Sziasztok!
Én most regisztráltam és segítséget kérnék :)
Nem először járunk Görögországban,bár tavaly kihagytuk Horvátország miatt(nagy kár volt :( )Idén Sartira mennénk,már több estén gyűjtöttem innen-onnan az infókat róla.Szállás érdekelne,hogy merjünk-e menni foglalás nélkül (aug.9-10-e körül indulnánk 8-9-10 napra).A helyzet az,hogy ebben a formában még csak egyszer voltunk(az előző években mindig irodák által) 2009-ben Olimpyc Beachen,a tapasztalat szuper volt,a megérkezésünk után kb.1 órával már volt szállásunk,jó helyen,az apartman is nagyon jó volt,a tulajdonos is kedves,és az áráról nem is beszélve :lol:
Szóval kérnék szépen véleményeket vagy bármit,ami jó és hasznos lehet!
Köszönöm és mindenkinek szép napot(kat)!!
#1692282011-07-10 16:18:23 Válasz a #169200. hsz-ra
Szia! Mi tavaly szeptemberben megjártuk az utat. Nagyon nagy hőségben én nem indulnék el, max. kora reggel és késő délután jönnék haza. Persze ehhez meg kaja, innivaló kell...Most nem tudom működik-e a bár a Goa beach-en. Gyönyörű hely, mi az országúton mentünk, a partra vezető földút is jó minőségű, itt azért elég nagy az emelkedő visszaúton, de mi simán kibírtuk. A látvány is szuper gyaloglás közben.
Ha érdekelnek képek erről a részről és az útvonalról, írj privit és megadom, hol találhatóak.
Üdv és jó nyaralást! Saturn
Aphrodite67.
Azt nem tudom, hogy augusztusban van e szabad apartman, mivel még sose voltam ilyenkor. Egy oldalt vissza lapozol, találsz egy apartmant. Küldj nekik egy emailt,hátha.
#1692622011-07-10 22:46:31 Válasz a #169244. hsz-ra
Köszönöm!!!!!!!!! Egész nap olvasgattam a hozzászólásokat,a képeidet is megnéztem...gyönyörű...imádom
Majd holnap megpróbálom az emailt,köszi még egyszer!!!!!!!!!!!!!!
Szia! Aphrodite! Lehet találni szállást,de így nagyon drága,mert főszezon,meg kihasználják azt,hogy nincs hol megszállnod és ezért drágábban adják ki az apartmant!
Kevesebb mint egy hónap és indulás!
Valami friss információ azoktól akik nemrég jöttek haza?
Időjárás? Hangulat? Milyen vízisport lehetőségek vannak kint Sartin?
Sziasztok!
Hát újra itthon!
Most nagy pakolásba és mosásba vagyok,de nyugodtan kérdezzetek,ha tudok válaszolok!
Georgios Kypriotis (ezen nevű apartman tulaja) egy nagyon jó fej pasi,bár az apartman meg lett kicsit kutyulva,de ahogy Kszifiasz és Sancho tanította, teljesen mindegy hol alszunk!!A lényeg,hogy az ágy Göröghonban legyen! Szóval Georgios tulajdona a Sithon kávézó és meghívott minket koktélozni is,mikor egy éjjel kijött zárat szerelni!
Na de majd este többet,mert dolog van!
Ui.: azért hiányoztam?
#1693352011-07-11 17:43:35 Válasz a #169328. hsz-ra
Szia beszter!
Üdvözlet itthon Örülök, hogy minden rendben volt és annak is, hogy segítettek a tanácsaink és bíztatásunk. Mondtam én, hogy nem lesz semmi csak egy nagy élmény és egy hatalmas nyaralás
Várjuk a beszámolót és az élményeket
Szia Beszter! Üdv itthon, újra belecsöppentél a magyar átlag emberek világába!Nem lehet kellemes érzés!DE!!!! Egy egész hetet tölthettél el Göröghonban, egy hét lustulás, szabadság, és minden amit átéltél!Na ezekért a pillanatokért érdemes egész évben gürizni, hogy aztán egy hét alatt megtapasztald ezeket. Ennyit mindenki megérdemel! Azért a beszámolót várjuk nagyon.