#1679652011-06-30 22:40:25 Válasz a #167956. hsz-ra
Mi szombaton repülünk Sidariba.
Már kezdek visszaszámolni:) Jó időtök volt?
a repülés milyen volt? Mi most fogunk először repülni:)
2 napra terveztem én is autóbérlést.
Nekünk is van 2 kisfiúnk de ők a mamánál lesznek, kettesben megyünk:)
Ti miket vittetek ki, milyen kajákat?
Én konzerv, szeletelt szalámikat viszek, esetleg zacsis leves, ilyesmi.
Egész héten nagyon jó idő volt,a repülés is jó volt hazafele viszont kifogtunk egy vihart ott egy kicsit paráztunk.Mi is elmennénk kettesben,csak hát nekünk egy évbe egyszer adatik meg egy ilyen nyaralás a csajokat meg nem akartuk megfosztani ekkora élménytől.Mi is ilyeneket vittünk,kávét vittünk még meg zöldségeket. Üdv:Betti
Jövő hét szombaton indulunk korfura ezen belül Sidariba.wizzarral megyünk, megy meg valaki rajtunk kívül este 22. 30-kor érkezik a gép.A transzfer érdekelne valakihez betarsulnek!
#1680562011-07-01 18:31:03 Válasz a #168020. hsz-ra
Ilyet, hogy nutella, nescafé, üveges bolognai szószt fel lehet vinni a gépre?
A poggyász is fejenként van igaz, én is meg a párom is felvihet azt hiszem kb 10 kg-ot?
Köszönöm! Üdv Mónika
A poggyász is fejenként van igaz, én is meg a párom is felvihet azt hiszem kb 10 kg-ot?
Köszönöm! Üdv Mónika
Attól függ mivel mész, mert a Malévnál 10 kg, de pld. fapadosnál csak 5 kg volt a megengedett és fejenként értendő.
Egyébként ezeket minek viszed ? Kint is lehet kapni. Szerintem inkább ne a kézipottyászba tedd ezeket ha vinni akarod.
Köszönöm! Üdv Mónika
Kézipoggyászban nem, mert folyadék, krém, zselé stb. állagú dolgot nem szabad felvinni. A kávén kívül a többit sanszos, hogy elveszik.
Milyen élelmiszerféleségeket vihetek fel a gépre a kézipoggyászban?
A legtöbb szilárd élelmiszer kézipoggyászban is felvihető. A szószos vagy magas folyadéktartalmú ételek azonban csak egyenként maximum 100 milliliteres kiszerelésben vihetők fel, az utas által biztosított átlátszó és visszazárható műanyag zacskóba csomagolva.
Sziasztok! Tudja valaki, hogy Sidariban hogy hívják az Ibusz idegenvezetőjét? Sürgős lenne a válasz, mert holnap /szombat/ 12:55-kor indul a gépünk. Előre is köszönöm a segítséget.
#1681322011-07-02 11:09:20 Válasz a #167581. hsz-ra
Szia! Mi most jöttünk meg Kofuról, a Vénuszban voltunk 2 hetet. Most először voltunk Korfun és alig várjuk hogy újra mehessünk. Benitses és a Vénusz a legjobb választás 1000 köszönet a Fórumnak, mert az itt olvasottak sokat segítettek!
Autót béreltünk 10 napra Hyundai atos napi 20 EUR + 10 EUR full biztosítás, erre figyeljetek, mert első körben nem mondják csak a napi 20 EUR-t ami jó ár, A kölcsönzős az appartman utcájából ballra fordulva kb 50 méterre van. Mi quadot is béreltünk 3 napra 2-en mentünk, alig fogyaszt kb 10 Eur benzint használtunk el és kb 150 km mentünk vele, 3 napra 45 EUR volt, és alkudtunk.
#1681342011-07-02 11:20:55 Válasz a #168130. hsz-ra
Szerintem olyat Sidariban nem fogsz találni . Az igazi jó kis tavernák nem az üdülő helyeken találhatók. Olyan helyre menjetek be, ahova csak görögök járnak....