:oops:Helló "Pinga"
Igen a vas a forró én meg már ebben a korban a "tüzességem" is alább hagyott. Nem szamuráj kardot, hanem kamion és teher autó alkatrészeket gyártunk kovácsolás technológiával.
Szorítok érted, hogy sikerüljön neked is Nei Pori az idén is ...mert ezt nem lehet megunni..
Igen a vas a forró én meg már ebben a korban a "tüzességem" is alább hagyott. Nem szamuráj kardot, hanem kamion és teher autó alkatrészeket gyártunk kovácsolás technológiával.
Szorítok érted, hogy sikerüljön neked is Nei Pori az idén is ...mert ezt nem lehet megunni..
melyik alkatrészeket gyártjátok, motorhoz futomöhöz felépitményhez?
melyik alkatrészeket gyártjátok, motorhoz futomöhöz felépitményhez?
Helló "Pinga"
Futómű, sebváltó, futúműhöz mellső tengely, komplett kerék agy, váltóhoz és difihez meg kúpkerék, tányér kerék, fogas kerekek,m léptető villák. stb. Nincs hideg elhiheted, nem fázunk. Csak az a gond azért egyáltalán nem vagyunk meg fizetve.
Más: remélem a "sancho.di" barátunk jól érzi magát, csak a hideg Mythos-tól be ne gyulladjon a torka, mert a végén még én leszek a bűnös mert, hogy az én egészségemre ivott, jelszóval.
Helló "Pinga"
Gondolj bele ilyenkor a Balcsin? BBbRRRR...
valamikor 97 környékén a balcsira mentünk junius közepén nyaralni pár hétre rokonsági szállásra, 3 nap mulva hazajöttünk annyira hideg volt, 3 hét mulva a velencei tonál 1 honapot tudtunk sátrazni,
azota csak julius végétöl vagyunk szabin,de ugy látszik most már ez sem elég igy augusztus végére tettük idén ( persze N.Porira tervezve )
az idén még nem tudtunk egy hétvégén se 2 napra elmenni horgászni a hideg miatt
Látom sikeres volt a tegnap esti találkozó, aminek nagyon örülök!! Mi is elkezdtük szervezni, amire szeretettel meghívnánk.
Pontosan még nincs megbeszélve, de már dolgozunk rajta. Jelenlegi állás szerint, aug. 9.-e lenne, valamikor az esti órákban, hasonlóan a tegnap estihez. Ha érdekel a felajánlás, írj kérlek, vagy itt vagy privát üzenetben.
Akik biztosan ott lesznek: mi, vaczsaci, gerduci, paralia, úgy néz ki leszünk egy páran.