#1701162011-07-18 14:57:12 Válasz a #170110. hsz-ra
Szia Diuskaa,
Jó olvasni a kellemes és jobbnál jobb élményeket. Sajnálom hogy ilyen tortúrával indult a nyaralásotok, de ahogy olvastam minden megoldódott.
Személy szerint várom a képeket.
#1701172011-07-18 14:59:34 Válasz a #170083. hsz-ra
Szia Lady4!
Mi vettünk olajbogyót. Kimérve lehet kapni, különböző árban és általában magosan, bár lehet, hogy van anélkül is. kb. 2 Eurótól van, mi 3-ért vettük kilóját, nagyon finom. Volt még sajtos pult is meg, helyi termelői bor, pálinka, szintén jó áron.
#1701272011-07-18 15:42:08 Válasz a #170116. hsz-ra
Sziasztok!
Segíts nekem!
Én a családommal szeretnék elutazni 2 hét múlva kocsival Sartira és még nics szállásunk!
Arra gondoltunk, hogy lemegyünk és ott keresünk szállást. De szerintem ez nem jó.
Így kérlek ha már voltál Sartin akkor segíts egy jó ajánlattal minket, ami azt jelenti, hogy 4-en az apartmanból kijövünk olyan 100-120 ezer Ft-ból 7 nap alatt.
Segítségedet előre is köszönjük:
Árpi és családja
sziasztok!
Köszi az együttérzést!A türelmem abból fakad,hogy vendéglátásban dolgozunk a férjemmel immár 13 éve!Ott tanultam meg hallgatni!
Igen szerintem is mit várjunk a gyerektől,ha a szülő így áll a dolgokhoz:Mi voltunk a gyerekekkel buszos úton mikor 5-6 évesek voltak és előre elmagyaráztam nekik,hogy próbáljanak meg minden megállónál pisilni,mert a következőig ki kell bírni!Soha nem mentek a buszon WC-re,a repülős utaknál is csak kiváncsiságból belestek a mosdóba!
Nem is azzal van probléma,ha egyszer elmegy,de hihetetlen volt ,hogy ő mindig csak a buszon ment el:Na de mindegy túl vagyunk rajta ,összeszedem a bátorságom és maradunk az autónál!
Amúgy mi nagyon jól éreztük magunkat.Mi munkánkból adódóan nem szoktunk sok felé menni,szeretünk punnyadni a napon a tenger mellett,max.2 fakultatív,ami most csak a Kalózhajó volt.Nyaraltunk már itt és akkor sok helyen voltunk.
A Kalózhajót csak ajánlani tudom!Lesték a kívánságainkat és valóban az utasok ritmusához volt igazítva a túra!És hogy milyen fini volt a kaja meg a frappé!!!!
Látom a Szívöbölbéli csalódásommal nem vagyok egyedül!Koszos ,szemetes part,viszont a tenger csodálatos!
A búvárkodós part,viszont tetszett itt a gyerekek és a párom kipróbálták a karikát,hát nagyon bejött nekik!!!!!
A gyerekek miatt a motorozás is kimarad nálunk.Autót nem bérelünk,mert mivel gyerkőceink versenytáncosok és egész évben járjuk az országot hol versenyre,hol fellépni megyünk elég az autózásból!!!!
Diuska nekem is sok problémám volt a Kypriotis apartmannal,de Georgios tényleg jó fej és hát az ajándék koktéljai!!??Ezek kis problémák voltak,úgyhogy én most is szívesen választanám ezt az apartmant!Így utólag vissza gondolva pedig már nem is olyan meredek az a "hegy"!!!???
Amit azért megnéztem volna az a Marmarasi piac,elvégre ugye nőböl vagyok,de majd legközelebb!!
Hát a Leo pedig egy érdekes szerzet!A Kalózhajóra vártunk éppen,mikor nekik indult a hajókirándulás:Megkérdezte nem szállunk fel?Mikor közöltem,hogy másik hajóra várunk,na onnantól nem voltunk potenciális ügyfelek!!Mikor bemutatta a falut pedig úgy éreztem,hogy eldarálja a dolgokat,de semmi pluszt nem adott bele például abba sem ,hogy az ő programjaikat válasszuk.A görög esten gondolkodtunk,de ő ezt úgy hirdette,hogy: Kaja ,szirtaki,felnötteknek ,gyerekeknek pia ,míg a gyerek be nem ájul!Ezt elmondta 5-ször és elment tőle a kedvem!
Én elhiszem,hogy belefásulhatott,de akkor nem szabad tovább csinálni!Az Ibuszos kis csaj ,mikor indultunk hazafelé és órákat kellett várni a buszra,egy csomószor odajött az utasaihoz és kérdezte őket minden rendben van-e,hozta az infót mennyit kell várni,mi meg álltunk és néztünk,hiszen innentől kezdve újra csak nem voltunk már potenciális ügyfelek!
De ami a legfontosabb,hogy mi mindezek ellenére nagyon-nagyon jól éreztük magunkat,a negatív dolgokban is megtaláljuk a pozitívumot.Pár év múlva pedig újra visszatérünk ,addig is könnyes szemmel gondolunk Sartira és irigykedünk azokra ,akik most is süttetik a hasukat,isszák a frappét,eszik a gyrost! Jó nyaralást nekik!!!!!
#1701362011-07-18 17:30:59 Válasz a #170063. hsz-ra
Szia Beszter!
Így ismeretlenül is egyet kell értsek veled,azzal együtt hogy 4 éves a gyerekem.Mi is busszal indulunk útnak pár nap múlva.De.a lányom már most fújja."igen anya ha megállunk pisilek akkor is ha kicsit kell csak ,mert utána sokáig nem lehet".-hozzá teszem nem drillezve lett,csak értelmesen elmagyarázva mi, miért ,hogy lesz.
Én bizti durvábban magyaráztam volna el a sofőrnek ki van kiért.Kifizet,kit fietnek.
üdv.Merszia
Leoról eddig én is csak jókat hallottam és ezért érintet olyan negatívan a viselkedése, én elhiszem hogy nem bírnak mindent meg ebbe bele lehet fáradni, de ne a nyaralókon vezesse ezt le akiért lennie kellene. Mert ha nincs nyaraló akkor neki nincs munkája, s ha sok panasz lesz rá akkor se sokáig. Az egyik csajjal az utazási irodából Krisztával nagyon jól összebarátkoztunk és ő mondta itt jönnek mennek az emberek.
Beszter nagyon sajnálom, hogy ilyen negatív élményt kellet tapasztalnod a buszos út alatt, elhiszem hogy türelmes ember vagy és tolerálni kell a dolgokat de egy bizonyos pontig csupán. Én tuti nem tudtam volna megállni szó nélkül. Becsülendő az önuralmad
Diuska!
Nagyon -nagyon jók a képek!!!!!!!!!!!
Olyan jó viszontlátni más képein is azokat a helyeket,ahol mi is jártunk!
Még a fényképezőgépről sem tudtam a számítógépre varázsolni a képeket ,de ami késik nem múlik!
Csak nem Ti szereztétek meg a Sangriát?Mi szétosztottuk a hajón,de ami megmaradt belőle azt ereklyeként őrizzük!!!!
Azokat a köröket motorozás közeb láttuk és kíváncsivá váltunk. Egy kis úton mentünk le és egy magán területre keveredtünk, de nem szólt ránk senki azokban a kis körökben a kihalászott halakat tartják még feldolgozásra nem kerülnek. Legalábbis az angol tudásom ennyit sikerült megtudni.
A kalózhajós kiránduláson érdesek szituáció alakult ki mert a 25 főből 18-an egy társaságból voltunk és nem is tudtunk róla, szóval a közösbe ment a Sangria.
A kirándulás egyébként 28 euró volt de egy pillanatig nem sajnáltam rá a pénzt.
Én úgy tudom, hogy azok a bizonyos körök halneveldék, vagy legalább is valamilyen tengeri ”herkentyűnek” a neveldéje. De a lényeg, pénteken RAJT!!! Irány Sarti!