#1726422011-08-09 18:49:51 Válasz a #172605. hsz-ra
Szia Saci!
De jó neked A hosszú út az sajnos mindig benne van, de végül már csak a kellemes emlékek maradnak. Bár engem sosem zavart a hosszú út sem, mert tudtam miért szenvedek Mindeesetre ismétlem magam és nagyon jó időt és csodálatos nyaralást kívánok!
#1726432011-08-09 18:53:40 Válasz a #172632. hsz-ra
Tallér!
Nem lesz semmi gond! Szerbiában már akkor fel volt bontva az autópálya amikor mi mentünk. Feltorlódott a sor és Belgrádban is araszoltunk de odaértünk Göröghonba, ahogy Ti is odafogtok. Nem marad el a tengerpart
Ja most nézem hogy nem csak az építkezésről van szó... akkor sem lesz semmi gond, mert akkor elmentek másfelé... Amikor a hatránál sokan vannak, akkor is van hogy a sofőr hátramenetbe kapcsol és elmegy Tompa felé Röszke helyett... ugyanez van Szerbiában is... ha egy részt lezárnak az autópályán akkor van másik út, amin lehet menni, aztán ahol már nincs zár, vissza az autópályára. Én drukkolok mindenkinek, de szerintem nem lesz gond...
ha annyira komoly lesz a helyzet,akkor románián megyek keresztül, vagy átrágom magam a föld alatt
Természetesen ki lehget jutni Románián, Bulgárián kerestrül is. Semmivel sem hosszabb az út nagyon sokszor mentem autóval. Csak akkor Aradnak kell menni a "Vaskapu" érintésével A Dunán átkelve Szófiának venni az irányt. Az biztos Szófiától már nagyon jó fő útvonalak vannak, Kalamata a határ átkelő és irány onnét Thessaloniki. gyönyörű helyeken mennek keresztül a fő utak, és autópályák, merem ajánlani mindenkinek!
Hurrááááá Nei Pori mert ezt nem lehet megunni.
Szia Saci!
Így már érthető a várakozás. Nem emlékszem már, hogy melyik utunk során, mi is kényszerültünk ilyen hosszú várakozásra a szerb határon.
De ahogy Sancho is mondta, Göröghon mind ezt feledtette velünk