#1694122011-07-12 10:28:40 Válasz a #167151. hsz-ra
Na akkor ezt megnézzük, megkeressük nem is olyan sokára. Lehet, hogy elfogyott mire az ajándék vásárlásba kezdtünk, ezért nem láthattuk.
Egyébként mi is vettünk mézes-meggyes befőttet (nagyon finom), pl a Lidliben hasonlóan szirupba áztatott narancshéjakat. Ez utóbbi sztem merész összeállítás/párosítás, de annál finomabb volt.
#1694172011-07-12 10:46:40 Válasz a #169346. hsz-ra
Szia Erika!
Nagyon szép szuveníreket gyűjtöttél! Azokat a képtartókat én sem hagytam volna ott! A képeket is mind megnéztem! Gyönyörű helyen jártatok és biztos vagyok benne, hogy nemsokára készíteni fogod a legújabb fotókönyvet, mert anyagotok van hozzá bőven! Egyébként saját szervezésben vagy utazási irodán keresztül voltatok? További szép napot! Üdv: Márti
#1694312011-07-12 13:33:50 Válasz a #169417. hsz-ra
Szia Márti!
Köszönöm!
Már tegnap elkezdtem a fotokönyvet, nagyon ráértem
42 oldalas és 240 db képet sikerült bele szerkesztenem, a héten talán el is küldöm a DM-hez kidolgozásra.
Nagyon megtetszettek nekem is ezek a képkeretek, rendkívül örülök is, hogy épségben hazaértek! Megyek is most a városba, és nyomtatok bele képeket
Santorinin az Apollon Travel szervezésében voltunk, magán úton bonyolultabb lett volna, mert nincs közvetlen járat Santorini és Bp. között, chatergéppel mentünk.
Nagyon tetszik a sziget, már most vágyom vissza, nagyon szeretnénk menni jövőre is.
On:
Láttam Zoli fotózós videóját is Sz. Zsoltiék esküvőjéről, nagyon jó volt a ruhád, és a frizurád is, várom tesód képeit is, mindig megnézem, ha észreveszem, hogy Zoli kommenteli, én onnan ismerem a Zsoltiékat, hogy a nővérével jártam középiskolba
Off.
üdv, Erika
Kifelejtettem! : Sajnos nem sikerült olyan szép kis székecskéket és asztalkát venni, ami neked van.. volt, de nem volt szép a színe ,és a szék ülőkéjének is nagyon gagyi volt fonása.. sajnáltam, de igy nem hoztam el.. nem volt tökéletes..
Ha egyszer eladod a tiédet, akkor szólj és megveszem!
Továbbra is szeretnék olyat
#1694722011-07-12 21:01:00 Válasz a #169431. hsz-ra
Szia Erika!
Akkor most nem unatkozol a fotókönyv szerkesztéssel! biztosan szép lesz! Én még mindig nem készítettem el a tavalyi nyaralásról, de már rajta vagyok a dolgon! Ha készen lesz a tiétek remélem mutatsz majd róla egy-két képet, hogy milyen lett! Sajnálom, hogy nem találtatok olyan kis kék székecskéket, de ne keseredj el, majd ha legközelebb mentek Görögországba biztosan találsz majd! Én nem adom el az enyémet, mert nálunk is nagy kedvenc! Mi jövőre ha sikerül Zakynthos-ra szeretnénk menni és már előre én is tájékozódom mit érdemes venni Gondolom ez valami vásárlási "betegség"
Örülök, hogy tetszett a ruhám! A képekre még picit várni kell, mert előttük vannak még mások és sorrendbe haladunk!
Nekem szuvenir betegségem van
Imádom ezt a topicot, bár kevesen raknak fel fotókat, de igyekszem mindig felhozni, hátha.
Kamariban szinte minden szuvenir boltban voltam, és megnéztem mindent Egyszerűen csak nézegetni is szeretem őket, azért fotóztam a fentebb is látható bolti képeket.
Olyan jól néznek ki egy rakáson Legszívesebben mindet hazahoznám, ha volna hová tenni és nem lennének porfogók.
Kék székecskéket még fogok keresni, sajnálom, hogy azok nem voltak szépek, csúnya szürkéskék színűek voltak és nem olyan élénk kék mint a tieid.
Fotókönyv kész, már csak ellenőrizni kell és a héten elküldöm a nyomtatást.
Szerintem jövő héten kezemben is lesz.
On:
Képeket várom Zsoltiékról, biztosan nagyon jók és olyan különlegesek, aug. 6-án a barátnőm-kolléganőmékhez mentek Dejtárra L. Timihez Én ajánlottam nekik Zolit és titeket, amúgy én is titeket választottalak volna, ha a Marika fotós nem ad visszautasíthatatlanul jó ajánlatot, mert nála csináltatom a tablóimat
Off
Töredelmesen bevallom, hogy én is megnézek MINDEN szuvenírboltot! Igaz, a vásárlásban már szelektív vagyok, nagyon megnézem, hogy mire adom ki a pénzt. Persze ennek ellenére azárt sikerül vásárolnom ezt-azt.
Mindig veszek könyvet, azt, ami épp az aktuális szigertől szól.
Mindig veszek helyi termékeket: olivaolajat, olajbogyót, befőttet (spoon sweet), szárított gyümölcsöt, fűszereket, nézet, néha egyéb édességet is.
Mindig hozok 1 kiló citromot, más az íze, más az aromája, mert a Nap érlelte és nem kényszerérett. Igaz, romlandó. És persze hozok más gyümölcsöt is. Ez különösen arra igaz, ha Athént érintve jövünk haza - akkor kötelező a piaclátogatás.
Ital: néha bort is hozunk 1 üveggel. Az uzót én nem nagyon szeretem
Csakhát ezekről a termékekről nem készítek fotót...
Ja, és millió kagylót, követ, csigaházat, tengeri sün vázat, szépiát, rákpencélt gyűjtök be.
És néhány növény is kerül a csomagba (tudom, TUDOM, hogy tilos): leánder, kaktusz, meg magok: pl így lett pinea-fenyőm, gárnátalmafám
De a többi apróságot le fogom a napokban fényképezni és felteszem ide.
Mert jó ötletnek tartom, hogy megosszuk egymással ezeket a dolgokat! Nekem például nagyon tetszettek Babar szuvenírjei. Na, és a kis kék székeken az én szemem is megakadt
Ugyanakkor nem hoztam soha homokot, de nagyon tetszett az, ahogyan az üvegedényben kinéz! Remek ötlet!!!!!
Üdv minden szuvenír-rajongónak és ígérem, hamarosan fotókkal jelentkezem!
Medi
A terv az volt Santorinire, hogy lemászok a Red Beach-re és hozok vörös homokot, onnan átmászok a White Beach-re és hozok fehéret, és majd a fekete-vörös- fehér lesz egymás mellett, de nem jött össze a lemászás sajnos..na de majd jövőre..
#1695092011-07-13 08:38:59 Válasz a #169475. hsz-ra
Szia Erika!
Megnéztem mindkét fotókönyvet nagyon szépek lettek! A Nei Pori-s fotókönyved felidéztette velem a tavalyi emlékeket, hiszem mi is voltunk ott egy napot! Nagyon szép menyasszony voltál és a ruhád is passzolt hozzád!
Jó sok kép van mindkettőbe.... a Santorini-s is biztosan ilyen jól fog sikerülni! Én azt a fajta fotókönyvet szeretném elkészíteni, ami síkban nyílik és fotópapírra van nyomva az egész, de hát annak sajna 7990Ft-ról indul az ára és biztos, hogy lenne legalább 50 oldal nekem is, ami 15.000Ft az meg már úgy egy kész vagyon egy darab könyvért. Most néztem a besfotókönyv-nél, hogy van nekik kicsi (15x21) és 4.990Ft-ról indul, de nincs annyi lehetőség és séma, mint a CEWE-nél, de szerintem ez lesz! Ha elkészül szívesen megmutatom majd, ha érdekel.
Zsoltiéknak nem készültek annyira kreatív fotók, mert nem akart fotózkodni.....nem is akarom ragozni.....annyit mondok, hogy az egész nem úgy sült el ahogy egy "normális" fotózásnak kellett volna
A Timiékét már mi is várjuk! Náluk szerintem nem lesz gond, mert mindketten szeretnének fotózkodni és benne vannak mindenbe!
Ja, nekem is van homokgyűjteményem négyszögletű üvegvázában kagylókkal megspékelve ha majd otthon leszek készítek róla egy fotót.
Én pici zacsikba gyűjtöttem mindenhonnét ahol csak voltunk.
A terv az volt Santorinire, hogy lemászok a Red Beach-re és hozok vörös homokot, onnan átmászok a White Beach-re és hozok fehéret, és majd a fekete-vörös- fehér lesz egymás mellett, de nem jött össze a lemászás sajnos..na de majd jövőre..
Szurkolok, hogy összejöjjön!
De el kell szomorítsalak: a White Beach-en a homok nem fehér, attól kapta a nevét, hogy fehérre száradt tengeri fű van jó vastag rétegben a homokon
Viszont talán kirándultok Ios-ra (kb 1 óra komppal), van ott egy partszakasz (Manganari Beach) ami az aranysárga homokjáról híres.
Na, majd jövőre érdeklődéssel követem az eredményT
#1695412011-07-13 13:08:58 Válasz a #169509. hsz-ra
sziasztok!
Márti: köszi a dícséretet Készen van a 3. fotókönyvem, ma elküldöm a megrendelését is.
Klasszikus álló A4-es méretűt választok mindig, kemény borítóval.
Valóban drága, de nagyon megéri, nagyon sok kép fér bele,és páratlanul jól néz ki..alig hitték el sokan, hogy én készítettem, most a Santorinisbe 42- oldalon 240 kép van, az esküvős az 50 oldalas, abban is 230, de ott vannak teljes oldalas képek is.
Én már csak ilyet fogok
Most a 42 oldalas, 10 000Ft, de én mindig a DM-ben adom le a rendelést, és ott is vásárolok, van 230 DM-pontom, abból amint készen van a rendelés, beváltok 50-et egy kupon füzetre, amiben van egy -25%os Joker kupon, azt beváltom és máris 2500Ftal olcsóbb a könyv, amikor azt kifizetem, meg kapom az érte járó pontokat és ebben a hónapban minden 4000 Ft feletti vásárlás után +100 pont jár, igy még beválthatom a pontjaimat egy Stahl szakácskönyvre is, vagyis triplán jól járok.
Halaszer: a facebookon volt karácsony előtt egy akció aki like-olta a cewe oldalt az kapott egy -25% os kupont a photo hall- hoz, de nekem az nem elérhető, vidékiek vagyunk, és a postaköltség sokkal több, mint a DM-es szállítási díj,+ a kedvezmény, de azért köszi az infót, akinek van a közelében PH-annak jól jön.
Medi: Köszi az infót, én azt hittem a White Beach azért fehér mert fehér a homok..messziről nagyon fehérnek tűnt az egész part..
jövőre azt is megnézem közelebbről.
Várom a képeidet!