Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7771
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#167337 Üzenet linkje2011-06-26 22:20:26  Re:

d88b írta:
Sziasztok!

Tudna valaki írni nekem a Skiathosi hajókirándulásról? Nem tudom bevállaljam-e, mennyit kell az idegenvezető után rohanni, mennyi a szabadidő, milyen hosszú az út....stb.

D. icon_smile.gif

Szia!
Mi nem terveztük be Skiathost, de a vasutas sztájk miatt meghiúsult egyéni utunk helyett befizettünk rá. Mi egyáltalán nem bántuk meg, gyönyörű volt! icon_smile.gif
2 órás a hajóút, 2 órát töltöttünk a városban (nagyon szép), itt az egyik idegenvezető felvitt az óratoronyhoz a másik pedig elvitt kajálni, mi egyikükkel se mentünk, hanem egyénileg jártuk be a várost (nem is bántuk meg, mert amikor mi mentünk fel az Óratoronyhoz, akkor már jóval kevesebben voltak, mint mondjuk 20 perccel előtte), aztán 2 órára elvisznek fürdeni a Koukounaries Beachre (ez mondjuk kevés idő a fürdésre, de lehet sétálgatni meg fényképezni a strandon), aztán 2 órás hajóút jön hazafelé is (de a hajóút is élmény). Plusz a buszutak a kikötő és Nei Pori között.

# 7772
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#167347 Üzenet linkje2011-06-27 00:19:32  Válasz a #167320. hsz-ra Előzmény #167320

szia d88b!

Nos, az hogy mennyire sikerül hosszúra a Skyathosi kirándulás sokmindentől függhet. Az egyik legfontosabb, hogy időnként ellenőrzik a hajókat és ha az ellenőr esetleg kukacoskodik, akkor ez bizony sokat elvesz az időből. Mi sajnos így jártunk, de ennek ellenére azt mondom, aki tudja, látogassa meg ezt a csodálatos szigetet. Nekem régi vágyam volt és felejthetetlen emlék lett belőle. Szerintem van idő körülnézni, bár úgy tudom a város látogatás után elviszik a csapatot a kokunaires beach-re, ami szintén nagyon nagy élmény. A tenger olyan, mintha aranyszemcsék lebegnének a vízben icon_smile.gif Nagyon klassz. Skyathos kis utcácskái, az üzletek és éttermek nagyon nagy élményt nyújtanak. Egyébként itt található a legrövidebb kifutó és leszálló pálya a repülőknek, ezt is nagy élmény látni, ahogy a gépek megérkeznek. Tehát szerintem vágjatok bele és nem fogtok csalódni. Már maga a hajó út is szórakoztató, hiszen apró játékokkal, zenével, tánccal kedveskednek az utasoknak, sőt nekünk egy hölgy igazi hastáncot is bemutatott icon_smile.gif

# 7773
Cortez86
Aktív fórumos
Aktív fórumos
85 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#167384 Üzenet linkje2011-06-27 13:59:57 

Sziasztok!
Kezdő Görögország járó vagyok, egy Paralia, és egy Sarti nyaralás után idén Nei Poriba készülök. Mindkettő nagyon tetszett, de megint nem akarok ugyanoda menni.... kérdésem csak annyi, hogy eddig nem foglaltunk soha szállást, és mindig találtunk (olcsóbban mint ha szervezett út lenne..), csak mivel Nei Pori ilyen "kicsi" nem bízok abban, hogy itt is lehet "csak úgy" szállást találni, főlegh. 10en megyünk icon_smile.gif

# 7774
Jamasz
Törzstag
Törzstag
541 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#167388 Üzenet linkje2011-06-27 14:32:40  Válasz a #167384. hsz-ra Előzmény #167384

szia. Irtam privit.
# 7775
Bridzsit
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#167395 Üzenet linkje2011-06-27 15:18:59 

Üdv!

Most már bizton állíthatom, hogy aki menni akar a Skiathos-i hajókirándulásra, tegye meg, főleg akkor, ha hétfőn megy az Olympuszi túrára. Ugyanis Litochoro-ban akkor van a piac (ahogy többen is írták), így nem hagyná ki. Vagy ha nem is megy a hétfői fakultatívra, akkor motorral vagy kocsival könnyen megtalálható. icon_smile.gif Ma is sikerült edzés programot beszervezni. Emeletes busszal mentünk az Olympuszra, és az nem ment le a kolostorig. Úgyhogy le-fel séta.

# 7776
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#167411 Üzenet linkje2011-06-27 17:20:26 

Cortez86, én is azt hittem, hogy Nei Pori kicsi, de nem az. icon_smile.gif Én is meglepődtem első nap.
Mi egyszer voltunk még csak itt, akkor is utazási irodánál foglaltuk, de szerintem biztos találnátok szállást.
Azért mások is erősítsenek meg!

# 7777
D88b
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#167415 Üzenet linkje2011-06-27 17:37:12  :)

Kedves AniFeri és Sancho!

Köszönöm a választ! icon_smile.gif Mindenképp betervezem ezt a kirándulást! Ezek szerint önállósítani is lehet magunkat, ez mindenképp jó icon_smile.gif

# 7778
Etelegróf
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#167434 Üzenet linkje2011-06-27 19:49:36 

Sziasztok!
Most megyek Nei Poriba, sajna csak a Martha stúdiók apartmanházban tudok foglalni szállást.
Tud vki mondani róla véleményt?

# 7779
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#167446 Üzenet linkje2011-06-27 20:12:45  Re:

d88b írta:
Kedves AniFeri és Sancho!

Köszönöm a választ! icon_smile.gif Mindenképp betervezem ezt a kirándulást! Ezek szerint önállósítani is lehet magunkat, ez mindenképp jó icon_smile.gif

Nagyon szívesen! icon_smile.gif
És jó utat! Érezzétek jól Magatokat, aztán várjuk a beszámolót. icon_smile.gif

# 7780
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#167492 Üzenet linkje2011-06-28 00:06:47  Válasz a #167415. hsz-ra Előzmény #167415

Szia d88b!

Nagyon szívesen, örülök ha tudok segíteni. Mindenesetre hidd el nem bánod meg a Skyathosi kirnádulást. Maga a hajókázás is szép, ahogy a hegyek között siklotok, visszfelé pedig a naplemente gyönyörű a hajó fedélzetén. Maga Achileo kikötője, ahonnan a hajók indulnak is nagyon kis hangulatos hely.

# 7781
Cortez86
Aktív fórumos
Aktív fórumos
85 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#167546 Üzenet linkje2011-06-28 13:04:09  Válasz a #167411. hsz-ra Előzmény #167411

szia! ok icon_smile.gif
még nincs semmi eldöntve, nem tudom, hogy egyáltalán ide megyünk e. mindenesetre nekem most ez az első számú célpont icon_smile.gif

# 7782
Puma
Aktív fórumos
Aktív fórumos
200 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#167611 Üzenet linkje2011-06-28 20:07:33 

dinnyebubus írta:
A Villa Niovi apartmanban nem volt eddig senki? Idén oda megyünk és jó lenne egy kis infot kapni róla, bár a képeken szép, de mégis jó lenne ha írna vki a tapasztalatokról.

Én most jöttem a Villa Noiviból icon_smile.gif két hétig voltam ott. Tudomásom szerint összesen két apartman a magyaroké, a többit a románok foglalták le, egészen addig míg a görökök le nem váltják őket icon_biggrin.gif elvileg júliustól görögök lesznek a románok helyett. Az első emeleten a 14 és 15 apartman icon_smile.gif volt a magyaroké eddig. Mi a 15-be voltunk keleti fekvésű icon_smile.gif tengerre néző, na jó belóg három kövér fa, de akkor is látom icon_biggrin.gif szép, tiszta, felújított épület, képeket tudok mutatni róla. Konyhai felszereltsége szerintem kielégítő, még minden új és frissnek számít icon_biggrin.gif egészen addig míg a románok le nem amortizálják idő előtt. Sajnos az előző heti turnusról tudnék beszélni.

A többi tapasztalatról kicsit később, most ki kell hevernem a sztrájk miatti plusz költséget, ami annak volt köszönhető, hogy nem jár a vonat se busz, így a reptérre taxival kellett bemennünk, potom 120 jól látjátok, 120 euroért !!!! Amúgy meg N.P. és T. között 12 euro a vonatjegy, plusz 1 euro lett volna még a reptéri buszjárat költsége. Hát egy kicsit szíven ütött ez a sztrájkolás. Szóval nem mindegy; hogy két embernek 26 vagy 120 icon_sad.gif
Larissába a vonat 4 euro, menetrendet is tudok majd mondani, össze-vissza, ki merre látna világot icon_biggrin.gif Athénig is icon_biggrin.gif

Piac Leptokáriába kedden van, talán kettőig érdemes átruccanni, addig még van portéka, a vonat megállóhoz közel van, mi láttuk a vonatról. N.P.-be pedig pénteken van, már 7-től lehet nyüzsögni.

Platamon vár, egy nagy rakás gaz, szégyen, hogy így elhanyagolják. Ebből kifolyólag nem egy nagy szám. icon_sad.gif

majd folyt köv.

# 7783
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#167617 Üzenet linkje2011-06-28 20:28:29  Válasz a #167611. hsz-ra Előzmény #167611

Szia Puma!

Üdv újra itthon icon_smile.gif

Na akkor most behajtom rajtad a menetrendeket icon_smile.gif Persze először fújd ki magad icon_biggrin.gif

# 7784
Zaki876
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#167683 Üzenet linkje2011-06-29 08:29:46 

Sziasztok!

2 hét múlva indulunk Nei Pori-ba, a Villa Niovi apartmanba. icon_smile.gif

Nézegettem, hogy a fakultatív programokon kívül merre lehetne egyénileg kirándulni, gyalogosan, vagy motorral.

A közelben lévő várat biztos, hogy meg fogjuk nézni, esetleg van még valami szép természeti hely, emlékmű, romok, amit érdemes meglátogatni?

Köszi előre is a válaszokat! icon_smile.gif

# 7785
Dinnyebubus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
139 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#167688 Üzenet linkje2011-06-29 09:07:01  Válasz a #167683. hsz-ra Előzmény #167683

Végre valaki, aki szintén a Villa nioviba megy! icon_smile.gif Ha hazaértél légy szíves tájékoztass, hogy milyen, mert eddig senki sem írt róla egy szót sem. A képeken jól néz ki, de azért élőben más biztos.

Köszi előre is!icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 518 519 520 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu