#1711702011-07-27 21:36:29 Válasz a #171140. hsz-ra
Köszi Maglosz és Imke64 a helyben foglalásról írt válaszaitokat.
Imke64! Még azt kérdezném tőled, vagy bárkitől, aki tapasztalt a helyben foglalás terén, hogy ez augusztus első felében, full csúcsszezonban is működik? Mi jövő hétvégén indulnánk (aug. 5-én) 6-an (4 felnőtt, 2 gyerek).
Ezer helyre írtam már (neten próbálkoztam direktben magánszállásoknál, Sithon Travelnél, magyar utazási irodáknál). Magánszállásoknál szinte sehol nincs már hely, teljesen más időpontokat ajánlanak, mint amit kérek, vagy ahol van 70 euro/éj áron adna egy 3 fős apartmant/stúdiót. Magyar utazási irodáknál már csak egy-két helyet tudnak ajánlani szintén horror áron. Sithon is csak egy 3 fős apartmant tudott ajánlani.
Tényleg annyira egyszerű lesz szállást találni helyben augusztus első felére? Olyan sok szállás van, aki nem szerződik közvetítővel, vagy nincs netes elérhetősége?
Köszönöm előre is a válaszaitokat.
#1711782011-07-27 23:35:48 Válasz a #171133. hsz-ra
Kedves OdeLinda!!
Most bukkantam rá arra,amit keresel (ha minden igaz),mert én is kerestem valamit Szóval az 584-585.oldal környékén ildicsko (vagy ildicskó)írt valami repülős témáról.
Ha erre gondoltál...akkor örülök,hogy segíthettem
Ha nem erre gondoltál...akkor 1000 bocsi
#1711822011-07-27 23:57:30 Válasz a #171175. hsz-ra
Szia! Ha kimondott búvárkodást akarsz az nem Sartin van.Egy jó fej srác vezeti,Miki,a Sithonos irodában megtalálod,tudsz egyeztetni,az ára 45 eu. J ó búvárkodást,én még gyűjtöm a bátorságot.
Leót kérjük nem emlegetni:D
egy jellemtelen nyegle nagyképű sikerorientált igérgetős benemtartós kis nyomorék!!!
már megint ideges lettem...
egyszóval rövid úton igazságot tennék ha tehetném
szikla teteje , és az ilyen embereket hoppp, ledobnám....
valamit tudtak a görögök régen is vagy nem????
sziasztok
a búvárkodás miki asztala a shitonnál találod vagy keresd..
ne hagy nyomorék leót hogy rábeszéljen a buvárkodásra náluk
a shitonnál 45 euro
ha megtalálod mikit akkor beszélj vele bátran a merülés 35 euró
ennyit a shitonról és a leó brigádról...
ha kéred mikit csinál képeket videót is a merülésről 10 euroért
nekünk nagyon bejött
és nagyon korrekt volt miki is
szia szép napot
#1712052011-07-28 09:55:47 Válasz a #171170. hsz-ra
Szia Relax
Mi tavaly augusztus 14-én értünk Sartiba,namost 15-e görög ünnepnap.
Itt a fórumon is azt írták,hogy akkor nehéz szállást találni. A feleségemnek el se mertem mondani. Ehhez képest a negyedik apartmanba amit megnéztünk,20 perc keresés után már cihelődtünk is fel. Mind a négybe volt hely,csak az első kettő 2-3 személyes volt (mi 5-en voltunk) a harmadik pedig nem tetszett.Ennyi. Hidd el csak először fogsz izgulni a szállás miatt,
utána már el se tudod képzelni máshogy az utazást.Nincs izgulás,hogy milyen lesz az apartman, mennyire lesz a víztől,zajos lesz-e.Nem mellékesen még olcsóbban is megúszod.
Üdv
#1712062011-07-28 10:01:34 Válasz a #171175. hsz-ra
Szia,
a búvárkodást (ha vna rá keret) tényleg nem érdemes kihagyni, tavaly, Sithon -on keresztül 45 eu volt, ahogy a többiek mondják. A srác (Miki) nagyon-nagyon rendes, előtte ingyen kipróbálhatod a palackot, hogy tudsz -e egyáltalán vele víz alatt lélegezni. (Nem mindenki tudja "megszokni" - elfogadni, hogy víz alatt is lehet "levegőt" venni. Ezzel ez szűrhető ki ingyen, hogy ne már az éles merülésnél derüljön ki, hogy nem fog menni. Mi láttunk nem egy embert, aki a próba után viszakozott... )
Ha igaz (márpedig miért ne), amit írnak, hogy Sithon nélkül csak 35 eu, akkor ez nagyon jó hír! Mi is megyünk az idén (szept. 9) és nem szeretnénk kihagyni a merülést, viszont a Sithont igen!
Itt van két link, a tavalyi merülésünkről készített videoról. (A viedot mi csináltuk egy 14e (!) ft -os kis kamerával. Ha nincs kamerád, akkor az a 10 eu nagyon-nagyon megéri! Miki nagyon jól videoz!!)
#1712112011-07-28 10:49:37 Válasz a #171170. hsz-ra
Sziasztok!
Relax,
Mi tavaly augusztus 18-án indultunk Paráliára és amikor odaértünk kb 10 perc alatt találtunk két szobás apartmant napi 40 Euroért. Nincs mindenki leszerződve irodákkal. Szerintem nem kell aggódni. Biztos találtok szállást.
#1712742011-07-28 15:22:30 Válasz a #171149. hsz-ra
Szia Bofefe,
üdv Budapestről, az idő jó szar őszies... itt irigykedünk Pesten....
nagyon jó nyaralást nektek, jó páleszozást! Mi már megint lemaradtunk a koccintásról, de koccintsatok Renaultékkal helyettünk is, és pusziljuk Őket!!!!
üdv
Eduso:-)
Üdvözlet mindenkinek Sartiból! Az idő tökéletes!!! Viszont ha megint erre járok, csak magánúton keresek szállást!!!
Aki csak elindul, jöjjön nyugodtan, ahogy látom van hely bőven! De a mi kedves "magyar" irodáink nem érnek semmit. Minket is átvertek rendesen! Azt gondolják hogy hogy valamiféle kedvezményes szakszervezeti üdülésre jövünk. Szerintem meg nem! Kifizetek kb 60 eurót naponta, akkor kérem a szolgáltatást!!! Nem az Tv a gondom, hanem 3 főre fizetek, erre beraknak egy 2 fős helyre egy pótággyal... naponta 3x kell átpakolni a szobát... Állítólag szombaton mehetünk a rendes szobába... most csak ennyit, de mindenkinek kellemes nyaralást kívánok!!