Helló Khatesz!
A Caravel szép apartman. Közel a központ, közel a tengerpart a Lidl is közel van hozzá. A házban van lift. A fürdőszobája az átlagosnál jóval nagyobb. A konyhában van mikró is. Ami nekem nem tetszett, hogy túlságosan keskeny az erkély. Széket ugyan ki lehet tenni és ki lehet ülni, de az asztal már nem fér ki, úgyhogy csak bent tudtok enni. Én egy kicsit zajosnak találtam. Persze ez sem zavar mindenkit.
Hát nem beleszaladtam.....Hétfőn délután motorbalesetem vol!A térdemen lett egy nyilt törés szerencsére "csak" 2mm-es darab tört ki
Ma kiengedtek, pénteken indulun.....szeretnék kérni szórakozási lehetőséget víz nélküli programokra
Kemény lesz a buszos út ........
A metaxa jót fog tenni ha leérünk:)
Kiryaki? Nem rossz, de nem a legcsendesebb helyen van...
Amindenit, Hunter! Hát mielőbbi jobbulást...
Egyébként én is motorozom, de csak diétás tempóban... és nincs az a zsozsó, amiért azzal indulnék Görögországba. De most olvasom, hogy busszal mentek. Kitartást.
Nagyon sok hasznosat sikerül itt találnom, de egy kérdésre régóta keresem a választ és nem lelem
Szombati érkezéssel megyünk Paraliára júl.30-án és ezen a napon van Kateriniben ugyebár a helyi piac. Szeretnénk helyi gyümölcsöket, zöldségeket beszerezni még az út elején. Van még máskor is piac? Vasárnap, hétfőn lehet még találni valamit? Nyugtassatok meg, hogy akkor is lehet azért beszerezni finomságokat?!
#1697442011-07-14 19:28:02 Válasz a #169702. hsz-ra
A Katerinii piacot nem tudom,de hogy Parália fő utcáján van egy nagy supermarket,ill nagy zöldséges stand.Nagyon jól néz ki/.Egy parasztszekér a dekorációja./Mindig friss és nagyon jó minőségű áruja van.Michalisnak hívják a tulajt.Kb.15 éve ismerem és virágzik a boltja a fennt említett okok miatt!Irigyellek Paráliáért..Szívem csücske.Éltem ott.Jó utat-kalo kalokeri!
Mi Szeptember 9.-én indulunk Paralia -ba.
Sajnos a neten szinte semmit sem lehet megtudni az Eva apartmanról
(elvileg az Eva hotel mellett van, de többet még az irodában sem tudtak mondani)
Ha valaki már megszált ebben az apartmanba, vagy látta kérem írjon róla valamit.
Köszönöm mindenkinek a sok infót amit eddig magamba szívtam a helyről, már nagyon várjuk az utazást...
#1698992011-07-16 13:21:41 Válasz a #169702. hsz-ra
Szia dori84!
Gyümölcsért, zöldségért nem érdemes szerintem a piacra menni, annyival nem olcsóbb. Parálián mindig kaphatsz friss zöldséget gyümölcsöt. Több zöldséges isvan és vannak autóról gyümölcsöt áruló termelők, na azaz igazi gyümölcs..
Nagyon sok hasznosat sikerül itt találnom, de egy kérdésre régóta keresem a választ és nem lelem
Szombati érkezéssel megyünk Paraliára júl.30-án és ezen a napon van Kateriniben ugyebár a helyi piac. Szeretnénk helyi gyümölcsöket, zöldségeket beszerezni még az út elején. Van még máskor is piac? Vasárnap, hétfőn lehet még találni valamit? Nyugtassatok meg, hogy akkor is lehet azért beszerezni finomságokat?!
Köszi!!
Dóri
Szia Dóri ! Katerinire vissza térnék , 1 héten 2 × van piac ! Szerdán és szombaton ! A szerdait elég nehéz megtalálni,( a Szerelmesek parkjától nem messze ) mert nem ott van , mint a szombati ! Érdemes átmenni , mert más a piac hangulata és rengeteg választék van ! Mi egyiket sem hagytuk ki , nem beszélve arról, h nagyon friss az áru , így tovább eltart Nagyon kellemes nyaralást ! Üdv : Pintyő.
#1700282011-07-17 19:42:52 Válasz a #169823. hsz-ra
Szia!
2éva voltunk Parálián mi akkor az Eva hotelben szálltunk meg mondhatjuk hogy az apróságokat nem nézve teljesen meg voltunk elégedve. Ahogy a képet nézem az Eva apartmanról igen tényleg az eva hotel mellett van és ha bármi közük van egymáshoz és nyugodt szívvel tudom ajánlani neked.