#1731562011-08-14 20:13:19 Válasz a #173154. hsz-ra
Messinia!
Szerintem leginkább a görögöknél pihizzetek, mondjuk egy Olympus Plázánál, vagy valami tengerpart mentén.
De ez a téma, itt nagyon Off, a többit az autóval Görögországba
#1731582011-08-14 20:25:55 Válasz a #173156. hsz-ra
Szia, köszi neked is a választ.
Még nem tudom, most kérte ajánlatokat toloi apartmanokra, majdhogynem mind egy árban vagy, minden irodánál, úgyhogy szerintem a jövő héten eldől majd.
Toloban milyen parkolási lehetőségek vannak? Mármint fizetősek a parkolóhelyek? És gondolom nem valószínű, hogy pont egy-egy szálláshely előtt van hely...
(remélem jó helyen, jó kérdéseket teszek fel )
#1731592011-08-14 20:39:06 Válasz a #173158. hsz-ra
Hogy Tolóban hogy tudunk parkolni, arra én is kíváncsi vagyok, szerintem, aki kapja, az marja alapon működnek. Legalábbis a házaknál...
Fizetősről nem tudok.
#1731672011-08-14 21:35:55 Válasz a #173159. hsz-ra
Ja, mert ezek szerint Ti is saját autóval mentek. (isten bizony olvasgattam a topicot, csak már néha nem tudom ki kicsoda) Ti váltva vezettek az úton?
(a legtöbben igy csinálják, csak sajna nekem nincs jogsim
Az jó, ha nem fizetős.
Valami elérhető távolságon belül biztos lesz helyünk.
Éttermektől kajákról nem kérdezek, mert azt már kijegyzeteltem, hogy mit hol kell enni.
Az időjárás meg ugye lutri mindenhol, azt max a jó Zeusz tudja, de ott délen jó időnek kell lennie.
#1731782011-08-15 07:53:32 Válasz a #173167. hsz-ra
Mi hárman vezetünk, bár most én vagyok a leggyengébb láncszem, mert történt egy kis malőr a lábammal. Ahogy a páromat ismerem, meg fogja oldani a parkolási kérdést.
Az idő jó lesz, szerintem, még akkor is, amikor Ti mentek. Ha jól látom, pont egymást váltjuk.
Majd írd meg, végül hol lesz a bázis!
Hozzád lenne egy kérdésem Szeptember elején érkezünk, autóval, két hétre. Ha jól számolok, éppen beleesik a Spetses szigeti fesztivál.
Szerinted volna rá lehetőség, hogy valamilyen formában láthassuk?
Esetleg akkora szokott lenni szervezett kirándulás?
Köszi,Melinda
Szia. Minden evben szokott lenni esti hajos kirandulas Spetses szigetere ezen a napon, remelhetoleg igy lesz ez iden is, de meg nem tudjuk elore a hajostarsasag programjat. Amint lesz pontosabb infom megirom.
Agi
#1731892011-08-15 11:10:07 Válasz a #173188. hsz-ra
Köszi Ági!
Ez nagyon jó hír, mi jelentkezünk az tuti! A családomnak is nagyon tetszik ez a program!
A Stellába megyünk, úgyhogy mindenképpen találkozunk. Némi infóra még szükségünk lesz, de ezt már kint is elég lesz megbeszélni!
Addig is szép napokat Neked!
Szia. Minden evben szokott lenni esti hajos kirandulas Spetses szigetere ezen a napon, remelhetoleg igy lesz ez iden is, de meg nem tudjuk elore a hajostarsasag programjat. Amint lesz pontosabb infom megirom.
Agi[/quote]
Még 2 főt számolj az utaslistához
Mi is ott leszünka párommal.
A parkolás nem gond Toloban, nem állnak tömött sorokban az autók a járda mellett. Talán késő este teltek fel az utcák, de szabad helyek ígyis maradtak. Állandóan cserélődnek, úgyhogy azt vettem észre, nincsenek "fix" helyek. A helyiek úgy jelzik a parkolási szándékukat, hogy elakadásjelzőt kapcsolnak be.
Megvan a tranzitszállásunk
Szaloniki előtt Gefirában odafele 2-án és visszafele 24-én is oda foglaltam a booking.com-on. Hotel Gala
http://www.booking.com/hotel/g.....00e9064e94
Majd megírom a tapasztalatom
Valaki kérdezte, hogy van-e Wifi a Thetisben. Van csak el kell kérni kódot. A háziak, főleg az öreg úr kicsit furcsa, mindenért szól, de nagyobb a füstje mint a lángja:-) A néni nagyon kedves, délelőttönként általában pool-barban található. Délutánonként pedig a fiuk, Argiris fogadja a rendeléseket. Mi mindennel meg voltunk elégedve.
A parton a Steki meletti étterem, szerintem lehúzós...
Ajánlani tudom viszont a következő éttermeket:
-Romvi, Grill House, Amvrosia, valmint a "pici" palcsintázó és pzzéria.
A péntek esti hajókirándulás Nafplioba bőven megéri a 10 EUR-t. Gyönyörű az óváros éjjel.
A kedvencem a motorcsónakázás volt, ami szintén megfizethető 10EUR/óra
Voltunk Nafplioban a piacon is, szerdai napon. Anyósom 10 EUR-ból egy hadseregnek való paradicsomot, hagymát, narancsot, és sérga dinnyét vett:-) (aztán ciplhettük keresztűl az óvároson )
Melinda, és Ági nagyon segítőkészek voltak, és nagyon kedvesek is. Ezuton még 1x szeretnék megköszönni nekik mindent, különösen az ásványvizes üveget
#1733682011-08-17 14:14:34 Válasz a #173364. hsz-ra
Szia!
Én kérdeztem, és köszi a választ.
Az éttermeket már kijegyzeteltem, a Grill Haust mindenki dicséri, és a Romvit is. Szerintem a 3 hét alatt végigesszük az összeset, amiket ajánlottatok.
#1733732011-08-17 15:21:19 Válasz a #173368. hsz-ra
Szia itt is!
Az éttermektől már nekem is külön jegyzetlapom van, rendes táblázattal, nevek felírva, és alatta , hogy miért jó vagy nem jó a hely stb..
Akkor itt is felteszem azért a kérdést.
Aki már volt, az apartmanokat jellemzően meddig takaritják, csak úgy általánosságban? Igaz a du. 2 óra körüli szobaátvétel?
Csak hogy úgy kalkuláljunk az úton.
Bár valójában mindegy, akármilyen fáradt is leszek, úgyis a tenger lesz az első...