Jó utat kívánok mindenkinek, aki ma vagy a közeljövőben utazik!
Mi tegnap jöttünk haza és amikor elindultunk 36 fok volt, mire a magyar határhoz értünk 18 fok lett, volt is minden bajunk /fejfájásra gondolok/!!! Gyönyörű volt Hellasz földje!!
Jó utat kívánok mindenkinek, aki ma vagy a közeljövőben utazik!
Mi tegnap jöttünk haza és amikor elindultunk 36 fok volt, mire a magyar határhoz értünk 18 fok lett, volt is minden bajunk /fejfájásra gondolok/!!! Gyönyörű volt Hellasz földje!!
De azért itthon sem rossz ugyí:
Hurrá Nei Pori mert ezt nem lehet megunni!
Kedves Gyula természetesen jó újra itthon lenni, de nagyon szuper volt kint lenni!!!! Azt hiszem én is szerelmese lettem Görögországnak sőt mondhatom Nei Porinak is pedig mi Platamonason voltunk! Majdnem minden nap átmentünk Poriba, mert ott jobb volt a part!
#1709672011-07-25 19:32:21 Válasz a #170958. hsz-ra
mi a 80 as években elmentünk kirgiziába szeptember elején,hát ott még nagyon nyár volt, visszefelé oktober elején moszkvában havazott és nem volt semmilyen téli ruhánk
Akik nemrég jöttetek haza, vagy akik kint vagytok, nem tudtok esetleg valami infót mondani a Jimakos 5-ös apartmanjáról?
Annyit tudok róla hogy az aljában egy üzlet található, de mást nem nagyon
Szia Eramama!
Hol érdemes fakultatív programra jelentkezni? Tudnál árakat írni? Athén indult?
Köszi: Saci
Szia, a Jamikos-nál érdemes befizetni a fakultatív programokat, mert minden nap indít mindenhova, nagyon gyorsan leszervezi. Volt, aki Athénba szeretett volna menni, és megszervezett egy 9 fős buszt, idegenvezetővel. A Skiathosz nála a legolcsóbb 30 euro, és nagyon jó a hajó és a kapitány is. Bármit megszervez, neki van Budapesten is utazási irodája. Őt tudom ajánlani! A templomhoz ahogy befordulsz a fő utcáról, mindjárt az első az ő irodája, kinn ül előtte, nagy pocakos görög pasi, mellette van a sarkon egy nagyon exkluziív iroda, drágább árakkal, és ugyan arra a buszra-hajóra szerveznek. Tudsz nála alkudni is.
#1710562011-07-26 17:17:05 Válasz a #171054. hsz-ra
Helló "Eramama"
Na lássátok, ezért szeretek itt lenni mert én is új infókat találok, mért is
tűntem volna el. Ezek nekem is újak nem is gondoltam volna, én is láttam ezeket az utazási irodákat a sétáim alkalmával, de nem vettem a fáradtságot, hogy benézzek.
Helló "Eramama"
Na lássátok, ezért szeretek itt lenni mert én is új infókat találok, mért is
tűntem volna el. Ezek nekem is újak nem is gondoltam volna, én is láttam ezeket az utazási irodákat a sétáim alkalmával, de nem vettem a fáradtságot, hogy benézzek.
Amikor mi voltunk júniusban én figyeltem az utazási irodákat, de a Jimakos irodája még teljesen üres volt, pedig direkt benéztem volna. Ők mikor szoktak kinyitni?
#1710582011-07-26 17:21:31 Válasz a #171056. hsz-ra
Szia "Csillag60"
Én "figyelmeztettelek" előre, hogy Nei Pori egy csodálatos hely: de nem hittetek nekem aki nyakig "szerelmes" Nei Poriba.
Hurrá Nei Pori: mert ezt nem lehet megunni.
Szia "Csillag60"
Én "figyelmeztettelek" előre, hogy Nei Pori egy csodálatos hely: de nem hittetek nekem aki nyakig "szerelmes" Nei Poriba.
Hurrá Nei Pori: mert ezt nem lehet megunni.
Gyula kedves minden szavadat elhittem és ámulattal olvastam az írásaidat, ahogy Nei Pori "szerelmeseként" áradoztál csak akkor még hiányzott az ÉRZÉS amit azóta átéltem! Teljesen megértelek, hisz most már egy cipőben járunk!!
#1710762011-07-26 18:36:51 Válasz a #171074. hsz-ra
szia "Csillag60"
Tudom, hogy elhitted és elhittétek, hisz mért írtam volna olyasmit ami nem fedi a valóságot. Örülök neki, hogy "kellemesen csalódtál" és meggyőződtél róla, hogy Nei Pori egy csodálatos hely: mert ezt nem lehet megunni!
De azért Kirgisztánba is el látogatnék ugye "Pinga". De azért neked is megfelel az idén Nei Pori.
Üdv Gyula!
#1710772011-07-26 18:50:23 Válasz a #171076. hsz-ra
Kirgizsztánhoz kettönknek kéne vagy egy milla oda és vissza, az most kimarad,pedig gyönyörü hely a Tiensan 7 ezres csucsaival és a hatalmas Issyk Kul toval, de egyenlöre még N.Porin dolgozunk hogy összejöjjön