Köszi gégé és tényleg azt már el is felejtettem addigra már csak az a fontos hogy odaérjünk végre a kikötőbe
Aztán jön a kabócák hangja Korfu városban és mintha csak hazaértünk volna
Lefkimi komp árak oda-vissza 4 fővel mennyi kb? Ki akarom számolni mennyi az út....úgy volt idén nem megyünk, de két hét szabim alatt az előrejelzés szerint 3 nap jó idő lesz itthon, szóval irány KORFU ha ott esik akkor is 30fok lesz!
#1706912011-07-22 18:04:55 Válasz a #170411. hsz-ra
Sziasztok,
Augusztus 12-én megyünk a Campus Club szervezésében, a Grand Tours utazási irodával Korfura, Sidariba. Az Elektra apartmanban lesz a szállásunk.
Bármilyen hasznos információért, tanácsért hálás lennék. Mit érdemes egyénileg és mit utazási irodával felfedezni. Hol érdemes robogót bérelni. Hol érdemes enni, inni? Milyen árak vannak, mi mennyibe kerül?
Bármit amit tudtok, kérlek írjátok meg.
Aki esetleg velünk egy időben utazik írjon, hátha összefutunk .
Ha valaki kocsival megy és nincs szállása Moraitikán ezt tudom ajánlani egy nagyon kedves görög családé 4főre egy napra 45euró ebben benne van a légkondi is!
http://www.youtube.com/watch?v=SsfAWicrFwM
Kicsit visszaolvastam az irományokat:)mindenki "GÖRÖGBOLOND"-ez olyan jó én is az vagyok,végre idén sikerül kimennünk.Szeptemberbe megyünk Sidariba.
Pár kérdésem lenne:
Busszal megyünk és autót szeretnénk bérelni,hol,kitől mennyiért?Mennyi a napi díj+biztosítás meg mindenféle plusz költség???
A visszaolvasottak alapján nem tiszta,most hol van a Lidl(Sidari környékén)???
Utolsó:akik most jöttek haza...milyen hajókirándulások vannak és melyik nap!
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Köszi az infókat a komppal kapcsolatban. Én nagyon szeretek Korfu városba érkezni ott azonnal nagyon jó a hangulat, de sajnos sokkal drágább igen és egyszerűbb Moraitikát megközelíteni lentről.
medea!
Nem ismerem magát a hotelt, de a szigetnek azt a részét, klassz homokos part van arra azt tudom szép hely. Az olyan igazi üdülő terület.
#1707752011-07-23 19:35:12 Válasz a #170703. hsz-ra
Sidari környékén tavaly mi nem találtunk Lidl-t, ami viszonylag közel van: Korfu városból Sidari felé vezető úton. Árakat nem tudok, mi többször elmentünk előtte, de nem mentünk be.
#1707902011-07-24 00:04:20 Válasz a #170690. hsz-ra
hello!!
Mi is hasonló szándékból indulunk kocsival 6.án Kavosba,ott tuti full az idő!!
Lefkimibe kikötőbe mennénk 3an,és olyan tájékoztatást kaptam amit gégé is irt kb.!!Szóval eszerint számolom a költségeket Én is!! Ti mikor mentek amúgy???