Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 685 686 687 ... 800 801 802   >
Üzenet
  Lindy | #171650 Üzenet | 2011-08-01 15:46:23 |
Sziasztok! Nem akartam új topicot nyitni, nem tudom, jól tettem-e, hogy ideírok. Szeptemberben Parália mellé Korinosra megyünk az Odysseia kempingbe. Valamennyire már tájékozódtam a honlapjukon, de a személyes infó többet ér. Tudtok-e valamit erről a kempingről? Milyen a strandja, van-e gyerekeknek játszótér, stb. Várom a segítségeteket, előre is köszönöm. icon_rolleyes.gif
  Ritanna | #171652 Üzenet | 2011-08-01 15:56:07 |
Nagy a nyüzsgés Paralián, aki pihenni akar az ne ide utazzon.Szerintem a tengerpart rendezetlen, piszkos, rengeteg cigaretta csikk a homokban, sőt a vízben is ! Sajnos az emberek tönkreteszik azt is ami szép és jó! Nagyon jó idő volt a víz kellemes. Az apartman Villa Aegonban szálltunk meg kicsit hiányos a felszerelése, meleg víz a mosogatónál nem volt, igaz néha víz sem, de ettől függetlenül nem volt rossz. Hajszárító nincs! Árak hasonlóak mint, itthon de inkább drágább. Józsinál mi is kajáltunk, finom volt, nagy adag volt. Valóban drága volt Caravelt én is tudom ajánlani!Az Ibuszos fakultatív programmok nagyon drágák,de a Meteorákat ne hagyja ki senki! A haza utazás sem egy leány álom bussza.!Mint már írtam, 16 óra 45 -kor indultunk! addig a várakozás!!!másnap reggel 7 óra 35-kor léptük át a határt ,Szegedre 8 óra 30-ra értünk, itt a változatosság kedvéért 3 óra várakozás a Szarti-ról érkező buszra!Csak éppen elfelejtették közölni ezt az utasokkal, hogy ez 3 óra várakozás, mivel az annyival messzebb volt Paraliától! Egyszerre indult a két busz, így nem is csoda, hogy3 órát kell várakozni. Ezek után kiderült, hogy minket az egri felszállókat a következő útvonalon fognak haza vinni. Szeged, Szolnok,Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Eger. Így kb. este nyolcra haza is értünk volna! Az útvonal szervezőknek csak gratulálni tudok!!!Így a lányomnak kellett szólnom, hogy jöjjön el értünk Szolnokra, mert különben végig járjuk fél Magyarországot mire haza jutunk hulla fáradtan!nem ajánlom az Ibusz-Ikarosz szervezést senkinek!! Soha többé busz. Görögországot mindenkinek ajánlom, csak ne busszal. Aki most utazik, nekik jó nyaralást kívánok. Az idő a tenger valóban nagyon jó. Üdv.mindenkinek
  Ritanna | #171653 Üzenet | 2011-08-01 16:01:00 |
Nagy a nyüzsgés Paralián, aki pihenni akar az ne ide utazzon.Szerintem a tengerpart rendezetlen, piszkos, rengeteg cigaretta csikk a homokban, sőt a vízben is ! Sajnos az emberek tönkreteszik azt is ami szép és jó! Nagyon jó idő volt a víz kellemes. Az apartman Villa Aegonban szálltunk meg kicsit hiányos a felszerelése, meleg víz a mosogatónál nem volt, igaz néha víz sem, de ettől függetlenül nem volt rossz. Hajszárító nincs! Árak hasonlóak mint, itthon de inkább drágább. Józsinál mi is kajáltunk, finom volt, nagy adag volt. Valóban drága volt. Caravelt én is tudom ajánlani!Az Ibuszos fakultatív programmok nagyon drágák,de a Meteorákat ne hagyja ki senki! A haza utazás sem egy leány álom busszal.!Mint már írtam, 16 óra 45 -kor indultunk! addig a várakozás!!!másnap reggel 7 óra 35-kor léptük át a határt ,Szegedre 8 óra 30-ra értünk, itt a változatosság kedvéért 3 óra várakozás a Szarti-ról érkező buszra!Csak éppen elfelejtették közölni ezt az utasokkal, hogy ez 3 óra várakozás, mivel az annyival messzebb volt Paraliától! Egyszerre indult a két busz, így nem is csoda, hogy 3 órát kell várakozni. Ezek után kiderült, hogy minket az egri felszállókat a következő útvonalon fognak haza vinni. Szeged, Szolnok,Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Eger. Így kb. este nyolcra haza is értünk volna! Az útvonal szervezőknek csak gratulálni tudok!!!Így a lányomnak kellett szólnom, hogy jöjjön el értünk Szolnokra, mert különben végig járjuk fél Magyarországot mire haza jutunk hulla fáradtan! nem ajánlom az Ibusz-Ikarosz szervezést senkinek!! Soha többé busz. Görögországot mindenkinek ajánlom, csak ne busszal. Aki most utazik, nekik jó nyaralást kívánok. Az idő a tenger valóban nagyon jó. Üdv.mindenkinek
  Alisha22 | #171658 Üzenet | 2011-08-01 16:20:11 |
Akkor valószínűleg egy és ugyanazon busszal utaztunk Ritanna:) Nekem tetszett minden, bár lehet hogy elfogult vagyok. A várakozásról nem tehet az iroda, a sofőrök sem. Csak a Szerbek icon_sad.gif De sajnos ez így alakult. Kinek a pap...kinek a papné ezt így szokták mondani. Nekem azért Paralia mindig kicsit a szívem csücske marad icon_smile.gif
  Cirmicico | #171662 Üzenet | 2011-08-01 16:46:04 | Válasz a #171100. hsz-ra Előzmény #171100
Szia, igen üzemel, ha az Arian-ra gondolsz és szuper mint mindig!
  Ibici | #171697 Üzenet | 2011-08-01 21:35:22 |
Ritanna véleményét osztom,koszos a strand csikk,dobozok.Engem zavart a lépten nyomon nyakadba varrok valamit árusok tömkelege.Egymást érték csak valamit vegyél.Pihenni,napozni nyugodtan nem tudtam,mert percenként valamit az orrom alá dugtak.Mellesleg 1 fószinger gyönyörűen kirakta a gyomortartalmát a tengerbe 10 méterre tőlem icon_sad.gif Ha nem napozó ágyon voltunk akkor a gyékényemen,törölközőmön simán átgázoltak icon_sad.gif Villa aegon:szerencsém volt nekem is élvezni a hideg vizet,nyomás is csak ritkán volt.A szobában 1 darab szék sem volt amire a ruhámat letehettem volna,amit esetleg levettem.A szekrényben mint polc olyan nem létezett.Alap felszereltség oké,na de azért???Lehet,hogy én vagyok nagy igényű,de 1 szék az alap vagy nem?Talán ennyit,1 tapasztalatot megért.
  Ritanna | #171698 Üzenet | 2011-08-01 21:44:58 | Válasz a #171658. hsz-ra Előzmény #171658
Szia!
Én nem a sofőröket okoltam, hibáztattam, hanem a szervezőket. A Szerb és Macedón határok ki és beléptetésekor való várakozás valóban nem a szervezők hibája. én mondjuk ilyet nem is írtam hogy erről Ők tehetnek. A magyarországi szervezéssel van bajom. A buszos út nekem nem jött be,nagyon fárasztó.Kinek a pap, kinek a papné.Ebben nagyon igazat adok.
Üdv.
Ritanna
  Barca05 | #171714 Üzenet | 2011-08-01 23:20:57 |
Sziasztok! Jaj most nagyon elbizonytalanodtam, hogy én is az IBUSZT választottam, ha gond van a szervezéssel az elég kellemetlen.. icon_sad.gif Mi Győrből indulunk, de remélem nem lesz semmi gond. Az Oceanis apartmanba leszünk. A busz ugye Pestről indul Paraliára? Pénteken indulunk de remélem nem lesz gond.
A várakozással együtt hány óra alatt értetek oda?
  Zolee84 | #171717 Üzenet | 2011-08-02 00:37:15 |
A buszos utazás szerintem is a legrosszabb utazási forma,de kétségtelenül a legolcsóbb (ha egy vagy két személy utazik,mert egyébként az autó olcsóbb).
Azért remélem nem az utazás ami meghatározza a nyaralást,mert Parália nagyon jó hely és bőven van mire emlékezni,aki itt jár.

Most pl. majdnem 24 órás úton vagyunk túl,mert visszafelé a határ előtti mol kútnál valami balhé volt,tele volt rendőrrel. Én próbálok pozitívan hozzáállni és mindenből tanulni. Már kezd kialakulni egy kép bennem,hogy mikor melyik határon fogok átkelni. Az azonban régen egyértelmű,hogy autóval utazok,mert magam ura vagyok,az út kitaposott ösvény,gyakorlatilag "lehetetlen" eltévedni még előszörre is.
  Zolee84 | #171718 Üzenet | 2011-08-02 00:45:53 |
Egyébként Parália ismételten nagyszerű volt. Az árakkal elégedett voltam,a nagy része ,mint itthon. Gyümölcsök nagyon jó áron pl. G.dinnye: 0.20-0.25,barack 1 euró körül, ásványvíz egy rekesz(6db) 1.2euró,kenyér 0.8euró, csirkemell 700g 5euró.......
Ami nagyon drága az a cigi,de ez már elhangzott mástól,Én nem dohányzom engem nem érintett,de akit érint és nem nem akar drágán venni,az szerbiában,macedóniában tankoljon fel és ,ha már a tankolásról van szó, macedóniában érdemes a legtöbbet tankolni,mert szerbiában naggyábból hasonló árak vannak ,mint nálunk,de görögben forintra számítva kb. 420-430 körül van a 95-ös.
  Vivahellasz | #171751 Üzenet | 2011-08-02 11:36:01 | Válasz a #171714. hsz-ra Előzmény #171714
Mi mentünk már Ibusszal,de nem az Ibusszal van ott baj,hanem a szervezéssel.Mi akkor Grandos busszal mentünk és a buszon 4-5 utazási irodának a szervezésében jöttek az utasok.Ekkor 36 órát utaztunk,de nem az Ibusz,hanem a Grand miatt("kitalálták",hogy elromlott a légkondi és mentünk szereltetni).Tehát nem saját busszal ment az Ibusz.De az idegenvezetője első osztályú volt kint.Nagyon szerettük és nagyon segítőkész volt mindenkivel.

Ritanna:Ugyan ezt akartam írni neked is icon_biggrin.gif Illetve tényleg az,hogy mintha nem lennének képesek összehangolni a buszok indulását és érkezését!Mi Szegeden szívunk állandóan,de szívtunk Korfu kikötőjében is oda-vissza egyaránt.A határon történő várakozást nem említem,mert nem jellemző és eddig csak 1alkalommal kellett huzamosabb ideig várakoznunk.Ez meg a "határ" hibája.

Tudom,hogy több buszt hangolnak össze és hiába van kiírva a kompok indulása ekkorra meg akkorra,ha nem indul időben és máris késik majd a busz!De volt olyan is,amikor lekéste 4 utas a kompot,mert nem értették azt,hogy "ne menjenek messze a komptól és időben érjenek vissza"!Ők lemaradtak és a másik oldalon meg meg kellett várni őket és a komp nem óránként indult....

De jó olvasni,hogy Paralia koszos!Eddig gyönyörű tiszta partszakaszon voltunk mindig és kristálytiszta vízben pancsiztunk.Mondjuk utószezonban megyünk,így már nem lesznek talán annyian és nem gázolnak át a matracunkon(annyian) icon_lol.gif
  Villam33 | #171911 Üzenet | 2011-08-03 17:12:52 | paralia
sziasztok.tud nekem valamit mondani a Galaxidis és a Maila apartmnról.köszönöm
  Csutek | #171921 Üzenet | 2011-08-03 18:24:06 | Válasz a #171751. hsz-ra Előzmény #171751
Az Utazási irodák topikban reagálnék erre a hozzászólásra, de mivel 99%, hogy azt nem olvassátok el, így itt írom le:
Tavaly szeptemberben voltam Paralian a Grand-al. Az apartmanunkkal szemben volt az Ibusz apartmanháza.
Jött a turnus váltás. Busz sehol! Hiszen nincs is az irodának saját busza. Akivel szerződött, az nem rendelkezik megfelelő járművekkel és kapacitással. Így az idegenvezető kénytelen volt közölni az utasokkal, hogy ki mehet haza és ki nem.
A Grand segítette ki őket.
A Grandos buszokkal általában nincs baj, de hibák előfordulnak. Álhibákat nem kreálnak! Én sem szívesen utaznék olyan busszal, ahol nem működik a légkondi.
Az Ibusszal nem utaznék, hiszen csak árnyéka önmagának! Nem rendelkezik saját járművekkel és olyan irodákkal köt szerződést, aminek a legfiatalabb járműve is személyi igazolványra lenne jogosult.
  Alisha22 | #171951 Üzenet | 2011-08-03 22:40:22 |
Szeretném megkérdezni, aki esetleg nagy Görögbe járó, hogy szeptember közepén végén vagy októberben milyen az idő kint és hogy van e még élet Paralián? Ismerősömék szeretnének menni. Természetesen világos hogy nincs jó idő és csak kirándulgatni lehet, de élet van még ott ilyenkor?
Bitang Te nagy szakértő vagy:D Segítenél? Vagy valaki aki sokat jár ki? icon_smile.gif
KÖSZÖNÖM
  Pintyőke60 | #171954 Üzenet | 2011-08-03 22:49:29 |
Szia Bitang !!!

Te " NAGY PARALIA SZAKÉRTŐ " ,,, hol vagy , hova tűntél ?
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 685 686 687 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu