Ezt mindet bejártátok egy nap alatt? Tudsz küldeni egy javasolt útitervet? Ha belefért egy napra a meteorák meg a Olympus is szóba jöhet...) Mikor indultatok, mikor értetek vissza?
Lehetetlen ennyi mindent bejárni egy nap alatt Meg nincs is értelme. Csütörtökön mentünk fakultatívban a Tempi völgyére - Meteorákra. Kb. másfél óra volt az út busszal oda. De ugye autóval megint más. Pénteken motorral elnéztünk Palaipyrgosba, az itt közzétett térkép által. Bár valami alsó utakon hamar eltaláltunk oda. Szombaton voltunk Platamonasba. A kikötőt szerintem érdemes megnézni. Van sok szép hajó, meg pár lélekvesztő Hétfőn pedig fakultatív által felmentünk az Olympus-ra. Elég sokáig tartott oda az út, mert emeletes busszal mentünk, és a max. sebesség sokak szerencsére 20-30 km/h volt Sajnos útitervet nem tudok írni, mi most voltunk itt először, vannak is sokkal rutinosabbak, biztos segíteni fognak
Legutóbb Bridzsit szerkesztette (2011-07-04 18:56:43), összesen 4 alkalommal
#1684822011-07-04 19:11:39 Válasz a #165719. hsz-ra
Szia Csabinaagnes!
Érdeklődni szeretnék, hogy Ti aug 5-én vagy 6-án indultok. Mert mi is Nei Pori-ba megyünk és aug. 5-én este indulnánk Miskolcról 3 gyerkkel (13-6-6év). Estleg mehetnénk együtt vagy kint összefuthatnánk, mert ahogy olvasom Ti nagyon tapasztaltak vagytok. Mi még most megyünk először autóval. Üdvözlettel.
Szia hajnal79!
Köszönjük szépen az információkat A boltocskával kapcsolatban érdekelne, hogy mondjuk a tej, a kenyér/kifli/zsemle ilyen alap dolgok körülbelül milyen árban vannak? Ha esetleg emlékszel rá Köszönöm!
Gerduci!
Mi augusztus vége felé fogunk utazni, valószínűleg a 19-i turnussal, busszal, de még várunk a last minute-ra
Mi Békésmegyéből indulunk aug. 5.-én, délután 3-kor találkozunk Szegeden a többiekkel (család és barátok), összesen 4 autóval megyünk. Ha nektek megfelelne az időpont, nem látom akadályát annak, hogy csatlakozzatok hozzánk. Nektek mikortól van lefoglalva a szállás? Melyik apartmanban lesztek? Mi a Dimitra apartmanban leszünk, az Ibusznál foglaltuk. Ha mégsem jó a korábbi indulás akkor majd kint találkozhatunk, esetleg közösen mehetnénk kirándulni (mi szeretnénk elmenni a Meteorákhoz, bár már voltunk, de újra látni szeretnénk azt a csodát, meg persze bebarangolni az Olympost, és a közelebbi látnivalókat is megnézzük.) Egyenlőre ennyi, majd még addig megbeszéljük a részleteket vagy itt, vagy priviben is írhatsz a terveitekről.
#1685162011-07-04 22:51:29 Válasz a #168508. hsz-ra
Szia!
Mi egy kicsit későbbi indulásra gondoltunk (aug. 5.) este 20.00 körül Miskolcról. Mert ha minden jól megy akkor kb 11.00-12.00 körül Nei Porin vagyunk és a szállást 14.00 után lehet elfoglalni. Mi a Dias Zeusnál foglaltunk szállást a Dias apartmanban. Ha nem is tudunk együtt menni kint biztosan összefutunk. . Később még egyeztethetünk. Minden jót! üdv Edina (Gerduci a nagylányom).
Sziasztok Gerduci (Edina), Csabina Ági!
Mi már augusztus elején kint leszünk, de szívesen csatlakoznánk hozzátok ,egy találka erejéig. Mi valószinű nem mesze leszünk a Dias-tól , arra felé szoktunk apartmant nézni... velünk lesz 13 éves unokám is.
Üdv!
zsizsi22!
Sajnos már nem tudom az árakat, meg gondolom azóta már változtak is valamennyire. Az biztos, hogy ezeket az alapvető dolgokat ott vettük(víz, kenyér, tej, vaj,felvágott-az tudom hogy drága volt, de máshol sem volt olcsóbb, sőt zöldségeket is vettünk itt, és még kis aranyos ajándékokat (suvenir)is találtunk.
#1686102011-07-05 14:00:00 Válasz a #168506. hsz-ra
Szia Zsizsi!
Mi mindent kint vettünk meg és szerintem nem volt drágább ,mint itthon...ahogy pedig küldték az idei árakat nem nagyon változott...remélem nem is fog nagyon...
Sancho,Jamasz ! És persze azok akik ebben az időben kinn lesznek és csatlakozni szeretnének hozzánk!!!
Akkor 21 én találkozunk! Véleményem szerint 21 -én 9 körül jó lenne Nektek?
Lehetne egy közös találka hely,pl a templomnál És utána meg közösen kitalálni hova mennyünk....
Sancho,Jamasz ! És persze azok akik ebben az időben kinn lesznek és csatlakozni szeretnének hozzánk!!!
Akkor 21 én találkozunk! Véleményem szerint 21 -én 9 körül jó lenne Nektek?
Lehetne egy közös találka hely,pl a templomnál És utána meg közösen kitalálni hova mennyünk....
Vélemények!!![/quote]
Szia mylo00 Az nekunk jo lenne. Es utana az Athosba akartok menni? Mondjuk mi kajalni nem akarunk, csak dumcsizni, meg vmit inni.