltunk, amikor voltunk Edessában. Egy egész napot rászántunk (nem hazafelé, kitérővel mentünk, mert fárasztü lett volna), de nagyon-nagyon megérte:) Szerintem nekünk nem volt 3,5 óra az út, az nagyon sok, biztos, hogy ott voltunk hamarabb...Annyira gyönyörű volt ott a látnivaló, hogy bármikor megnézném újra:) Maga a kisváros is szép, nem csak a vízesések:)