üdv. mi tavaly voltunk thassoson most is mennénk rengeteg látnivaló van a szigeten bájos partok ,öblök, jó kaják stb. 30-as pár 1 11 éves nokedlivel.ha valaki betársulna fiatal párra gondoltam akár gyermekkel még jobb lenne a nyaralás-.most olcsó néhány megmaradt helye van az apollon irodának. indulás julius 8. a cimem mukri@ citromail.hu üdv.
Ma megkaptuk a részvételi jegyet. Nem is gondoltam, hogy ilyen korán megkapjuk. Pontosan mához egy hónapra már a tenger habjaiban hűsölünk. Vagy valahol éppen jéghideg Mythost iszogatunk!
#1688682011-07-06 19:18:54 Válasz a #168844. hsz-ra
Szia. Válaszoltam. Kerestem az utazási szerződést, meg közben főztem is. Ha jövőre Thassosra tervezitek a nyaralást, nézd meg ezt is
(amúgy balázs hozzászólásai alatt mindig ott a link )
Emici!
Nekünk nem jött be a strand ,jobb oldalt sekély homokos zsufolt,balra kiépitettlen kevesen voltak.Elmentünk másfelé,nem sajnáltuk az időt a buszozásra,vagy gyalogoltunk,de nagyon szép helyeken strandoltunk.Ajánlom Makriammost,megy kishajó a kikötőből,a főutcán is ki van téve egy villanyoszlopra az indulási idő.Itt fizetni kell,azt hiszem 3,vagy 4 eurot,de rendezett a terep.Gyönyürű a Paradise Beach,a Márvány part,szép Niszteri partja és Papalimani.Ha van kedved olvasd el a beszámolom,és nézzd meg a képeket van a strandokról is .
#1709982011-07-26 07:54:43 Válasz a #170903. hsz-ra
Mi ugyan nem Limenasban laktunk, de olvastam olyanok hozzászólásait, akik igen. Jó véleménnyel voltak a városról. Mi többször jártunk bent, nekem a srand nem tetszett. Kicsinek és zsúfoltnak tünt. Viszont a környéken vannak nagyon jó beach-ek. Strand szempontjából számomra Skala potamia és Sk. panagia közötti rész a legjobb. Látványra pedig a Márványpart. De sorolhatnám, mert végülis mindnek megvan a maga szépsége.
Örömmel olvaslak benneteket, mert mi is Thassosra megyünk először.
Még két hét van az indulásig, de minden nap találok valami új helyet, olvasok új infókat, és egyre jobban biztos vagyok benne hogy az a 6 nap amit ott töltünk el kevés...
De biztos vagyok benne, hogy így is jó lesz!
Manyi,
nagyon szépek a képek amiket készítettetek, és élveztem a beszámolódat is.
Mindenképpen keressétek meg a márvány strandot,akár járművel,akár gyalog mert az valami csodálatos volt.A szinek játéka már már a giccs határát surolta.Mi gyalog voltunk és az a "csönd" az a nyugalom az uton fantasztikus volt,még most is érzem azt a végtelen békét ahogy caflattunk az uton.Jó nyaralást,biztos ugy fogod érezni vissza kell menni a szigetre.
Kedves Thasszosz-t megjárt utazók!
Sok mindent hallani, de az idei árakról senki sem irt. Mennyire mentek fel az élelmiszerárak, kb. milyen árban vannak ott a vendéglői kaják? Ha valaki tud ebben segiteni köszönöm, mi nemsokára indulunk, és nem tudom vigyek-e lecsomagolt szalámit reggelire, vagy nem érdemes, mert ott olcsóbb? És valaki tudja-e, hogy Skala Panangia kb. mennyi kilométerre van Limenasz-tól, érdemes-e átsétálni, vagy nagyon messze van, és csak busszal közelithető meg.
#1731552011-08-14 20:07:16 Válasz a #173134. hsz-ra
Szia Foxi!
Idei árakkal sajnos nem szolgálhatok, mert mi tavaly voltunk.
Skala Panagia-ból Limenas nincs messze 12 km, de gyalog felejtős, mert még előbb Panagia hegyi falun át vezet az út. Ebben a faluban viszont érdemes sétálgatni egy keveset, van látnivaló. Tehát vagy busz, vagy autó amivel mennetek kell. Meg is mutatom: