Szia Gyula!
Remélem nekünk is lesz még több alkalom, hogy azt mondhassuk haza járunk Görögországba. Sok szép hely van, amit még látnunk kell!
Üdv: Saci
Helló "vaczsaci"
Bizony nekem a szívemhez nőt Görögország, a görög emberek, de legfőképp Nei Pori. Nagyon sok helyen voltam hisz a legtöbbször autóval mentem, és amikor csak tehettem bebarangoltam az ország számomra "legszebb" helyeit. Igyekeztem a Görög emberek mindennapjaiba is belesni, olyan falvakat felkeresni ahol nemigen járnak turisták, volt olyan, hogy idős embereket vettem fel a kocsimba, de azt a kedvességet, amivel körbe vettek csak meg tapasztalni lehet elmondani nem, behívtak a lakásukba és a maguk módján meg is vendégeltek, én ilyen élményt többre becsülök mint szervezett úton elrohanni Athén-ba, és vissza! Voltam Athénban is kétszer nem azt akartam mondani az nem volt szép ás jó, de a kettőt egy lapon sem lehet említeni, amit ezekkel az egyszerű emberekkel átéltem. Ha "többször" nem mehetnék Görögországba biztos szürke és sivár lenne az életem nélküle! Ezek után ha egy nap egyszer ennék, akkor is arra spórolnák, hogy legalább egy hétre kijussak, mert így erőt merítek arra az egy évre mikor ujra kijutok a sok munka és megpróbáltatás miatt.
Hurrá Nei Pori mert ezt nem lehet megunni.
Te Gyula,hihetetlen amit írsz és ahogy írod.Nem rég írtam Sanchonak a fórumon hogy jó olvasni a beszámolóját mert olyan élménnyel írja hogy te aki olvasod már már úgy érzed mintha ott lennél.Te pontosan így írod a magad egyszerűségeddel,örülök hogy egyáltalán itt vagy velünk és nem tüntél el a nyaralás után sem.Nagyon remélem akkor is itt leszel amikor én haza jövök és írom az élményemet az első görög nyaralásról!
#1708132011-07-24 13:40:50 Válasz a #170812. hsz-ra
Szia Tallér!
Megelőztél, és kivetted a szót a számból, a Gyula írásáról. Fantasztikusan ír, és adja át a dolgokat. Nagyon jó olvasni, köszönjük neki.
Két hét és indulunk!
Üdv: Saci
#1708172011-07-24 14:17:52 Válasz a #170814. hsz-ra
Köszönöm nektek "vaczsaci" és "tallér" ,hogy is tűnhettem volna el mikor nekem Görögország lett a lét elemem.
A kis unokám a tanú rá mind igaz amit leírtam. Majd lefogom írni azt az esetet mikor vele voltam és mi történt. Ez szinte hihetetlen! Az csak természetes számomra, hogy itt vagyok és segítek akinek tudok, ez részemről így helyes, azért én is találok olyan dolgokat amik nekem újak és ezeket szívesen veszem, csak az olyan beírásokkal nem értek egyet ami a múltkoriában volt, hogy a magát "idegen vezetőnek" valló hölgy valótlan dolgokat állít az "újonan" érkezőknek. Én jó magam egy egyszerű ember, és egyszerű gondolkodású vagyok a képeim az albumban is ezt bizonyítsák. Igyekszem a hétköznapi életben is a szépet felfedezni, mert nem csak a rég múlt Görögország lehet jó és szép hanem a ma ott élő emberek. Nem rohanok soha szeretek megállni és elidőzni "csak" az út mentén hátha felfedezek valami olyasmit ami engem érdekel és majd mást is. Rengeteg képem volt fen a neten de különböző okok miatt levettem nehogy az embert a hivatalok utol érjék.
Hurrá Nei Pori, mert ezt nem lehet megunni.
Üdv gyula!
Persze, hogy itt leszek testileg, de lélekben mindig Görög honban vagyok. Mert teljesen meg "fertőzött" Görögország és Nei Pori!
valoban egy fertözés, aki egyszer odament az visszakivánkozik, remélem hogy az eu és politikája nem teszi tönkre teljesen ezeknek az embereknek a vendégszeretetét kedvességét,nem csinál belölük pénzhajhász barátságtalan népet, ha bár ez a cél ugy tünik
#1708292011-07-24 17:15:40 Válasz a #170816. hsz-ra
Szia Tallér!
Persze, hogy beszámolok az apartmanról. Ha jó lesz kint az internet, és a gyerekeim kölcsönadják a gépet, akkor már frissiben foglak tájékoztatni.
Üdv!
Na el jött a mi időnk!Késő este indulunk , Edina , Ági találkozunk kint készüljetek már nem sok van Nektek sem!Remélem a Török vendég munkások le vonulnak addig, Röszke szabad lesz.
Üdv!
Na el jött a mi időnk!Késő este indulunk , Edina , Ági találkozunk kint készüljetek már nem sok van Nektek sem!Remélem a Török vendég munkások le vonulnak addig, Röszke szabad lesz.
Üdv!
#1709512011-07-25 16:29:43 Válasz a #170929. hsz-ra
Jó utat a most indulóknak és kellemes pihenést, gondoljatok ránk akik itt maradtunk az "északi" sarkon
A haza térők szerintem meg fognak itthon fagyni!