#1688942011-07-06 22:02:31 Válasz a #168892. hsz-ra
Gázolaj nem szokott elfogyni, mert nem igazán van a görögöknél dízelautó. Az autópark 98% kint benzines... Ezáltal csak a benzin fogyott ki a sztrájk alatt tavaly ....
Köszönöm mindenkinek aki cigivel kapcsolatban írt!!
Nem hazafelé jövet szeretnénk bevásárolni, hanem a kinti tartózkodás idejére vennénk pár dobozzal.
Esetleg ha valaki hazaút közben betéved a Duty-freebe rákukkanthatna a cigi árakra. Előre is köszönöm.
arról miért nem ir senki,hogy rőszkénél 5 és 7órákat állnak sorba honfitársaim?
Hogy "rőszkénél" mi van, azt nem tudom, de Röszkénél én írtam, hogy szombat este 3 órát araszoltam (ez olyan, mint a sorbanállás). A magyar oldalon csak ránéznek a doksira, de a szerbek írogatják, scannelik, miattuk nem haladt a sor.
Tompánál "csak" 2 órát vártak ugyanekkor
Ági, én benézek a Duty free-be, de a magyar árakat nemigen übereli... és megnézem a szerb árakat is, mint ahogy valaki fentebb említette.
A jövő hétre 37 fokokat rebesgetnek, autósoknak üzenném, hogy érdemes valami szélvédőtakarót vagy ponyvát hozni, mert már így is izzik a műszerfal, ha a napon áll a járgány.
#1689212011-07-07 08:59:03 Válasz a #168906. hsz-ra
Ejjjjjj de bitŐng vagy Te Bitang!
Tényleg gázos volt az útminőség E75 vonalon, mint ahogy Encsi írta? Valaki írja meg, legyen oly kedves, mert már azon morfondírozok, hogy felteszem a téli, acél felniket, nincs kedvem lealázni egy alu-garnitúrát.
Azóta is tanácstalan vagyok az indulással kapcsolatban. A török vendégmunkások miatt a július 29-30 +- 1 napot olvasok zűrösebb időszaknak, de egyébként milyen a pénteki, szombati illetve vasárnapi forgalom?
nano írta:
Július 20-25-e között indulnánk Sartiba. Szegeden beiktatunk egy pihenőt ( az ország másik végéből indulunk ) , lesz itt is egy kis városnézés és nosztalgiázás Nem vagyunk pontos indulási naphoz kötve, tapasztalt utazók mit javasoltok indulási napnak és időpontnak? Odakint kempingeznénk, nem foglaltunk előre, és azt olvasom, hogy hétvégére a görögök is kivonulnak a városokból, és akkor nehezebb szállást találni, bár arra nem találtam választ, hogy ez csak az apartmanokra vonatkozik-e, vagy a sátorhelyekre is. A férjem vezetne, Olaszországba már rutinos vezető, de Görögországba most megyünk először.
#1689262011-07-07 09:21:51 Válasz a #168921. hsz-ra
Bocs, nem tudom miért parázol az alufelnik miatt, mások is megtették már ezt az utat alufelnikkel (jómagam is, ráadásul éjszaka is), méges lett semmi bajuk. De ez csak egy vélemény!
#1689272011-07-07 09:24:36 Válasz a #168922. hsz-ra
Javasolom nézd meg az utikalauz.hu török invázióra vonatkozó részét. Ha utazni szeretnél (fogsz) ezt sajnos be kell vállalni. Valamikor régen ismerőseim 8 órát álltak a bolgár-görög határon.