Papamaci és Többiek!
Belemosolyoghatnátok majd a webcamba, hogy az itthonmaradók is láthassák az összegyűlt társaságot!
Igen biztos hogy fogsz integetést látni mert ezt egy másik fórumon már fel is fogják venni
Csak még az idő pontott kell egyeztetni mi és kedves barátom és párja fogunk integetni
A többi fórum társ meg ha gondolja akkor megbeszélünk egy idő pontott aztán együtt integetünk
#1718392011-08-02 21:57:42 Válasz a #171833. hsz-ra
Szia Breki!
Már hogyne lettünk volna, minden este ott vacsoráztunk. Első este az Andreas Tavernában voltunk, de sajnos ballépésnek bizonyult, nem igazán tetszett. Másnap a Sakist próbáltuk ki, onnantól kezdve nem is voltunk más étteremre kíváncsiak. Az ottani vendégszeretet utánozhatatlan és a hangulat felülmúlhatatlan.
Szegény full panorámás éttermek alkalmazottainak csak annyi volt a feladatuk, hogy figyelték az egyre növekvő sort a Sakis előtt.
Nekünk is van egy közös fotónk a pincérekkel.
#1718782011-08-03 11:45:36 Válasz a #171782. hsz-ra
Szia Theia!
Egész felcsigáztál már a fotóval is, most meg ezzel, amit írtál. Köszönöm, hogy megosztottad velem.
Igen, a guberálás a jó szó , sétálgatva vagy csak leülök és nézegetem magam körül az érdekes köveket. Hallgatni a tengert és közben nézelődni a kövek között. Mmmmmmmm... ez az igazi relaxálás... már alig várom.
Még épp kinn leszünk, mikor kiértek, ha jól látom, így ha véletlenül látsz egy lányt, aki nagyon elmerült a kövek tanulmányozásában, az én leszek.
#1718802011-08-03 11:58:42 Válasz a #171766. hsz-ra
Bocsi Döme! Igazán nem kekeckedni akartam veled. Ezért is raktam mosoly jelet. Tudod, hogy nagy tisztelőd vagyok még a másik topic-ból.
De én tényleg csak az oldal alján található kereső keretet láttam, és ezért az volt a kézenfekvő, hogy azt használom.
Most láttam csak, hogy te valószínüleg a feliratok közötti "Kereső"-re gondoltál.
Minden esetre reméljük, amit a fórumtársunk keresett, azért megtalálta.
Szóval, ugye béke van?
sziasztok fórumozók.
Ma jöttünk haza Pargáról , kardanis ház helyett a Fiore apartmanban voltunk. Minden klassz volt, bár konyhai szempontból 2-3 ra értékelném.
kb: 40 fok volt, a tengerpart, nekünk a valtos és linchos , tetszett igaz kicsit messze volt de vizi taxival ill sétával könnyen elérhető. mi a bacchosban kajáltunk többször , de voltunk a zorbasban, a dokosban , és még a coop- bolt melleti tavernában is, mindegyik klassz volt. A Kalandozások, ill -Valter travellel utaztunk , a busz kényelmes volt , de az út hosszú , a határon sem volt gond, a söfőrök rendesek voltak, összességében jól éreztünk magunkat majd próbálok képet fel rakni , remélem sikerül. Üdv . Csino
#1719062011-08-03 16:55:00 Válasz a #171833. hsz-ra
Óóó, Breki....a Sakis.
A nyál is összefut a számba, ha rájuk gondolok.
Én is minimum különösnek találom, hogy senki eddig meg se említette (Relaxon kívül) hogy ott kajáltak volna.
Tavaly is csak figyeltük, hogy a full panorámás helyeken alig lézengett 1-2 vendég, a Sakisnál pedig minimum 2-3 asztalváltást kellett várni.
#1719172011-08-03 17:42:37 Válasz a #171833. hsz-ra
Sziasztok
Ma érkeztünk haza, kicsit fáradt vagyok, de megpróbálok valami értelmeset kihozni magamból.
Utazási iroda:Apollon Travel, Villa Maria apartmanház 3. és 4. szoba.
Odafele mi 13:15-kor indultunk Kecskemétről, emelt szintű busszal és görög idő szerint 11-kor voltunk Pargán. Az idegenvezető Tamást a megérkezés illetve a hazautazás napján láttuk, úgyhogy véleményt mondani róla nem tudok. Szerencsére nem volt szükség a segítségére. A Villa Maria szerintem egész jó apartman, a mi szobáink a földszinten(alagsorban..attól függ, hogy melyik utcáról nézi az ember:D) volt. Aki ide megy az vigyen egy jó kenyérvágó kést, mert az nincs. Az udvarban citromfa található, klímára nincs szükség, mert nem süt oda a nap.
Fakultatívon az utazási irodával nem voltunk, a Marco Polo hajóval mentünk a Paxos-i kirándulásra idén is. Nagyon szuper volt!Visszafele még vitorláztunk is, visszafele kikötöttünk a Valtos strandon is és a Marco Polo volt az utolsó aki beért a kikötőbe
Béreltünk robogót, az 50cm3 15EUR a 80cm3 17 Eur/nap. Voltunk vele fent Ali Pasha várában, a vízimalomnál, a Necromantion jósdánál, Acheron folyó forrásánál.
A Lichnos-ra gyalog mentünk útba ejtve az Agia Eleni kápolnát fent a hegytetőn, szép kis túra volt a legnagyobb melegben, vissza már vizi taxival jöttünk(4EUR)
És idén végre a Sakisban vacsoráztunk!Kiszolgálás és vendégszeretet csillagos ötös!Sajnos tánc most nem volt, de nem is értek rá annyian vártak asztalra. Az árak tényleg nem vészesek, a kikötőben sokkal drágább lett volna!
Egyenlőre ennyi, kérdezzetek
#1719472011-08-03 22:25:49 Válasz a #171833. hsz-ra
Szia Breki!
Én még csak tuningolom magam a Sakisra. Nagyon rá vagyok állva, főleg, hogy mindig berakod ezt a videot. Bár hallom, hogy sajnos táncra nincs mindig idejük a fiúknak. Én mindenképp ki fogom várni a sort, ennek max. a párom türelmetlensége szabhat gátat. De bízom benne, hogy két hét csak elég lesz, hogy egyszer asztalhoz jussunk.
Elsőt mindenki ismeri gondolom, a másodikat én magam raktam be az a Valtoson van egy étteremben.
Breki!
Nem tudom miért, nekem ez a webcam. nem jön be. Rémlik, hogy már régebben is mikor ajánlottad, nem tudtam megnézni.
Az oldal bejön (a IONION estate) de a kamerát, ill. a képet nem tölti be.