Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7591
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168621 Üzenet linkje2011-07-05 14:53:24  Re:

vivahellasz írta:
Szia!

Mi is így voltunk vele.Mi este mentünk ide fel,sötétben,mert annyira szép volt kivilágítva,de rajtam is kifogott a meredek emelkedő,pedig teljesen túraedzett vagyok... icon_biggrin.gif

Sok szép képet csináltunk.Meg még az alatt lévő út mentén van egy pad vagy buszmegálló és ide ültünk még ki esténként,ami szintén csodaszép volt ,teljes rálátással a kikötőre és a fényeire.

Szia Vivahellasz!
Ismerős az a pad...... icon_smile.gif
Csak a kép nem sikerült a legtökéletesebbre...

# 7592
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168669 Üzenet linkje2011-07-05 19:47:06  Re:

Hehe...liftnélküli emeletes házban laktam 20 évig a negyediken. Már akkor megtanultam úgy szervezni a napot, hogy lehetőleg csak 1x kelljen le és felmenni. Itt is megoldottuk. Túrások vagyunk egyébként mi is. Autóval úgy jöttünk le onnan, hogy én be sem mertem ülni, mert olyan érzés volt, mintha bármelyik pillanatban átbucskázna az autó, inkább gyalog mentem le. icon_smile.gif...mert én is tériszonyos vagyok. DE...a panoráma...mindent vitt.icon_biggrin.gif

Theia írta:
Cofffos!
A képeid alapján most már tudom, hogy melyik a Niki! icon_smile.gif
Ezen gondolkodtam már egy ideje, de nem bírtam rájönni, hogy a tavaly látott apartmanok közül melyik az.
Jajjjjj, emlékszem, hogy mikor arra sétáltunk,szörnyülködtem ( én, a tériszonyos ) : Úristen, hogy lehet oda felmenni, annyira meredeeek ! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
De a panorámát elnézve, csodálatos! icon_wink.gif

# 7593
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168673 Üzenet linkje2011-07-05 19:52:54  Re:

Amit te említesz az nem a Niki. Ott nem volt pad. A Niki A Krioneri felett van, a pad pedig majdnem a kikötő felett.

vivahellasz írta:
Szia!

Mi is így voltunk vele.Mi este mentünk ide fel,sötétben,mert annyira szép volt kivilágítva,de rajtam is kifogott a meredek emelkedő,pedig teljesen túraedzett vagyok... icon_biggrin.gif

Sok szép képet csináltunk.Meg még az alatt lévő út mentén van egy pad vagy buszmegálló és ide ültünk még ki esténként,ami szintén csodaszép volt ,teljes rálátással a kikötőre és a fényeire.

# 7594
Dtina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168695 Üzenet linkje2011-07-05 21:01:45 

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a fényképeimhez fűzött hozzászólásokat!!!!! És örülök nagyon, ha valakinek még így is tudtam segíteni!

Mindenkinek gyönyörű, nagyon szép napsütéses napokat kívánok a nyaraláshoz!

Parga egy álom! Tényleg igaz, hogy Görögország ékszeres ládikája! Azt hiszem Sarti lecsúszott nálam a második helyre.

# 7595
Vivahellasz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168703 Üzenet linkje2011-07-05 21:33:20  Válasz a #168669. hsz-ra Előzmény #168669

Mea Culpa icon_lol.gif

Már megkoptak az emlékeim.... icon_cool.gif VAGY
Meg voltam győződve róla,hogy az az alatt volt...soha nem tudtam jól tájékozódni icon_lol.gif

Lényeg,hogy a kilátás gyönyörű mind két helyről icon_cool.gif

# 7596
Vivahellasz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168704 Üzenet linkje2011-07-05 21:35:31  Válasz a #168621. hsz-ra Előzmény #168621

Számomra tökéletes a képed icon_wink.gif

A mienken is ugyan ez van,tehát tökéletes! icon_lol.gif

# 7597
Scobbyka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
74 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168863 Üzenet linkje2011-07-06 18:48:58 

Én már annyira, de annyira várom hogy el sem hiszitek. De rz a 47 nap azért még nagyon sok! Bár mondjuk a melóhelyen elég sűrű lesz, így remélem gyorsan el fog telni.
Képek nagyon jók lettek, remélem nekem is sikerül ilyeneket készíteni. Bár én nem vagyok az a fényképezős típus de majd ráhagyom a páromra. Ha rajta múlik akkor abból nem fényképezés lesz hanem videó film icon_smile.gif

# 7598
Zsófi73
Aktív fórumos
Aktív fórumos
250 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168865 Üzenet linkje2011-07-06 18:57:41  Válasz a #168530. hsz-ra Előzmény #168530

Szia Cofffos!
Mi is a Villa Niki-be megyünk! 2 hétre, 2 hét múlva, 4-en!
A kilátás valóban páratlan. Összességében az apartman "belseje" is páratlan volt?
üdv.: Zsófi73

# 7599
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168913 Üzenet linkje2011-07-07 07:14:42  Re:

A belsejével sem volt semmi gond. Görögösen egyszerű. icon_smile.gif

Niki mindennap takarított, törölközőt, ágyneműt cserélt. A teraszajtón van szúnyogháló, az árban benne van a légkondi. A szobában van széf. A konyha felszerelése is görögösen egyszerű, de nem lepukkant.

A fürdőben zuhanyfüggöny, és kilépő is van, amit a Niki szintén mindennap, (minden másnap?) cserél, és klotyi papírt is ad.

A "mosókonyhájából" kölibe vettem egy lavórt, mert kimostam pár ruhánkat. Utólag mondtam és köszöntem meg neki. Akkor azt mondta, hogy nyugodtan használhattam volna a mosógépet is. icon_smile.gif

Zsófi73 írta:
Szia Cofffos!
Mi is a Villa Niki-be megyünk! 2 hétre, 2 hét múlva, 4-en!
A kilátás valóban páratlan. Összességében az apartman "belseje" is páratlan volt?

# 7600
Zsófi73
Aktív fórumos
Aktív fórumos
250 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168928 Üzenet linkje2011-07-07 09:35:59  Válasz a #168913. hsz-ra Előzmény #168913

Cofffos ! Köszi az infót.

A www.villaniki.com oldalon lévő képekből nekem úgy tűnik, hogy nagyon extra hely. Nézzél már rá kérlek, ez ugyanaz a hely????

# 7601
Fmeskal
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168971 Üzenet linkje2011-07-07 14:50:57 

Szép napot!
papamaci írta:
Szia mi is akkor megyünk lassan össze jön egy fórum találkozó elégsokan megyünk abban az időben sőt mi is a
Walter travelel megyünk

Lassan, nagyon lassan jön össze az a találkozó icon_sad.gif Még negyvenhat nap... (vagy márcsak?) A létszám viszont szépen alakul! icon_lol.gif

# 7602
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168985 Üzenet linkje2011-07-07 16:55:10 

fmeskal írta:
Szép napot!
papamaci írta:
Szia mi is akkor megyünk lassan össze jön egy fórum találkozó elégsokan megyünk abban az időben sőt mi is a
Walter travelel megyünk

Lassan, nagyon lassan jön össze az a találkozó icon_sad.gif Még negyvenhat nap... (vagy márcsak?) A létszám viszont szépen alakul! icon_lol.gif

Meg lesz az barátom ne törödj semmivel max.ketten táncolunk a kamerába icon_lol.gif
Pedig elég sokan megyünk ebben az idő pontban de majd csak össze jövünk ha akarja a többi fórum tag is szerintem egy este nagy bulit lehetne csapni valahol icon_biggrin.gif icon_wink.gif
Hogy-hogy elvileg mással mentetek volna
Akkor lehet szomszédok leszünk icon_question.gif melyik apartmanba mentek és esetleg busszal? vagy maradtok a kocsinál icon_redface.gif

# 7603
Fmeskal
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168987 Üzenet linkje2011-07-07 17:15:27  Válasz a #168985. hsz-ra Előzmény #168985

Szia Papamaci!
Egyelőre maradunk az autós Parga-túra mellett, és a szállásunkon se változtattunk (Margarita). icon_smile.gif

# 7604
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168988 Üzenet linkje2011-07-07 17:21:10  Re:

fmeskal írta:
Szia Papamaci!
Egyelőre maradunk az autós Parga-túra mellett, és a szállásunkon se változtattunk (Margarita). icon_smile.gif

Elnéztem bocsi icon_redface.gif icon_redface.gif
Na mindegy kint remélem azért találkozunk icon_wink.gif

# 7605
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168998 Üzenet linkje2011-07-07 19:50:20  Re:

Megnéztem. Ez ugyanaz a Villa Niki, ahol mi voltunk tavaly, csak szerintem a képeken olyan szobák lehetnek amiket mi nem láttunk, vagy felújítottak tavaly óta.
A mi szobánk így nézett ki. A színes kendők a sajátunk. icon_smile.gif

Zsófi73 írta:
Cofffos ! Köszi az infót.

A www.villaniki.com oldalon lévő képekből nekem úgy tűnik, hogy nagyon extra hely. Nézzél már rá kérlek, ez ugyanaz a hely????

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 506 507 508 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu