Szia Kszifiasz!
Nem eltűntem,csak emésztettem!
Ilyenkor pár napig jár az agyam,emlékezem,próbálom végig gondolni,mivel és miért telt el oly gyorsan az a 10 nap!És jön a letargia!!!!!
És tudod a családnak is sokat kellett mesélni!
És hát vasárnapi érkezés után ,hétfőn hajnalban várt a MELÓ!
Soroljam még?De ígérem összeszedem magam és a régi leszek!Bár az apartman leírásnál már jobban éreztem magam!!!!!!!
Sancho! Te jó ég már csak 3 nap??????????????????????????????????????
Irigy vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!
Jah és Nektek 2 hét???????
Még irigyebb vagyok!!!!!!!!!!!!!!
Tud-e segiteni valaki abban , hogy
Sarti beachon a Paros apartmant mennyire lehet megközeliteni kocsival.
Nem vagyok lusta
Csak a csomagok behordása miatt kérdem .
Mert amit láttam kis filmet róla a medence mellett kell elmenni hátra .
Wifi elérhetöség milyen Nekem csak skyphoz kellene , jelszavas ?
Mert Paraliai ismerősömnek nem volt jó , olyan gyenge volt a jel , semmire nem tudta használni , és még Fizetett érte
Én se gépezni akarok , csak fontos dolgokat jelezni hazára , minden rendben Stb
#1696272011-07-13 21:13:24 Válasz a #169624. hsz-ra
Szia Renault!
A fényképalbumomban a 4. kép a Paros 15-ös apartmanból készült. A járda végén van egy kiskapu, bennünket ott rakott le a busz. Egyébként a medence felől se sokkal hosszabb az út. Simán megoldható a pakolás. Kellemes nyaralást Nektek!
#1696432011-07-13 23:09:10 Válasz a #169612. hsz-ra
beszter!
Bezzeg amikor Ti mentetek, akkor meg minket evett a fene
Bizony én sem gondoltam volna, hogy ennyire gyorsan eljön az idő. Majd gondolod Rátok és ha hazajöttem, akkor majd mi is beszállunk az irigykedők közé, akik majd akkor indulnak
Gondolom el vagy foglalva, mert egy kis fényképes élménybeszámolót, azért meglestem volna De majd ha hazaértem már biztos meglátom az albumodat
Nektek is minden szépet és jót kívánok itthonra is. Azért az emlékek megmaradnak és a következő nyárig lehet élni belőlük, hiszen gondolom volt nem is kevés
Aranyos vagy, hogy gondoltál rám
#1696642011-07-14 07:24:05 Válasz a #169225. hsz-ra
Szia aphrodite67!
Mi tavaly úgy voltunk, hogy az első hetet kifizettük, és utána kerestünk szállást 4 főre légkondival, alkudozással 370 euro 7nap, de lett volna olcsóbb is de a légkondi feltétel volt nálunk. Tavaly viszonylag sok volt a kiadó szállás, és észrevehetően egy kicsit kevesebben voltunk Sartin, amit én személy szerint nem bántam, de igy is voltunk elegen. Három éve is voltunk (mindig augusztusban megyünk) Sartin átutazóban, három napig, de egész délután nem találtunk szállást, rajtunk élvezkedett a görény Siton travel nevű banda, azóta messze elkerülöm az irodájukat. Ekkor lejjebb mentünk 10 km (autóval voltunk) és találtunk egy 40 euro/4 fő/nap szállást egy nagyon kedves görög néninél aki egy kukkot se tudott angolul (se) de azért kézzel lábbal jól elbeszélgettünk.
Tehát szerintem fogtok találni szállást, és szerintem nem drágább mint egy utazási iroda, és látod hogy hova mész, ha nem tetszik odébbállsz.
#1696862011-07-14 12:40:16 Válasz a #169591. hsz-ra
Szia Beszter! Köszönöm az információkat.Ha a domb nem domb,hanem hegy,hát legfeljebb mi lányok feszesebb fenékkel jövünk haza ( háta ennyi hasznunk azért lesz belőle).A Kosmas apartmanban voltunk legutóbb,de úgy gondolom akkor jó lesz ez is.Már nagyon mennék,mert itthon megáll az idő,bezzeg ott majd repül!