Én is melózok addig még egy keveset. Szóval nagyon sortársak vagyunk
Nekünk szerencsére fizetni már nem kell semmit az út tuti megvan. Csak a nyaraláshoz szükséges cuccok beszerzése van folyamatban. Bepakolás áhh ne is emlegessük. Nem tudom hogyan lesz még. Bár mondjuk szerintem sok ruhát nem kell vinni.
#1699372011-07-16 20:13:34 Válasz a #169933. hsz-ra
Én már elég sok cuccot beszereztem a nyaraláshoz, de még van mit bőven.
Ruhából valóban nem fog sok kelleni, de a strandcuccok, meg mindenféle egyebek (tisztálkodócuccok, naptejek, konyhai kiegészítők, kaják...stb.)..., hát elég sok mindent kell majd összepakolni.
Azt hiszem, muszáj lesz listát készíteni.
Ezt a bepakolás mizériát meghagyom a hölgy tagnak. Én max a ruháimat pakolom be. Persze a lista készítés szerintem nálunk is játszani fog. Mert ennyi mindent nem lehet fejben tartani, mert tuti hogy elfelejti az ember. sőt mivel egyre jobban fogynak a napok, így még izgul is kicsit. És még az is rak rá egy lapáttal hogy elmaradjanak dolgok
Szia szatler!
Köszi a Bakasról a tájékoztatást, én is érintett vagyok.
A Symposium merre van, és milyen halételt ettetek? Milyen az árfekvése?
A Symposium a sétányon van nagyon hangulatos kis hely, nézd meg a fotóalbumomat, feltettem az utolsó vacsoránk képeit. Amúgy szerintem drága hely. De hát mi nem drága Pargán? Ha ínyenc vagy,akkor biztos bejön a hely. Amúgy mi az idegenvezetőtől első nap kaptunk kártyákat, amik arra szolgáltak, hogy a végösszegből lejött valamennyi, mert épp ott ettünk/ittunk. Ide is kaptunk, ők azzal rukkoltak elő, hogy ha a kártyát felmutattad,akkor ingyen ihattál egy üveg bort.
Szeptemberben leszünk olyan szerencsések, hogy mi is utazunk Pargara.
Idén hazaérkezőktől kérdeznék párat. Láttatok-e piacot idén? Lehet kapni búvár cuccot értek ez alatt pipát, szemüveget, békatalpat ( nem kell, hogy profi legyen)és vízben hordható cipőt (nem tudom a hivatalos nevét vagy inkább érdemesebb innen vinni?
Most hirtelen ennyi jut eszembe. A válaszokat előre is köszi.
Piac volt idén is Pargán, mi június végén voltunk. A bazártól nem messze van, egy terecskén lehet megtalálni.
Olvasva az idei beszámolókat, az apartman felhozatalt illetően, amit az irodák kínálnak, az a gondolatom támadt, hogy beindult Pargának a sartisítása.
Emlékszem mikor tizenvalahány évvel ezelőtt voltam Sartin, az apartman amit kaptunk (és a többiek is) rendesek voltak, a falu nem volt túlzsúfolt magyarokkal.
Aztán legutóbb 2008-ban voltunk, és döbbenet volt, hogy még a sufniban is magyarok laknak, esténként nincs melegvíz, és occcsóság van.
Elkeserít, hogy Pargával kapcsolatban ilyen gondolataim támadtak. Annyira bíztam benne, hogy a "magyaroknakmindenjó" dömping elkerüli Pargát.
Szerintem ilyen sors nem vár Parga-ra. A távolság, és az olaszokra németekre szabott árak nem hinném, hogy tömegeket vonzanak Magyaro.-ról.
A legjobb éttermek Zorba ,Bachoss nagy adag és isteni finom akár a hal vagy a grill ételek van ajándék is nem kell mindjárt a bornak bedölni mert az árban is benne van és elég szőrnyű kiprobáltuk!!De ez csak egy javaslat