Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 4681
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Adri79
Aktív fórumos
Aktív fórumos
296 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172499 Üzenet linkje2011-08-08 14:55:33  Válasz a #172266. hsz-ra

Én se örültem volna, ha reggelinek néz a teki icon_lol.gif Meg azért lássuk be, ki tudja, hogy volt-e vmi baja esetleg, vagy ki tudja...... Jobb a biztonság icon_wink.gif
# 4682
Adri79
Aktív fórumos
Aktív fórumos
296 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172501 Üzenet linkje2011-08-08 15:03:34  Válasz a #172388. hsz-ra Előzmény #172388

Szia Zsokri icon_razz.gif

Szivesen segitek, ha tudok icon_wink.gif
Emlékszem, először picit el voltam keseredve Argassi miatt, mert ugyan homokos a partja, de igen keskeny. Viszont aztán utána jártam a dolgoknak és autót is béreltünk, igy nem volt gond.

Szerintem már mindenből "felkészültél", csomó infód van, amit csak be lehetett szerezni, úh. nem lesz gond. icon_wink.gif

Mi tavaly first minute-tal mentünk, de komolyan mondom, a last minute-osok fejenként kb. 30-40 ezerrel olcsóbban mentek. Szóval akkor erősen elgondolkodtam rajta én is, de akkor már nem volt mit tenni...

Kiváncsian várom majd, hogy neked hogy tetszett Zante icon_wink.gif
Aztán majd persze én is irok, meg teszek fel képeket, hogy nekünk hogy sikerült a nyaralás icon_lol.gif

A többi lehetséges úticél bizonytalan sajnos, mert jövőre lakásfelújitás lesz, szóval lehet, hogy semmilyen görögországi út nem fér bele.... icon_cry.gif

# 4683
Zsokri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
381 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172502 Üzenet linkje2011-08-08 15:08:35  Válasz a #172501. hsz-ra Előzmény #172501

Hála nektek, sikerült valamennyire kikupálni magunkat, ki nem hagynánk a kilátót semmi pénzért icon_smile.gif
Végülis kicsit többet megyünk majd, mint terveztük, de nem baj, próbálunk rugalmasak lenni. Azért én már kijelöltem az alapköveket icon_biggrin.gif
A lakásfelújítás mindig többe kerül, mint amire számít az ember sajnos.... MIndenesetre ha ilyen rugalmasak vagytok, akkor Nektek is érdemes lenne ezen a lastminutozáson elgondolkodni.. esetleg ha nagyon-nagyon necc, akkor busszal nekivágni....

# 4684
Dzsuzy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172511 Üzenet linkje2011-08-08 18:00:18 

Sziasztok!

Zakynthosra utaznánk, Laganas, Zefiros apartmanra esne a választás. Régebbi bejegyzésekből úgy tűnik, hogy nem túl szerencsés választás az Aeolus -szal útnak indulni, és a Zefiros megítélése is igencsak vegyesnek tűnt... Valakinek friss tapasztalat? Akár bátorítás akár elrettentés szívesen veszem - persze előbbinek jobban örülnék...

# 4685
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172516 Üzenet linkje2011-08-08 18:14:35  Válasz a #172462. hsz-ra Előzmény #172462

Ha lesz járgányotok, akkor akár még Keri is beleférhet icon_wink.gif
A kilátás,

meg a naplemente miatt

# 4686
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172517 Üzenet linkje2011-08-08 18:22:50 

Dzsuzy írta:
Sziasztok!

Zakynthosra utaznánk, Laganas, Zefiros apartmanra esne a választás. Régebbi bejegyzésekből úgy tűnik, hogy nem túl szerencsés választás az Aeolus -szal útnak indulni, és a Zefiros megítélése is igencsak vegyesnek tűnt... Valakinek friss tapasztalat? Akár bátorítás akár elrettentés szívesen veszem - persze előbbinek jobban örülnék...

Szia Dzsuzy!

Idei tapasztalatom nincsen, de kétszer utaztam velük, és semmi bajom sem esett icon_wink.gif , ez a szállás sem rosszabb bármelyik másiknál Görögországban. A medence még lehet plusz pont is, a tenger közel, aludni csendes, mi kellhet még? icon_lol.gif
A hosszabb turnus pedig nekünk nagyon bevált, ha engem kérdezel vágj bele!
De hátha jön még valaki friss infókkal icon_wink.gif

Üdv, Melinda

# 4687
Korund
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172539 Üzenet linkje2011-08-08 20:28:14  Válasz a #172497. hsz-ra Előzmény #172497

Szia appela!

A szállásunk az Iberia apartmanban volt Agios Sostisban. Nekem tetszett nagyon, bár mivel a kikötőbe vezető út mellett van, ezért egy kicsit zajos volt.
Az idő szuper volt. Felhőt talán vagy kétszer láttam felettünk, szóval ragyogó napsütés és forróság van kint. Sikerült is leégnem.

Voltunk a hajóroncsnál is. Sajnos kikötni nem sikerült a nagy hullámok miatt, de így is fantasztikus látvány fogadott. A víz színe szavakkal egyszerűen leírhatatlan. Egyébként ha nem sikerül kikötni a hajóroncsnál, akkor érdemes akár másnap is visszamenni, ha béreltek valamilyen járművet, mert a hullámzás állandóan változik és van esély arra, hogy később ki lehet kötni. Mi a 2. autós napunkon voltunk ott. Előző nap körbeautóztuk a szigetet és fentről néztük meg a hajóroncsot, akkor ki tudtak kötni a hajók.

Ha kérdésed van még, csak ír!

Szép estét!

# 4688
Appela
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172559 Üzenet linkje2011-08-09 06:31:30  Válasz a #172539. hsz-ra Előzmény #172539

Szia! Én is így terveztem el, hogy a 3 napos autóbérlés első napján már megkíséreljük, aztán ha nem megy a hullámzás miatt, akkor még mindig van 2 napunk. Mennyiért béreltétek az autót, lehet ott alkudni, vagy érdemes már itthon lefoglalni? Köszi
# 4689
Zsolt84
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172568 Üzenet linkje2011-08-09 08:10:05 

MI most pénteken indulunk, és az Ibériában lesz a szállásunk =)
ki jön még busszal?

# 4690
Dzsuzy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172599 Üzenet linkje2011-08-09 13:06:34 

Köszi Melinda!

A Zefirosról végül lecsúsztunk, ezáltal Laganasról is, Argassiban a Krinasban fogunk lakni. Most próbálok tájékozódni, de nem sok leírást találtam Argassiról. Ha van hasznosítható tippje, javaslata valakinek, szívesen olvasnám icon_smile.gif

# 4691
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172614 Üzenet linkje2011-08-09 14:44:47  Válasz a #172599. hsz-ra Előzmény #172599

jó választás a krinas apartman tavaly ott laktunk,kedvessek a háziak. Étterem , kis szupermarketjük is van. jó kajákat csinálnak.
motorbérlésre sok lehetőség van mi 125m3 robogót béreltünk 12euro/nap 9napra. Argassi jó kiinduló pont a szigeten, a tengerpart elég keskeny de mi nem sokat voltunk helyben rengeteget mentük /600km/ csodálatos partokat lehet találni.
amit minenképp látni kell: navagói öből fentről, xigia kénes forrása tengerben, keri naplemente, lagnasban teknősökkel úszás.

Ez egy idézet, egy régebbi hsz.- ból, ha beütöd a keresőbe, hogy Argassi, 12 oldalt találsz, ahol említjük icon_wink.gif
Itt pedig tudsz nézelődni, bár ezt is berakta nemrég valaki!

http://www.justzante.co.uk/argassi.htm

Jó lesz Argassi is, majd meglátod!

# 4692
Dzsuzy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172625 Üzenet linkje2011-08-09 15:50:39  Válasz a #172614. hsz-ra Előzmény #172614

Köszi a tippet, márt böngészgettem a bejegyzések között is. Robogó, motor vezetésére nem vállalkozom, a sziget megismerésére maradnak a fakultatív programok. Olvastam, hogy van ingyen busz egy másik strandra, azt is kipróbáljuk majd. A helyi buszjáratok mennyire alkalmasak a környék felfedezésére?
# 4693
Korund
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172668 Üzenet linkje2011-08-09 21:00:44  Válasz a #172559. hsz-ra Előzmény #172559

Szia appela!

Mi a Faros Rentalstól béreltunk egy Hyundai Getzet 118 Euroért full biztosítással. Egyébként másfél hónappal korábban lefoglaltuk a kocsit a neten. Korrektek voltak, kihozták a járgányt a szállásra és onnan is vitték vissza. Volt egyébként egyel alacsonyabb kategóriás autó is, ami olcsóbb lett volna.

Szerettük volna még plusz 1 napra meghosszabbítani a bérlést, de sajnos amikor bementünk a kölcsönzőbe, akkor mondta a srác, hogy már nem tudja meghosszabbítani, mert már lefoglalták a kocsit, sőt még másikat sem tudtunk bérelni, mert minden autót lefoglaltak. Szóval ebben a kölcsönzőben lehet érdemesebb előre lefoglalni a járgányt, ha, mert ha sürgős a kocsi, lehet, hogy nem lesz szabad gép. De természetesen több kölcsönző is van kint, így biztos találsz olyat, ahol van szabad kocsi, amennyiben nem akarsz előre lefoglalni egyet és szeretnél alkudni. Ja amikor bent voltam a kölcsönzőben, akkor láttam a hirdetőtáblán, hogy hétvégi akciójuk van, miszerint 4 nap bérlésért 3 nap árát kell csak fizetni.

2008-ban szintén a szigeten nyaraltunk, akkor viszont helyben béreltünk kocsit, így alkudni is tudtunk.

Az első kérdésedben érdeklődtél a tenger hőmérséklete felől. Nos számomra olyan 3 óra körül volt elég meleg a víz, ekkor már simán be tudtam menni. Dél körül még azért meg-meg álltam miközben bementem, mert kissé hidegnek éreztem (viszont amikor úsztam már kellemes volt ekkor is). A többiek viszont nem így voltak vele és simán bementek. Szóval egyénfüggő a vízhőmérséklet érzete.

Remélem segítettem valamennyit!

További szép estét!

Szia!

# 4694
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172676 Üzenet linkje2011-08-09 21:24:30  Válasz a #172625. hsz-ra Előzmény #172625

Busszal mi nem utaztunk, de vannak járatok a települések között.
A nyugati parton viszont a látnivalók lakatlan területeken vannak.
Fontos lenne, valami jármű, ha a "szépségeket" is szeretnétek látni!
Estleg társulhattok valakikkel, néhány kiruccanás erejéig, szerintem érdemes!
A buszokról az ottani idegenvezetőt kérdezzétek, hátha tud segíteni!

# 4695
Appela
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172689 Üzenet linkje2011-08-10 06:50:39  Válasz a #172668. hsz-ra Előzmény #172668

Szia, igen sokat segítettél. Azt hiszem majd kint nézünk kocsit, talán szeptember elején már nem lesz olyan tumultus, hogy vadászni kelljen rá. Köszönöm az infot.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 312 313 314 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu