Az lenne a kérdésem tudja-e valaki melyik nap van piac Nei poriban?
Mikor ott nyaraltunk egy hétig akkor volt egyik nap, nagyon finom sajtokat, meg olivabogyót vettünk termelőktől. Sajnos nem emlékszem melyik nap volt. Most csak egy-két nap leszünk arra, szeretném a piaci napot elkapni.
Anikó
Az lenne a kérdésem tudja-e valaki melyik nap van piac Nei poriban?
Mikor ott nyaraltunk egy hétig akkor volt egyik nap, nagyon finom sajtokat, meg olivabogyót vettünk termelőktől. Sajnos nem emlékszem melyik nap volt. Most csak egy-két nap leszünk arra, szeretném a piaci napot elkapni.
Anikó
Szia! Pénteken van a piac és mindent lehet kapni, úgyhogy jó sok pénzzel menj!
Mutizok egy linket.Lehet,hogy ismeritek,de ha mégse akkor elmondom,hogy ezt a képet naponta többször megnézem.Litochoro-nál van ez a kép,és mindig a jelenlegi képet mutatja.Sokszor erős napocskát látok.Azt nem tudom,hogy mennyire valós ez a kép,de reménykedjünk.Ez alapján szűröm le,hogy milyen idő lehet éppen Nei Poriban.
http://www.pc-blaulicht.de/olymp.htm
Na jelentkezzen aki értette,hogy mit akarok mondani.Így visszaolvasva nem biztos,hogy én érteném
De sajnos másképp nem tudom leírni.Érdemes nappal nézni,mert most sötét van és semmit nem látni.
Jó éjszakát mindenkinek.Pusy
Vasárnap hajnalban haza értünk, csak azóta még most volt időm bejelentkezni.
Minden nagyon szép és jó volt. De nagyon hamar eltelt ez az egy hét.
Össze szedem a gondolataimat, és nemsokára megírom a beszámolót.
Gyula!!
Igazad volt Nei Pori tényleg egy csodálatos hely!!!!
Üdvözlet itthon. Bizony az ember észre sem veszi és máris eljön az indulás napja. De ez azt jelenti, hogy jól éreztétek magatokat. Ha az ember boldog, akkor gyorsabban telik minden. Biztos sikerült mindent megnézni és megtenni amit elterveztetek. Mindenesetre most talán elég lesz a sok emlék, hogy jövő nyárig kibírjátok