Gyakorlatilag akkor nem sokat lehet spórolni így, mintha irodán keresztül, esetleg Last Minuttal mennénk.
De lényeg hogy még azért ilyenkor is lehet találni egyénileg szállást!
Kszifiasz!
Nem jól,már teljesen beparáztam!Nekem ez a csomagolósdi megy az agyamra!Más is 1 héttel elöbb kezd pakolódni?Hát 5 főre nem semmi a dolog,már azt sem tudom hol áll a fejem!
Neked mennyi???
Gyugyu. Én januárba lefolaltam a szállást az irodánál. Két felnőtt egy gyerek (16 év alatti ingyen) 36450 ft a törzsutas kedvezménnyel. 30 euro napi ár egy hétre durván 56000 ft. Július augusztus szerintem még több.
Kszifiasz!
Nem jól,már teljesen beparáztam!Nekem ez a csomagolósdi megy az agyamra!Más is 1 héttel elöbb kezd pakolódni?Hát 5 főre nem semmi a dolog,már azt sem tudom hol áll a fejem!
Neked mennyi???
Beszter! Ami otthon marad, az nem is lehet olyan fontos!Ha kis dolog azt kint is meg tudod venni, a nagy dolog meg úgy sem férne bele a bőröndbe!Kár ennyire parázni rajta. Nem olyan jó úgy elmenni, hogy azon rágódsz mi maradt itthon.Persze a nyaralás miatti láz az más.Ez párosítva a pakolás miattival agyhalál!Kipurcansz mielőtt elindulsz!És akkor lemaradsz Greeceről!!!Gondold át, megéri ennyit idegeskedni?...
Gyugyu! Amint elindulnak alattam a busz kerekei,már nem érdekel mi maradt itthon!!!!Nem érdekel mi van az üzletünkben,onnantól NYARALOK!!!!De addig a Te szavaiddal élve "agyhalál"!
Úgy hallottam,hogy érdemes itthon váltani.Mert váltogat a bank a pénznemek között és mindenért felszámol kezelési költséget.Meg ha mondjuk benyeli a kártyádat akkor nehéz külföldön cirkuszolni.
#1673452011-06-27 00:08:44 Válasz a #167311. hsz-ra
Már annyira lázban vagyok, hogy nekem még 2 hetem van az indulásig, de már írom a listát, hogy mit akarok magammal vinni és még mi nincs meg. A baj, hogy egyre jobban azt érzem hogy még semmi nincs meg amit vinni akarok!
#1673542011-06-27 07:55:47 Válasz a #165771. hsz-ra
Szia Ginginke!
Hová tüntek a képeid? Mi a jövő héten indulunk, és szerettem volna megnézni a Piacot, ill. a látnivalókat.
Hajóbérlésről tud valaki infót? Nagyobb (9 személyes) bérlésre is van lehetőség? köszi
renault én most jöttem haza sartiból és igen a relaxba ahol magyar a tulaj és a kalauz tanyán is van ott is magyar a tulaj de fogyasztani kell illetve van több étterembe is. Jó nyaralást nagyon jó volt ott