Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7741
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170375 Üzenet linkje2011-07-20 10:12:57 

vita81 írta:
Szia Theia, Pévi, Papamaci, Scobbyka!

Már csak 34 nap már alig várjuk, szerintem nagyon szép lesz, mi is benne vagyunk egy esetleges fórumos találkozóban!
Mindenkinek kellemes készülődést!
Akik meg már haza jöttek írjanak még infokat, azokat mindig szeretettel olvasgatjuk!

Szia Vita81!

Azt hiszem, mondhatom a többiek nevében is: "Üdvözlünk a klubban!" icon_lol.gif

# 7742
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170380 Üzenet linkje2011-07-20 10:32:18 

BAZS írta:
Mi már egy hete hazajöttünk, de még mindig a fotók bűvöletében élek, annyira csodaszép ez a város. Igyekszem majd a képeket nektek is bemutatni és beszámolót is írni.
Szepiékkel bandáztuk sokat, tök jó fejek...véletlenül így alakult, s csak irigykedtünk, hogy ők még egy hetet maradnak... mert most már tudom, hogy kevés az ottani és környékbeli látnivalókra a 7 nap. Még sohasem voltam görögben, de úgy érzem, sikerült kifognom az egyik legszebb tengerparti várost meg sok kedves embert is.

Addig is röviden, hogy remek volt a helyünk a Bakasban. Úgy gondolom a szobák fekvése is meghatározó egy ilyen nyári melegben. Nekünk szerencsénk volt a 10-essel. Reggelente hűvösben, a szobai erkélyen reggelizhettünk, láthattuk a hegyeket, napközben a redőnyök, sötétítőfüggönyök elendőek voltak, nem volt szükség légkondira. A konyhai erkélyen pedig száradhattak a törölközők. Napközben míg fürdőztünk, alig 5-10 perces séta a 2 közeli strand....este a vacsik és a városi séták alatt nem is érdekelt mi van a szobában, mert mire éjféltájt ágybabújtunk már a kellemes kabócás altatózene szólt a közeli erdőből. Meleg takaró/pléd, egy közepes párna és lepedőnk is volt, de én azért az otthoni kispárnámat is vittem. Sokat kirándultunk, ismerkedtünk idegenvezetőnk stilusával:), kóstolgattuk a helyi finomságokat, de erről majd később írok.
Háziak rendesek, citromot, kávét kaptunk ajándékba. Takarítás ünnepnapok kivételével mindig volt és törölközőt is cseréltek, ha néha ledobtam a földre, mint elhasználtat. Konyha felszereltsége 2 főre szolidan, de elegendő. Boros, pálinkáspohár az nincs, ezt vittünk/vettünk is... csak 2 vízes pohár és 2 kévéscsésze. Bár mi nem főztünk, csak koviubit csináltam, néha az otthonit melegítettük, a hűtő remekül működött, érdemes a sporolósabbaknak vinni lefagyasztott kaját is.

Szia Bazs!
Téged már nagyon vártalak, hogy hazatérj, mert tudod, én is a Bakasba megyek. Örülök annak, amiket írtál róla. Ez hány ágyas szoba volt? Mert mi csak ketten megyünk. Úgy értsük, hogy naponta takarítottak? Mert akkor ez valami új. Mert idáig a görög apartmanokban magunknak kellett takarítani (mondjuk, ettől sem voltak álmatlan éjszakáim), csak turnusváltáskor takarítottak. Ja, és törölközőt sem kaptunk még sehol.
De ha most így van, hát hurrá! A törölközők úgy is sok helyet foglalnak. A teraszon van madzag és csipesz szárítani, vagy inkább vigyek?
...és mondd, mi a baj már megint a szegény idegenvezetővel? icon_biggrin.gif A tavalyi Zsani is kapott hideget és meleget is. Az idén, még a szezon elején olvastam valakinek a hsz-át, és úgy tűnt meg van elégedve az új fiúval. Persze tudom ez is, mint minden benyomás, nagyon szubjektív.
Előre is köszönöm a válaszod, és várjuk nagyon a további infókat, na és a fotókat!!! icon_smile.gif

# 7743
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170387 Üzenet linkje2011-07-20 11:34:46 

pévi írta:
vita81 írta:
Szia Theia, Pévi, Papamaci, Scobbyka!

Már csak 34 nap már alig várjuk, szerintem nagyon szép lesz, mi is benne vagyunk egy esetleges fórumos találkozóban!
Mindenkinek kellemes készülődést!
Akik meg már haza jöttek írjanak még infokat, azokat mindig szeretettel olvasgatjuk!

Szia Vita81!

Azt hiszem, mondhatom a többiek nevében is: "Üdvözlünk a klubban!" icon_lol.gif

Szia örülök hogy jelentkeztél lassan ki kell bérelni valamit mert annyian leszünk icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 7744
Fmeskal
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170388 Üzenet linkje2011-07-20 12:05:26  Válasz a #170387. hsz-ra Előzmény #170387

Papamaci, sok jó ember a Bacchosban is elfér! icon_wink.gif
# 7745
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170390 Üzenet linkje2011-07-20 12:15:29  Válasz a #170388. hsz-ra Előzmény #170388

Szia fmeskal!
Mikor vita81 felsorolta a neveket, eszembe jutott, hogy még te is jössz, csak már olyan rég jelentkeztél be itt, hogy azt hittem nem is böngészed mostanában a fórumot.

# 7746
Fmeskal
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170392 Üzenet linkje2011-07-20 12:23:37  Válasz a #170390. hsz-ra Előzmény #170390

Évi, köszönöm, hogy gondoltál rám. icon_smile.gif
Egyébként gyakran itt vagyok, olyan csendestársként, olvasói státuszban. Figyelem, hogyan gyarapodik a létszám az augusztus 22-i csoportba. icon_wink.gif

# 7747
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170395 Üzenet linkje2011-07-20 13:05:53  Válasz a #170392. hsz-ra Előzmény #170392

Akkor üdv csendestárs, és nem sokára találkozunk!!! icon_biggrin.gif
Ezt a kis időt már féllábon is...!!! icon_wink.gif icon_lol.gif

# 7748
Gaby955
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170401 Üzenet linkje2011-07-20 13:50:02  Válasz a #170395. hsz-ra Előzmény #170395

Sziasztok!

Kár, hogy nem aug. 22-én utazunk mi is, jó lenne a csapat. Sajnos arra már itthon leszünk, hisz mi 2 nap múlva indunlunk, aug. 4-ig leszünk kint.
Ennek viszont örülök.
Senki nem utazott az Aeolussal? Ki az idegenvezetőjük? Nem tudjátok?
Az előző 2 utunkon nagyon aranyosak, felkészültek és segítőkészek voltak. Remélem most is így lesz.
Még holnap bekukkantok, hátha tud valaki valamit.

Gabi

# 7749
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170439 Üzenet linkje2011-07-20 20:18:52 

Felkészültünk, hiszen kaját se nagyon vittünk az útra, csak olyat ami megszokott részünkről. (banán, mákos muffin) Hajlamom sincs a hasmenésre...sőt.
Igazából nem is értem miért lehetett. Tippünk szerint a stressz lehetett a ludas. icon_redface.gif

Breki1 írta:
Hasmenés ellen ajánlott utazás előtt bevenni 3 széntablettát, nekem nagyon bevált hogy indulás előtt egykét órával beveszem minden hosszabb útnál és nincs gond egész út során vele csak a kisdologgal kell foglalkozni icon_razz.gif

# 7750
Titusz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
41 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170442 Üzenet linkje2011-07-20 20:33:00 

Szia Bazs!

Tetszik az albumod nagyon. Írnál a fakultatív programokról bővebben? Pl a Meteorák mennyibe kerültek, és melyik iroda szervezésében voltatok?

# 7751
Csino1
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170443 Üzenet linkje2011-07-20 20:51:01 

Heló fórumozók.

Július - 25 -én . PARGA. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem tudtok valamit a Fiore-Házról ,???????

Jön valaki szolnok és környéke ?????????????

# 7752
Szepi64
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170451 Üzenet linkje2011-07-20 21:42:20 

Szia Bazs szerintem is nagyon jól összebandáztunk hiányoltunk is benneteket a második héten jó lett volna azt is együtt tölteni de azért nem panaszkodom !Vettem még egy doboz desszert szivarkát tudod csak a fílíng kedvéért minden nagyon szép volt és ez így volt kerek!!!!!!
# 7753
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170458 Üzenet linkje2011-07-20 22:50:33 

csino1 írta:
Heló fórumozók.

Július - 25 -én . PARGA. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem tudtok valamit a Fiore-Házról ,???????

Jön valaki szolnok és környéke ?????????????

Szia csino1!

Sajnos úgy tűnik, hogy itt senki sem hallott még a ti apartmanotokról.
Én mostanában olvastam végig a fórumot a tavalyi szezon elejétől, de senki sem volt még ebben az apartmanban.
Beírtam alul a keresőbe is, és semmit nem dobott ki a gép.
Szóval sajnálom, de úgy tűnik erről majd te fogsz tudni nekünk tájékoztatást adni. icon_cry.gif icon_smile.gif
Előre is köszi: Évi

# 7754
Veka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170460 Üzenet linkje2011-07-20 23:23:39  Válasz a #170392. hsz-ra Előzmény #170392

Szia Fmeskal, és mindenki! Sarti volt az előző nevem, de valaki kitúrt, és ezen a néven nem tudtam már bejelentkezni.
Megérkeztünk Pargáról -igaz, már pár hete - Minden nagyon klassz volt ! Készül az lménybeszámoló is, igaz kicsit döcögősen, mert ritkán vgyok gépnél.

# 7755
Csino1
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170527 Üzenet linkje2011-07-21 11:36:09 

Köszi Évi , hogy válaszoltál szerintem is valaki félre értett valamit.
A kalandozás ut.irodánál, csAK kARDANIS SZEREPEL MEG DOKOS-HÁZ.
Majd meglátjuk. Azért remélem jó lesz, és mindenképp fogok infót irni.
Szia Csino

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 516 517 518 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu