Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7576
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Scobbyka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
74 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168412 Üzenet linkje2011-07-04 12:19:27  Re:

Szia!

Akkor még jó hogy nem küldtem el icon_smile.gif
Mindegy a keresőben megtaláltam amit kérdezni akartam szóval így ezek a dolgok tárgytalanok lettek!
Egyedül már csak a képek érdekeltek volna, de ha ti nem voltatok akkor majd hátha valaki aki volt megszán engem és küld pár fotót icon_smile.gif

Cofffos írta:
Szia!

A privi nem érkezett meg, már ha nekem küldted. Kérdezz nyugodtan itt nyilvánosan, ha tudok, nagyon szívesen válaszolok. icon_smile.gif

scobbyka írta:
Most kikerestem az összes hozzászólását, mielőtt még írtam volna privátot neki. Így megleltem a kérdéseimre a válaszokat. Most már csak pár kép kellene esetleg ha van neki, így csak ennyit kérek priviben tőle!

# 7577
Dtina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168489 Üzenet linkje2011-07-04 20:01:07 

esztimano írta:
Sziasztok!
Ha valaki magának szeretne foglalni akkor itt egy kis segítség:

https://www.booking.com/search.....UR;pr_id=1

Mi az Avra-ban foglaltunk neten keresztül szállást három éjszakára. A tulaj egy fatuskó paraszt, ennyire unszinpatikus emberrel még nem találkoztam. Amúgy a szobák, balkonok kicsik/szűkek, tele van pakolva fölösleges bútorral. Egy pozitív szól mellette, volt széf a szobában.

# 7578
Renault
Aktív fórumos
Aktív fórumos
426 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168493 Üzenet linkje2011-07-04 20:40:01  Válasz a #168404. hsz-ra Előzmény #168404

Szia

Egy picit légyszi olvas vissza már biztos találsz megfelelő infót icon_exclaim.gif

Víz közel icon_exclaim.gif
Csendes csak a rács zörög néha icon_lol.gif
Parkirozó a kempingnél van. icon_exclaim.gif
Egyenlöre ennyi icon_wink.gif

# 7579
Tunder01
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168499 Üzenet linkje2011-07-04 21:13:15  Válasz a #168380. hsz-ra Előzmény #168380

Szia Coffos!
Köszi szépen az infót. A kezes lábas mutogatás az már nagyon megy .
Van némike kis angol tudásom de az nagyon kevés, de szerintem elboldogulunk, máskor is sikerült.

# 7580
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168514 Üzenet linkje2011-07-04 22:30:44 

Cofffos írta:
Valamit benézhettetek, mert mi nem voltunk a Rinában.
Egyénileg utaztunk és ott kerestünk (és találtunk is 10 perc alatt) szállást. A Villa Niki-ben tanyáztunk 2 hétig.
Ezt nem értékesíti egy magyar vagy szlovák utazási iroda sem.

pévi írta:
scobbyka írta:
Na végeztem az idei hozzászólásokkal, holnap próbálkozom a tavalyiakkal. Próbáltam használni a keresőt is de a szállásról nem találtam semmit sem. Hiába írtam be a "rina" szót.
Így ha valaki volt, örömmel venném tájékoztatását.

Szia scoobbyka!
Próbáld meg felvenni cofffos-sal a kapcsolatot, mert ők a Rinában voltak!

Szia cofffos!
Én voltam a "rémhír" terjesztő. Bocs!icon_smile.gif Tényleg benézhettem valamit, mintha a keresőben a korábbi hozzászólások között azt láttam volna, hogy a Rinában voltatok. De valóban, most hogy mondtad, már emlékszem, hogy ti neten foglaltatok.

# 7581
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168530 Üzenet linkje2011-07-05 06:11:20 

Semmi baj. icon_smile.gif

Még egy aprót korrigálnék, de csak azért, hogy bátorítsam a szállás nélkül elindulókat. icon_smile.gif

Nem a neten foglaltuk a szállást. Ott csak kinéztük. Úgy indultunk el, hogy semmilyen szállásunk nem volt. A tervezett időpontra nem is értünk Pargára, mert hosszabb volt az odautunk mint terveztük, és naplementére még csak Igoumenitsában voltunk, a végkimerülés határán. Ott hirtelen kellett szállást találnunk, ami kb. negyed óra alatt sikerült is. Egyszerűen megálltunk egy apartman ház előtt, bementünk, elmutogattuk, hogy mit szeretnénk, és 5 perc múlva már cuccoltunk a szobába.

Másnap reggel kipihenten, megfürödve és nem utolsó sorban megnyugodva, hogy azért nem olyan nehéz megfelelő szállást találni, elindultunk Pargára. Útközben döntöttük el, hogy nem megyünk be egy utazási irodába sem, hogy segítsenek szállást találni, hanem egyenesen a neten kinézett Villa Nikibe megyünk.
"Felmásztunk", elmutogattuk, hogy mit szeretnénk, és 10 perc múlva már költöztünk befelé. Annyira könnyen ment és olyan szerencsésen alakultak a dolgok, hogy még most is olyan hihetetlennek tűnik. icon_rolleyes.gif

pévi írta:

Szia cofffos!
Én voltam a "rémhír" terjesztő. Bocs!icon_smile.gif Tényleg benézhettem valamit, mintha a keresőben a korábbi hozzászólások között azt láttam volna, hogy a Rinában voltatok. De valóban, most hogy mondtad, már emlékszem, hogy ti neten foglaltatok.

Kedvcsinálónak egy fotó az apartmanunk panorámájáról.

...és a Villa Niki

# 7582
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168545 Üzenet linkje2011-07-05 09:00:00 

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a Valtos strandon lehet felállítani saját napernyőt? A képeken látom, hogy nagyon sok a fizetős napernyő és helyet nagyon nem látok a szabad helyekre? Köszi a válaszokat. icon_confused.gif

# 7583
Vivahellasz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168550 Üzenet linkje2011-07-05 09:28:19  Válasz a #168545. hsz-ra Előzmény #168545

Szia!

Persze,hogy fel lehet állítani!Eddig mindenhol felállítottuk mi is.
Amúgy van egy oldal,a neve:

http://www.nyaraljunkegyutt.hu.....3E&tid=109

Itt részletezve a strand és még a Lichnos is.Többek között strandokat lehet értékelni,képet feltenni és leírást adni róla.

# 7584
Yoshimura
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168551 Üzenet linkje2011-07-05 09:28:46  Válasz a #168545. hsz-ra Előzmény #168545

Hogyne lehetne. Mind a két strandon csak a kavicsosba elég nehéz leszúrni icon_smile.gif ja és a szél is kapkodja, de lehet trükközni. Vigyél egy 2m madzagot és a napernyô elejét lekötöd egy nagyobbacska kőhöz. tuti jo lesz icon_smile.gif
# 7585
Vivahellasz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168553 Üzenet linkje2011-07-05 09:37:06  Válasz a #168404. hsz-ra Előzmény #168404

Szia!

Narancssárga épület,a piso kyronerihez van közel(kb 10m).Recepció van 3ig,minden nap takarítás,szemét levitel és masnira hajtogatják a lepedőt,ami a takaró
icon_biggrin.gif

Ha a bejáratnál állunk indulásra készen valamerre(kifele),akkor balra lesz a strand,jobbra meg a belváros.JObbra 5m-re lesz a parga car kölcsönző,majd egy kis bolt,a városi strand és innen már a belváros és ez maga a sétáló utca is.
A városi strand koszos,mi nem voltunk itt csak akkor,amikor átmentünk kis csónakkal a szigetre,amit élmény megnézni és felmenni,de tényleg koszos.A sok szemetelő turista miatt.

# 7586
Yoshimura
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168554 Üzenet linkje2011-07-05 09:48:03  parga dokosban Előzmény #168551

Sziasztok! Gondoltam énis írok pár sort miután megjártam a csodállatos Pargát. Mi 4en mentünk a kalandozastravel utazási irodával. Az utunk nagyon hosszú volt mivel Nei Poriba is bementünk utasokat letenni. Kereken 24óra volt az út. De mindent elfeledtetett velünk Parga. Azt kell, hogy mondjam gyõnyörű szép hely. 2jò kis strandja van, imádtuk a kavicsos, sziklásat, meg a homokosat ahol kis szigetre átlehet úszni. Este meg ami volt bent az nemsemmi... rengeteg bolt étterem kirakodva kis szűk utcák, lenyűgöző volt. Árak jóval drágábbak mint 2ève nei porin,de lehet a válságnak köszönhető.Mi a Dokos apartmant kaptuk, szép tiszta volt de konyhai felszerelés az nullával egyenlő. Aki komolyabban főzőcskélni akar az vigyen edényeket. Aki nem mint mi 4e csak egyszerű gyorskaja, megoldottuk a 2apartmanunkbôl összedobva icon_smile.gif Elég zajos hely mert alattunk supermarket, taverna, motorbérlés na meg a főút.De mivel városi panelkutya vagyok nem zavart.
ui: Igyatok sok Ouzot és jobban megy az alvás.

# 7587
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168560 Üzenet linkje2011-07-05 10:35:27  Válasz a #168530. hsz-ra Előzmény #168530

Cofffos!
A képeid alapján most már tudom, hogy melyik a Niki! icon_smile.gif
Ezen gondolkodtam már egy ideje, de nem bírtam rájönni, hogy a tavaly látott apartmanok közül melyik az.
Jajjjjj, emlékszem, hogy mikor arra sétáltunk,szörnyülködtem ( én, a tériszonyos ) : Úristen, hogy lehet oda felmenni, annyira meredeeek ! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
De a panorámát elnézve, csodálatos! icon_wink.gif

# 7588
Vivahellasz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168562 Üzenet linkje2011-07-05 10:46:39  Válasz a #168560. hsz-ra Előzmény #168560

Szia!

Mi is így voltunk vele.Mi este mentünk ide fel,sötétben,mert annyira szép volt kivilágítva,de rajtam is kifogott a meredek emelkedő,pedig teljesen túraedzett vagyok... icon_biggrin.gif

Sok szép képet csináltunk.Meg még az alatt lévő út mentén van egy pad vagy buszmegálló és ide ültünk még ki esténként,ami szintén csodaszép volt ,teljes rálátással a kikötőre és a fényeire.

# 7589
Esztimano
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168587 Üzenet linkje2011-07-05 12:04:40  Válasz a #168489. hsz-ra Előzmény #168489

Szia!

Én csupán jó szándékból raktam fel, hát ha valakinek valami megtetszik vagy csak nézelődni szeretne.

# 7590
Esztimano
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168589 Üzenet linkje2011-07-05 12:07:11  Válasz a #168553. hsz-ra Előzmény #168553

Köszönöm szépen az infokat!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 505 506 507 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu