#1723182011-08-06 22:48:27 Válasz a #172213. hsz-ra
Szia Gyula!
Hogy mi mindent csinátunk? Hááát... legtöbbször csvarogtunk, kajáltunk, utaztunk, ettünk, ittunk aludtunk. Ja meg persze napoztunk és fürödtünk is. Remélem teljes mértékben megnyugtattalak
#1723192011-08-06 22:52:33 Válasz a #172226. hsz-ra
Szia Anikó!
A többi fotót is láthatjátok természetesen, majd valamelyik hétvégén átszaladunk hozzátok és akkor elmeséljük személyesen is a történéseket. Nagyon szépen köszönöm az értékelést és örülök, hogy tetszenek a képeink. A közös nyaralásról pedig már beszéltünk és mondtuk, hogy mi benne vagyunk mindenben
az az idö lesz a legkevesebb amit a szobában eltöltünk, lakásban sinylödni itthon is tudunk, jo lesz nekünk a vizben is
Egyetértek Folyamatosan tervezgetek, hogy mit nézzek meg az idén, és már megint ott tartok, hogy több a kirándulásterv, mint az idő
Még mondja valaki, hogy Göröghonba bele lehet unni
Így jártunk mi is, annyi mindent beterveztünk és sajnos annak csak töredékét sikerült megvalósítani! Nem tud az ember egyszerre kirándulni, strandolni az idő pedig annyira rohan!!!!
Micsoda szerencse,mi fogunk váltani szept. 3-án.A kilátás miatt választottam,remélem nem csalódok, ez csak vicc volt
Szolok a topleses csajoknak hogy maradjanak még egy hétig és napozzanak.
Ha a mi szobánkat ( 1-es) kapjátok akkor remélhetöleg hamar beköltözhettek mert mi már hajnalban 3 kor kb elindulunk haza
#1723342011-08-07 09:38:20 Válasz a #172325. hsz-ra
mivel már mindenhol jártunk és mindent megnéztünk, ha az idöjárás is engedi akkor ez a kb 12 nap azzal fog eltelni hogy elmegyünk a folyora horgászni, ott a tengerben fürödni is lehet és nagyon jo meleg a viz, utána viszont végig sütkérezés és lubickolás lesz, ki kell használnunk a lehetöséget mert az idén még nem volt hozzá idöjárás hogy hétvégén akár a balcsiban vagy a velencei toban,tisza.toban fürödjünk egyet
ki ne hagyjam, bedobunk jo néhány gyrost is magunkba jo sok salátával,sült tengeri herkentyükkel,pár korty ouzoval metaxával és cipuroval
#1723372011-08-07 09:58:47 Válasz a #172334. hsz-ra
Pinga!
Mindebből már csak a Mythos hiányzik. Azt hiszem egy Görögországi nyaralás elképzelhetetlen e nélkül Igaz tapasztaltam már, hogy nem mindenhol lehet kapni... Nem tudm miért de Asprovaltában és Larissában is jártam úgy, hogy nem volt. Igaz Larissának köszönhetően ismerhettem meg a FIX sört, ami szintén nagyon finom Ezután ezt is keresni fogom. Ha esetleg egy polipkát is fogtaok, majd gondoljatok rám, mert én sokéves Görögországi nyaralásaim alatt egyszer sem sikerült polipkát fognom
Ha minden jol megy akkor 23 án este mi is ott leszünk, a következö napokra valamelyikre megbeszélhetünk egy találkozot, Jamasz is szivesen ott lenne velünk, ha netán mi parálián vagy máshol leszünk kempingben az sem érdekes mert átjárunk N.Poriba fürödni, csak alvásra kell a sátor éjszaka. 27-töl pedig N.Poriban lesz már a szállásunk,de ugye gyorsan telnek a napok