#1721262011-08-05 11:31:59 Válasz a #172031. hsz-ra
Szia!
Ma beszéltem az irodával és kiküldték a részvételi jegyet. 1o óra 3o perckor indulunk a Soroksári Tesco-tól Szerintem ott fogunk találkozni Már nagyon , nagyon várjuk . Az idő meg egyenesen csodálatos. A lányom imádja a meleget, mondjuk én azért nem annyira, de mindig kibirom, ha Görögbe megyünk
Szia TGabi!
Bocsi az előbbiért, de telefonon az iroda ezt mondta, most meg megküldték a részvételit azon a Pesterzsébeti Tesco van. Nagy a fejetlenség ezekszerint De most már mindegy. Semmi nem tudja elvenni a kedvünket Jó pakolást!
Szia TGabi!
Bocsi az előbbiért, de telefonon az iroda ezt mondta, most meg megküldték a részvételit azon a Pesterzsébeti Tesco van. Nagy a fejetlenség ezekszerint De most már mindegy. Semmi nem tudja elvenni a kedvünket Jó pakolást!
Kedves Ildima!
Igen, én is megkaptam az utasinfót. Pesterzsébeti Tesco van rajta. Úgyhogy ott találkozunk. Egy hét múlva ilyenkor már úton leszünk.
Rákérdeztem, hogy tele van-e a busz, de még nem érkezett válasz. A honlapjuk szerint még vannak szabad helyek több apartmanban is.
Én sem vagyok oda a túlzott melegért, de egy ilyen nyár után, ami itthon van/volt, azt hiszem, nem fogok a melegre panaszkodni.
Nektek is jó készülődést!
Szia TGabi!
Szia Ildima!
Ne ijedj meg! Mind a kettő egy és ugyanaz. Mivel Soroksár és Pesterzsébet egymás mellet van (nem olyan régen még egy kerület voltak), és mindkettő vége ott van, ahol a TESCO, ezért van aki így, van aki úgy hívja.
De arrafelé csak egy TESCO van, úgyhogy nem lehet eltéveszteni.
Nagyon irígykedek! Nagyon jó már nektek! A meleggel én is úgy vagyok, mint te. Ma meló közben szentségeltem a fülledt meleg miatt. Még vigyorogva meg is kérdeztem magamtól, mikor már nagyon nyafogtam, hogy: miért akar Görögországba menni nyaralni, aki ennyire utálja a meleget??? De tudom, hogy ott biztos, hogy sokkal, de sokkal jobban fogok bírni mindent, csak már ott hempereghetnék a kényelmetlen köveken!
Sziasztok!
Aug. 3-án, este negyed 10-kor érkeztünk haza Parga-ról. Írok majd beszámolót (az utinaplóm alapján), és próbálok képeket is feltölteni (az 1200 db-ból).
Röviden: a Villa Niki Apartmanban voltunk 2 hetet, 2 gyerekkel.
Pozitív: extra természeti és geológiai környezet; rengeteg kirándulási lehetőség és látnivaló környéken
Negatív: strandjain szinte teljes hosszában előre kihelyezett (apartmanok) napernyők (olasz stílusban); a tengerpartja kavicsos, barna homokos
#1722892011-08-06 19:33:29 Válasz a #172021. hsz-ra
Sziasztok!
Aug. 5-én értünk haza Pargáról. Immár 3x voltunk ott, a Sakis apartmanban. Nem tudunk betelni vele.
Végre átjutottunk Butrinba is, érdemes megnéni, a világörökség része.
Ildima a Sakis vendéglőben mindig várakozni kell, még 6 óra körül is, de megéri. A főnök a Sakis apartmannal szemben lévő Bizantios vezetője is egyben. Rajtuk keresztül egy "egéruton" 2-3 perc alatt lehet leérni a tengerhez. A recepcio-kávézóban illik néha inni egy-egy frappét 2€ , vagy sört 3€, vagy bármit, akkor nem szólnak az átjárásért. A medence is fogyasztás ellenében használható. Az Aeolus idegenvezetője Ágnes, aki nagyon kedves, sokat tud, segítőkész, már 2x van Pargán.
A közelben van a Mangó bár, ami kicsit drágább. Boltba ne abba menjetek, ahol az ut lekanyarodik a Sakishoz, hanem a Mangó felé lévőn Nikolaos-hoz. Reggel 7-kor nyit, éjfélig nyitva van. Friss pékáruja van kb 9-ig reggel, de bent a városban is csak reggel tudsz friss pékárut kapni. A háziaknál Nafszika és Paskual-nál paprikat, paradicsomot, uborkát, hagymát jóval olcsóbban lehet venni, mint a boltban.
Ha valami érdekel még kérdezzél nyugodtan.
Sziasztok !Egy kis segítségre lenne szükségem, szerintem itt jó helyen járok:) Nagyjából visszaolvastam a hozzászólásokat, csak lehet h elkerülte a figyelmemet: egyénileg utazott-e valaki úgy hogy nem foglalt előre szállást ?
ha igen mi volt a tapasztalatotok? merjünk-e így nekivágni ????
előre is köszönök mindent !
Vzita85!
Mi egyénileg utaztunk, neten foglalt szállásra.
"autóval görögországban" fórumra írtam 2 bejegyzést egyénileg Parga -ra utazóknak