#1699032011-07-16 14:10:12 Válasz a #169841. hsz-ra
Szia gabilla,
az út... odafelé nem volt semmi extra délben indultunk és görög idő szerint fél 11-kor értünk oda.
Visszafelé már kalandosabb volt az út, elindultunk görög idő szerint 11 körül Pargaról, onnan először lementünk Lefkadaba és görög idő szerint 2-kor indultunk haza. A buszban hőkezelésben részesültünk mert a klíma nem üzemelt szakszerűen.. Az első pihenőnél kiderült, hogy a busznak kilyukadt a kipufogó csöve ezért a gőzök-gázok nem a megfelelő nyíláson távoztak. No ezt a parkolóban található alapanyagok segítségével a buszvezetők prímán orvosolták elég rövid idő alatt. A szerviz után már a klíma is "jobban" üzemelt. Nem volt 32 hanem csak 29 fok a buszban..
Majd a görög macedón határon volt két óra szabad programunk a két ország közötti területen, a buszt meg lehetett kerülni innen és onnan is. A macedón szerb határon pedig egy röpke másfél órás filmet a busz ringatása nélkül tudtunk végignézni.
Budapestre amúgy délután 1 körül értünk vissza.
De mindezek minket nem szomorítottak, mert nagyon sok szép élménnyel gazdagított minket a pargai nyaralás.
#1699132011-07-16 16:50:36 Válasz a #169837. hsz-ra
Szia Norbi!
Köszi a jó kis beszámolóért.
Az érdekelne még, hogy a hajókiránduláson a tengeri fürdőzésnél ugye nem csak beugrálni lehet a hajóról, mert már nem vagyok az az ugrálós.
Ja, és hogy mennyibe kerül a benzin kint?
Egyébként pedig gratulálok! Sok boldogságot!
Arról esetleg információ, hogy az augusztus 22-i turnusnál a Walteros buszon mennyi fő van eddig? (az iroda nem válaszolt)
Köszi szépen!
Szia ezt mér kérdezed de valószínűleg még ők sem tudják mert last minutba még nem tudják mennyi helyet tudnak még értékesíteni de szerintem tele lesz
Én ott leszek az biztos
Szertném meg kérdezni hogy az augusztus 22-i turnusnak nincs-e kedve találkozni kint Pargán, csinálni egy fórum talákozót persze ha van kedvetek
Szia papamaci!
Én is benne lennék. Meg kéne beszélni egy konkrét időpontot és helyet, és aki gondolja, csatlakozzon. Aztán beülhetnénk valahova egy kis ráhangolódásra...