#1712872011-07-28 16:20:18 Válasz a #171284. hsz-ra
Korfu városában Kerkyrában a reptértől pár percre a város felé. Tele van gyönyörű virágokkal orchideákkal teknőcökkel. A kolokotroni utcában. Ha rákeresel a googli eartel a városra fogsz látni egy kerek épületet az a börtön, na abban az utcában találod meg..
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Van ez a nyaralóhely, Kavos, ennek a közelében található Agios Petros. A legtöbb szállás itt található.
Pl. Sokratis, Kostas,Captain's... apartmanok mind itt vannak.
Mintha korábban olvastam volna valahol,hogy innen nagyon rossz a közlekedés Kavosban.
Az érdekelne,hogy gyalog valóban annyira messze van a város és tényleg nincs arrafelé tömegközlekedés?
Van amúgy valami Agios Petrosban vagy csak pár apartman?
A válaszokat előre is köszönöm!
Szia Emici!
Mi nyaraltunk itt, a mi volt házunk most nincs a kínálatban, de a többi is jó, partközeli, általában medencés.
Lényegében Kavos "elővárosa" Agios Petros. Fürdésre, pihenésre tökéletes. Kb. 1 km-es sétával bent vagy a nyüzsiben, ha akarsz.
Sűrűn járnak a zöld buszok, legalábbis amikor mi ott voltunk. Van a közelben megállója is, bár bárhol felszállhatsz, csak le kell intened.
Agios Petros nagyjából egy főutca, jobbra-balra apartmanok. Van néhány bolt, taverna, bár is. Nekünk direkt tetszett, hogy nem a sűrűjében volt volt a szállás. Kavosban, rémisztő híre ellenére is, jókat ettünk -rendes görögös tavernában -, esténként bóklásztunk a forgatagban.
Ha tudok még, szívesen segítek!
Nem Te küldtél nekem privit véletlenül? Nem ezen a néven.
Ha Te, akkor csak a másodikat kaptam meg!
Sziasztok!
Aug. 13-án megyünk Sidari-ba a Perros apartmanházba. Véleményeket és tanácsokat szeretnénk kérni. Motort is szeretnénk bérelni, mik a legfőbb látnivaló a közelben?
#1713102011-07-28 20:16:35 Válasz a #171309. hsz-ra
Nem csak a közelben kell körbenézni, hanem be kell járni az egész szigetet. Nem olyan nagy hogy ne lehetne bejárni.. Kicsit visszaolvasol , rengeteg hely fel van sorolva, hogy mit érdemes megnézni..
#1713162011-07-28 20:54:10 Válasz a #171311. hsz-ra
10-20 euró között attól függ mennyi időre bérled.. Ha a hegyek közé is be akartok merészkedni, min 80ccm moci kell hozzá, hogy feltudjatok menni az emelkedőkön.. 50ccm-et szerintem ne is akarj...
Sziasztok!Az előző oldalon írtam, hogy 1 nap alatt mi mindent néztünk meg Korfun és hogy Sidarira már nem jutott idő. Nos, utánaérdeklődtem, és kiderült, hogy 3 napra béreltük az autót! Szóval osszátok az egészet 3 felé! Sz
Ja igen, és a Sissy kastély nagyon szupi, tényleg van mit fotózni, én is ajánlom!
Sziasztok!Először megyünk Sidariba, a Perros apartmanba!Volt már vki ebben az apartmanban,esetleg vélemény?
Szeretnénk majd Quadozni,kb. mennyibe kerül a kölcsönzése?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
A Perros apartmanra én is kíváncsi lennék,mi is oda megyünk majd!
Egy kérés azokhoz akik már hazajöttek!Mindenki írja mennyire jól érezte magát stb..,de bővebb beszámolók nem készültek,ha van kedvetek és időtök megoszthatnátok velünk!
Szép napot!!!