Mi július 6.-án éjjel indulunk Görögbe...megy még valaki akkor??Mi még sose voltunk autóval, remélem tényleg nem lesz semmi probléma a szerb-macedón útvonallal ha vkinek van még okos tanács számunkra, az írjon!ja, és van vmilyen sztereotípia, h esetleg milyen kocsikat ellenőriznek előszeretettel??
#1681482011-07-02 14:37:31 Válasz a #168105. hsz-ra
Köszönöm a válaszokat, a neten én se találtam róla semmi infot, ezért kérdeztelek benneteket, de szinte mindenki Evzoni felé veszi az utat, így elég kevés az info Bitola irányába.
#1681612011-07-02 17:15:30 Válasz a #168119. hsz-ra
Bocs, de annyira nem értem a parádat: nem hátsó-Ázsiába mész, hanem európai országokon autózol keresztül, ahol ha betartod a szabályokat semmi bajod nem eshet. Az úgy kezdődő mondatokat, hogy " az keresztanyám a piacon azt hallotta..." meg se halld! Légy értelmes, nyugodt kiegyensúlyozott és nem lesz semmi gond.
A józan paraszti észnél nincs jobb vezető.
#1681662011-07-02 17:54:47 Válasz a #168119. hsz-ra
Szia!
Mi is akkor indulunk két autóval két család,Békés megyéből.
Este 9 felé tervezzük az indulást hogy a gyerkőcök átaludják az út nagy részét, de még eddig mi sem voltunk Görögbe Én nagyon bizakodom hogy kicsi lesz a forgalom, és a határokon sem lesz fennakadás.
Sziasztok!
9 -én délután valaki? Toroniba megyünk 2 nagy gyerekkel Budapestről. Már többször jártunk ezen az úton , legutoljára nem volt semmi kalandunk.
Jövő héten indulunk autóval Nei Poriba. Olvasgattam az eddigi leírásokat, nagyon köszönöm a hasznos infókat.
Ha jól értettem a Szerbia-Macedonia útvonal az E75-t követve a legoptimálisabb?
Üdv mindenkinek Paraliáról.
Péntek délután indultunk, gond nélkül leértünk. A HUN/SRB határnál (Röszke) 3 órát araszoltunk, temérdek török volt... nem tudom mi Volt a helyzet Tompánál, de ha legközelebb augusztus 20. előtt megyek, én biztos átmegyek Romániába és Arad-Temesvár érintésével jövök Belgrádnak.
Benzin Szerbiában 130 dínár körül van. Újvidék környékén, illetve Vranjéban tankoltunk OMV kúton.
40-es tábla már kevesebb van, mint tavaly, de 60-as és 80-as még akad.
Rendőröket 2x láttunk, de nem mértek.
SRB/MAC határon 1 órát vártunk. Pályadíjat euróval fizettük. A kapuknál van néhány ablakmosó és kéregető, nem agresszívak, értik a nem-et.
Az utolsó macedón kúton 1,25 €-ért tankoltam benzint, elfogadható a minősége.
A görög határőrök nem sztrájkolnak Ki kell nyújtani a sorok között járkálónak a papírokat, és már küld is előre, 10 másodperc alatt átjöttünk. Malgaránál 2,8€-t fizettünk, és kész van a fizetőkapu Makrygialos magasságában is, még ott nem kellett fizetni, de bármikor beüzemelhetik... Paralia-Katerini között 1,6 € a benzin.
Ha van kérdés, szívesen válaszolok