Sziasztok!
Nem fogok sokat írni azt már látom, mert baromi lassú a net, és kicsi a gépünk is, úgyhogy majd ha hazaértünk!
Kréta nagyon szép, bár kissé szemetes... tegnap hegyet másztunk, valahol a Messara síkság felett, meg Kommoson fürödtünk, hát búvárkodni igazán jót még nem sikerült, nincs túl sok hal, vagy rossz helyen kerestük, de nem adjuk fel! A görögök nagyon kedvesek kivéve a szállásadónk anyját, mert az olyan undorral rakja ki a reggelit, hogy rossz nézni. Biztos melege van Ma Lentasra megyünk, reméljük itt sikerül a búvárkodás, de ha nem akkor is tök szép minden.Üdv mindenkinek! Ági
Ismételten azügyben érdeklődnék, hogy volt valaki a Palm Bay hotelben?
Vagy van olyan, aki esetleg a "Sisi" részen vagy annak környékén volt?
Ha igen, milyen tapasztalatok vannak?
Szia Ági:) Anno azt mondta nekem a krétai utitársam, hogy a szigetnek nagyon szegény halvilága van, amikor rákérdeztem az éttermek terszára kipakolt halakra, azt válaszolta, hogy más szigetekről szállítják oda. Érdekes és szép halacskákat Chora Sfakion és Agia Roumeli strandján láttam, de nem sokat, igaz, hogy nem sznoriztam, csak úszkálás közben nézelődtem. Egyik topikban azt olvastam, hogy az élővilág általában a sziklás fal és a homokos aljzat találkozásánál van, ott próbálkozzatok:)
Lehet, hogy kifogtátok Kréta egyetlen undok öregasszonyát, remélem, hogy a család kedvessége bőven ellensúlyozza a morcos néni rossz hangulatát.
További jó nyaralást:)
Ismételten azügyben érdeklődnék, hogy volt valaki a Palm Bay hotelben?
Vagy van olyan, aki esetleg a "Sisi" részen vagy annak környékén volt?
Szia:) Visszaolvasgattam és úgy tűnik, hogy "adabogyo" ott szállt meg tavaly. Beszámolót nem találtam, de fotóalbumot tett fel "Kréta 2010. - Kréta" címmel. A szállásról a tripAdvisoron elég sok értékelés olvasható.
Mi is szoktunk amatőr búvárkodni, és BoAt-nak igaza van, a sziklák környékén vagy kövek közelében esélyesebb a "zsákmány"
Viszont van, ahol tényleg nem látni semmit, bár szerintem még az is érdekes, ahogy a homokot formázza a tengerfenéken a szél
A nénivel meg ne törődjetek, a leírások és élménybeszámolók alapján ő lehet 1000-ből 1, aki mogorva
De ahogy nézem most tartotok kb. a nyaralás felénél, szóval további szép nyaralást és jó pihenést!
mi most érkeztünk haza Krétáról, Rethymnonban voltunk, Intercity-nél béreltünk motort és autót is, igaz a helyszínen és nem otthonról. Ha az utcáról sétálsz be drágább a tarifa, viszont mi hivatkoztunk a neten lévő árra, így azzal számoltak. A közlekedés káosz, de nekem az a tapasztalatom, hogy bármennyire is őrülten vezetnek, azért figyelnek egymásra.
Az utak szerintem jók, motorral is abszolut járható, a hegyekben is, legalábbis a nyugati, déli részeken. Persze számít a cm3:))
Igen, szerintem is tök jó a link, most legalább megint van "elfoglaltságom" egy időre, míg mindent végignézek
Hú én is nagyon várom Ágitól a beszámolót, a híreket, fényképeket, mindent Nekem nagyon nyögve nyelősen telt az elmúlt két hét (néha úgy érzem, már soha nem telik le az a majd két hónap, ami még hátra van), de nekik gondolom repült az idő. Azt hiszem meg fog élénkülni a fórumon a forgalom
milyen jó kis oldalt találtál, köszi, hogy beraktad! Igaz, én most nem Krétára vetettem rá magam, de nagyon tetszik!
És milyen gyorsan telik az idő, nem? Úgy emlékszem, nemrég még vagy 162 napod volt hátra... A maradék már csak eltelik hamar, még ha most nem is úgy érzed!
Örülök, hogy "látlak"
Tisztára vak voltam, ezt az oldalt akkor találtam, amikor Zantén voltunk és tegnap fedeztem fel, hogy van még Kréta, Athén, Korfu, Ithaka, Kefalónia, Samos, Santorini, szóval sok minden más is
Na, azért az 55 nap a te 6 napoddal nem tud versenyezni De nyilván már sokkal jobb, mint amikor még 3 számjegyű volt.....
Ha már nem "beszélnénk" akkor nagyon jó utat és nyaralást kívánok Nektek!
OFF:
most éppen "bánatos" vagyok, mert szerettem volna felrakni képeket a Zante fórumra és valamiért bazi nagy lett a kép, nem tom mi történt...... Szóval most elment tőle a kedvem, pedig van egy csomó szép képen Zantéról......