#1669102011-06-23 10:51:38 Válasz a #166746. hsz-ra
Hali! Én dolgoztam a rendelőben, én intéztem a biztosításokat. Az összes magyar biztosítást elfogadják, még a gyógyszerért sem kell fizetni. Ha gondod van, menj be nyugodtan a Metaxas orvosi rendelőbe, vagy keress engem és elkísérlek (ha kell tolmácsolni stb). De inkább legyen problémamentes nyaralásotok
Szia Miti82!
Szerinted mennyire befolyásolhatja 27 nap múlva a görögök sztrájkja (már ha akkor is folytatják vagy újrakezdik)
a kijutásunkat?busszal indulunk neki az útnak Nidrire, ami alapból nem rövid táv..szóval lehet számolni nagy káosszal?
dugók meg idegeskedés..?:S
#1675402011-06-28 12:44:50 Válasz a #167517. hsz-ra
Szia!
Útinfóval inkább az utazási iroda tud szolgálni vagy az Autóval Görögországba topic. Én azt tudom elmondani, hogy Lefkadán nem érezni semmit az athéni gondokból, mi is csak a magyar híradásokból tudunk róla, ez itt nem téma. Mivel a turizmusból élnek a helyiek, mindent megtesznek a turistákért, hogy megtartsák őket. És többen úgy vélik itt, hogy azért van ennyire felfújva, hogy Görögország konkurens turista központjaiba menjenek az emberek Görögország helyett...
Szóval szerintem aggodalomra semmi ok, Lefkadán semmi probléma nincs, a kabócák énekelnek, 40 fok van, süt a nap, a tenger azúrkék
Sziasztok! Mi aug 22en indulunk Lefkadara,Nidribe, a Sun Rise apartmanban fogunk lakni,mar nagyon varjuk,rentgeteg kepet lattam es csodaszep hely lehet! Valaki volt mar ugyanebben az apartmanban? Kinek mi a velemenye rola?! Olvastam hogy epult vagy epul egy medence az mar kesz van? Van esetleg valakinek kepe rola? Elore is koszonom! Szep nyarat mindenkinek!
#1686272011-07-05 15:25:46 Válasz a #160181. hsz-ra
Kedves Miti! Mi aug 22en indulunk Lefakadara,a Sun Rise Apartmanba.Olyan kerdesem van hogy hol lehet teged megtalalni pontosan ha tajekoztatsra szorulnank?
#1689582011-07-07 13:51:27 Válasz a #168622. hsz-ra
A medence nem készült el. Soha nem is fog szerintem. Mégpedig az éppen aktuális Görög törvények miatt ha jól gondolom.
Úgy hallottam hogy a házakra addig nem kell adót fizetni, amíg nincsenek teljesen készen. Ezért látsz sok helyen Görögországban olyant, hogy a ház tetején kilóg a drót. A Sun Rise apartmant szerintem a medencével együtt jelentették készre, minden évben dolgozgatnak rajta kicsit, de sose készül el. Így nem kell rá adózni, ami egy akkora háznál nagyon nagy összegre rúgna. (Miti javíts ki légyszíves ha rosszul gondolom.)
Képem is van a medence aktuális állapotáról, de ahhoz fel kéne túrni a CD-imet. Amúgy utcafronton van a tűző napon, körülötte hely sincs fáknak. Szerintem nem ideális helyre akarták építeni.
A lényeg, hogy még nincs kész.
Sziasztok!
Tudnátok szállás ügyben segíteni?Már végig néztem az ajánlott oldalakat,de nem tudom így eldönteni,hogy hol lenne jó.Vasilikiben gondolkozom én is mert onnét minden közelebb van.Olyan helyet szeretnénk ami nem annyira messze van a parttól,de jó árban van.Augusztus végén mennék egy pár éjszakára 4en.Nekünk jó lenne egy kis eldugott hely is de a lányomék a nyüzsit szeretik,ezért tanácstalan vagyok.
Relax te Nidriben hol találtál szállást annyiért?
Ha vala ki tud tanácsot adni szívesen veszem.Köszönöm előre is.
#1691502011-07-09 15:08:27 Válasz a #169119. hsz-ra
Sziasztok! Szia Ildi!
Szerdán érkeztünk meg az egy hetes pargai, illetve az egy hetes lefkadai nyaralásunkról (közben egy-két éjszakát töltöttünk Thessalonikiben és a Meteoráknál is).
Minden szuper volt, csodaszép helyeken jártunk.
Ildi! A lefkadai szállásunk a Pinelopi stúdióban volt, itt csak tengerre néző szoba van (4 db) nagyon klassz berendezéssel, a ház szinte a központban van, viszont a ház alatt üzemelő étterem miatt elég zajos, de megszokható, folyamatosan hallgattuk a görög zenét . 4 ágyas szoba itt nem volt, csak 2 ágyas + 1 pótágy fért el. A tengertől csak egy utca választott el minket, igaz, hogy itt kikötők voltak (mindegy volt, mert Nidriben egyszer sem strandoltunk). A szállást a www.greeka.com oldalon foglaltam, még februárban, szerintem azért volt ilyen olcsó. (A szállás ajtaján lévő információ szerint ebben az időszakban a kétágyas szoba 55 euro lett volna , úgyhogy én is csodálkoztam, hogy februárban ilyen árat kaptunk.)
Agilla!
Bocs ha zavarom a köreidet,de nem döntésre gondoltam hanem azokhoz szóltam akinek már van helyi ismeretük ott és szívesen tudnak jó helyeket,saját tapasztalatikból mondani.Nem értem miért kell mindjárt mindig véleményezni???
Az ilyenek miatt maradunk sokan csak csendes olvasók és nézelődők)
Továbbra is szívesen veszem másoktól, akik már jártak ott, a saját javaslataikat.
Köszönöm.)