Kszifiasz!
Döntöttem !!!!! Én sem megyek többet busszal sehova!A családdal is közöltem (bár a párom elindulna simán autóval mindenhova)!!!Ez az út maga volt a borzalom,SZENVEDTEM!!!!Pedig tényleg nagyon megértő és nem reklamáló utastárs vagyok!Lehet,hogy ez a baj,mert nem szólok semmiért csak fortyogok magamban!
#1699432011-07-16 21:33:06 Válasz a #169921. hsz-ra
beszter,
Mi volt a busszal a gond? Azért kérdezem, mert a GrandTourssal utazik anyu és a két keresztlányom Sartira. Lesz családi nagy happening.
Egyébként a busz nálunk szóba se jött, mert a párom teljesen elzárkózott előle. Így ha jobban belegondolok, nem is baj, mert tudunk rengeteget kirándulni.
Sziasztok! Csak egy pozitív (vagy negatív?) élményemet osztanám meg veletek:Húúú most böngészgettem egy kicsit más Sartis fórumon (el is felejtettem,hogy hol - szerencsére :evil: )hogy micsoda negatív hozzászólások,vélemények vannak :oops: még jó,hogy nem azt találtam meg előbb,mert biztos elment volna a kedvem Sartitól :( max.lehúzás,sőt egymás piszkálása :( DE JÓ,HOGY ITT VAGYOK JÓ HELYEN :lol:
Sziasztok! Csak egy pozitív (vagy negatív?) élményemet osztanám meg veletek:Húúú most böngészgettem egy kicsit más Sartis fórumon hogy micsoda negatív hozzászólások,vélemények vannak max.lehúzás,sőt egymás piszkálása DE JÓ,HOGY ITT VAGYOK JÓ HELYEN
Huhhhh, ne tessék ijesztegetni...
Én még soha nem jártam Sartin. De a képek alapján és az olvasottak szerint nagyon rossz hely nem lehet...
#1699582011-07-16 22:19:46 Válasz a #169951. hsz-ra
Ne ijedj meg én sem jártam még (csak más helyeken Görögo.ban)de nem az ott leírtak alapján ítélek én sem,hanem az itteni infok alapján meg amit már összegyűjtögettem pozitív dolgokat mindenhonnan Sartiról
Egyébként meg tök mindegy mit írtak ott,mert Görögországot úgysem tudja nekem leírni senki,tudok harapni a témára Csak azért írtam le ezt az észrevételemet,mert itt olyan pozitív,kedves emberek írnak (és fanok természetesen:lol: )ott meg... na de mindegy,hagyjuk is
Azért mi megyünk és nincs eltántorítás
#1699652011-07-17 06:48:35 Válasz a #169958. hsz-ra
Sziasztok!
Én voltam Sartiban, egyszer nyaraltunk ott családostól, sőt mindjárt két turnuson át, egyszer pedig visszalátogattunk oda Vourvourouból. Azt gondolom fiatalos hely, nyüzsis. Mindent megtalálsz, ami a jó kikapcsolódáshoz kell. És nem utolsó sorban magyarok által favorizált hely, így mindenhol magyar étlapokkal, kiírásokkal találkozhatsz, és szinte mindenhol jobban-rosszabbul, de beszélnek magyarul. (Már akinek ez lényeges.) Szóval jó hely, fiataloknak,nyüzsgést kedvelőknek pláne. Nem kell a negatív dolgokra koncentrálni.
Sziasztok!Aki még nem járt Sartin annak üzenem , hogy ne ijedjen meg , Sarti gyönyörű!!! Mi 1 -szer voltunk Paralián kb 10 éve , de akkor nekem nem tetszett ( lehet azóta sokat fejlődött).2-szer voltunk Sartiban és most megyünk 3 -szor.Ha lehetőség van rá mindenkinek csak ajánlani tudom főleg kocsival ,mert rengeteg kis gyönyörű öböl van!Természetesen mi is próbáltuk már a buszos utazást, de az úton a soförök nem engedték hasznélni a wc-t.
Sziasztok! Valaki megtudná nekem mondani hogy melyik napon van Marmarasban a piac,mert beiktatnánk egy reggeli programnak.Bár lehet Sartiban is megmondják,de jobb előre megtervezni mindent.köszönöm!
#1699812011-07-17 11:24:21 Válasz a #169975. hsz-ra
Szia!
Csütörtökön van a Marmarasi piac. Érdemes olyan 7, 1/2 8 körül elindulni. Nagyrésze ruhás, mint nálunk, de kapható kimért oliva bogyó, helyi termelői bor, pálinka, sajtok, virágok, magok és egy halas placc is volt. Szerintem érdemes elmenni, a városka is nagyon szép. A piac a kikötő közelében van.
#1699922011-07-17 13:06:24 Válasz a #169958. hsz-ra
Teljesen egyetértek veled! Mi az elmúlt két évben Parálián nyaraltunk (kéretik nem fújozni! ) és mi jól éreztük ott is magunkat. Hazudnék ha azt mondanám bármi rossz élményem is volt. Nem bulizunk, félreértés elkerülése végett... Innen eltudtunk menni a Meteórákhoz, az Olimposzhoz, és Thessalonikibe. Mi szinte minden második nap kirándultunk. Most is ezt tervezzük. Tehát nem gondolom hogy mások véleménye vérmesen komolyan számít. Persze az ember szívesen elolvassa az élménybeszámolókat és a szívemet melengeti, amikor ezen a fórumon olvasom a hozzászólásokat.
Egyre biztosabb vagyok abban, hogy jól fogjuk magunkat érezni!
3hét és indulunk mi is. Már alig várom! A nemrégiben hazaérkezőktől várom az infókat bármiről bármilyen mennyiségben és képeket is. Ez az első Sarti utunk még nem jártunk ott de nagyon nagyon várom.