#1711232011-07-27 11:46:50 Válasz a #171049. hsz-ra
Sziasztok!Ok Soma61.Az biztos jellemtelen vol,de még más is volt belsőleg...Legalább a szemáélyit stb adta volna vissza,ha azt a kemény 3ezret zsebre teszi...... Szép napot mindenkinek
Tudnátok Nekem abban segíteni, hogy a Dias Zeusnak a Polydor apartmanban hol vanak a szobái (emelet vagy földszint)? Ha esetleg földszint akkor van-e legalább terasz hozzá? Elsősorban a 2 fős stúdió érdekelne, mert abban leszünk. Jó lenne, ha emeleten lenne, erkéllyel. A tengerre nézőről már lemondtam, de azért jó lenne, ha nem egy falat kellene bámulnom majd 2 hétig. Sajna az utazási irodában nem tudták megmondani (vagy csak nem merték). Volt esetleg már itt valaki 2 fős stúdióban? Mi a tapasztalat? Nem túl kicsi? Olvastam már a polydor-ról itt a fórumon még régebben, de valami frissebb infó is jól jönne. Előre is köszi!
Én úgy hallottam, hogy a Dias a földszinti apartmanokat bérli, az emeletieket mások bérlik. Én is nézegettem ezt a házat, szállás kereséskor. Legalábbis, tavaly így volt, hogy most is így van-e, azt nem tudom.
Kérdés: A Demos Apartman-ba a 4 személyes apartmanház csak úgy van, hogy 1 nappali és 1 szóba? vagy van olyan is ami 1 nappali és 2 szoba??
Fontos lenne nagyon!
Kicsit későn jutottam el újra ide, de a válaszokat utólag is köszönöm. Az első 300 oldalt már sikerült végigolvasnom, elég sok mindent sikerült megtudnom, bár szerintem lesz még néhány kérdésem.
Athénba szeretnénk még eljutni egyénileg, de nem kocsival, hanem busszal, esetleg vonattal, ha az jár errefelé. Egyszer voltunk már Athénban Nei Poriból, akkor is vonattal, és akkor sikerült reggel 6-ra Athénba érnünk. Most is szeretnénk már reggel ott lenni, hogy egy egész napunk legyen a nézelődésre. A kérdés tehát az lenne, hogy leghamarabb mikor indul valami (busz/vonat) Nafplion-ból (gondolom Toloból nem megy semmi) Athénba. Esetleg nincs valakinek egy Nafplion-Athén menetrendje? Innen sokkal-sokkal közelebb van Athén, mint Nei Poriból. Mégis elég nehézkesnek tűnik, hogy reggelre odaérjünk.
Bocsi, ha nem ide kellett volna írni, de az Athén topicban nem biztos, hogy tudnak Tolo-Athén közötti utazásban segíteni (menetrend terén).
Most látom, hogy Ti már holnap utaztok is!
Csak egy picit vagyok irigy, de a mi időnk is el fog érkezni hamarosan.
Jó lenne, ha hoznál nekünk várakozóknak némi friss infót, az idén nem nagyon írnak a hazatérők, tisztelet a kivételnek
További jó pakolgatást, utazást, majd még jobb nyaralást kívánok Nektek!