Sziasztok! Szeptember 02-án lesz az esküvőnk a párommal, másnap mennénk Santorinire. A Kamariban található apartmanok egyikébe mennénk, de még nem döntöttük el, hogy melyikbe. Aki járt valamelyikbe, tud-e ezekről infót mondani nekem? A haroularól olvastam, a többiről semmit nem találtam. Kérlek ha tudtok segítsetek, melyiket érdemes választani.
#1733692011-08-17 14:42:21 Válasz a #173343. hsz-ra
Szia Kozire!
Mi tavaly az Apollon utazási irodával a Kamariban található Atlantida apartmanban voltunk.
Az Atlantida apartmanban 3 szobát (9, 10, 11) bérel az Apollón Travel utazási iroda. Mindegyik az emeleten található és egy kicsi folyosóról nyílnak. A ház másik felét és a földszintet úgy tudom, hogy angolok bérlik. Ezek bejárata a másik oldalon van.
Mi a 9-es számú szobában laktunk, mely a medencére nézett és hatalmas terasza van. Ez 3 ágyas (3db különálló ágy) stúdió, konyhasarokkal, fördőszobával. A konyhasarokban egy minikonyha (hűtő, mosogató, 2 lapos villanyrezsó) és egy felsőszekrény található. Felszerelése a szokásos, 3 főre pohár, tányér, bögre, stb. Plusszként a vízforralót tudom megemlíteni.
A fürdőszoba lehetett volna nagyobb is egy kicsit, mert kb. 50 cm széles és 1,20 cm hosszú rész volt a zuhanyzásra kialakítva. Mellette volt a WC kagyló és mivel zuhanyfüggöny nem volt, folyton vizes lett minden. Szóval itt hiányoltam legalább egy elválasztó függönyt és egy csatlakozó alzatot a párom villanyborotvájának.
A szoba tágas, kényelmesen elfértünk, igaz a szekrény és az ágy között lehetne kicsit nagyobb hely.
TV és ingyen légkondicionálás is volt. Nagyon tiszta az egész ház, naponta takarítottak, 3 naponta ágynemű és törölközőcsere volt.
A ház előtt található az édesvizes medence, melynél ingyenes a napágy és napernyő használata. A medencét is minden reggel “porszívózzák”. Szerencsére sosem voltak sokan így előszezonban. A medence lejtős, az apartman felőli részen kb. 60cm, a másik végén pedíg kb. 1,80cm.
Az Atlantida kb. 30-40 méterre van a tengerparti sétánytól egy kb 3 méter széles kis utcában. Itt autó sem közlekedik csak néha egy-egy robogó. Ez esetleg zavaró lehet, de amennyiben becsukjuk az teraszajtót semmi nem hallatszik.
Tavernák, üzletek könnyen megközelíthetők.
Mi nagyon meg voltunk elégedve az apartmannal a kisebb hiányosságok ellenére is.
Az Atlantida medencéjének a mély része nem lehet 1,80- mert én 160 cm vagyok és leért a lábam
Úgy gondoltam én is, hogy mélyebb, úsztam benne ide oda, majd a végén kikönyököltem, lógattam a lábam, aztán hopp leért.. akkor lepődtem meg én is, hiszen olyan "büszke" voltam magamra, hogy ilyen mély vízben is tudok úszni!
(Amúgy csak akkor tudok úszni, ha tudom, hogy leér a lábam
#1734572011-08-18 11:06:22 Válasz a #173421. hsz-ra
Szia Erinet!
Akkor valószínűleg nem volt annyira feltöltve mikor Te fürödtél benne, mert én 157 cm-es vagyok és teljesen ellepett, a párom 183 cm magas és az Ő buksijából sem sok látszott ki mikor leállt a medence aljára.
Akkor valószínűleg nem volt annyira feltöltve mikor Te fürödtél benne, mert én 157 cm-es vagyok és teljesen ellepett, a párom 183 cm magas és az Ő buksijából sem sok látszott ki mikor leállt a medence aljára.
Szia Kvalcsi!
Elképzelhető, hogy nem volt feltöltve, de nem tűnt úgy, mintha kellene még bele víz..mindenesetre kellemes volt, tiszta és langyos
Az picit zavart, hogy az atlantida teraszaira kikönyököltek és néztek bennünket.. .
Sanczhez!
Pont ezért jöttem most ide, holnap az RTL Törzsutas magazinjában Santorini!! Most láttam meg, holnap nézzük!
Erinet, meg tudnád mondani, hogy a Haroula melyik hotel medencéjét használhatja?
Szia Aniferi!
Hivatalosan talán a Russos Beach hotel medencéjét, de mi Suzukiék javasaltára az Atlandida medencéjébe mentünk, mert az fokozoatosabban mélyül..
Nem kérdezett ott senki semmi tőlünk, bár ha igen akkor azt mondtam volna ,hogy a Finikas apartmanba lakunk, és 4 -es szobában és kész...
Erinet, meg tudnád mondani, hogy a Haroula melyik hotel medencéjét használhatja?
Szia Aniferi!
Hivatalosan talán a Russos Beach hotel medencéjét, de mi Suzukiék javasaltára az Atlandida medencéjébe mentünk, mert az fokozoatosabban mélyül..
Nem kérdezett ott senki semmi tőlünk, bár ha igen akkor azt mondtam volna ,hogy a Finikas apartmanba lakunk, és 4 -es szobában és kész...
#1742952011-08-26 16:15:30 Válasz a #174273. hsz-ra
A Finikas közel van a parthoz, még a tenger felé is néz, csak az utca túloldalán pont szembe vele van egy félbehagyott ház betonváza amitől biztos hogy nem lehet látni a tengert, ráadásul nem is egy szép látvány!
Tavaly még lehetett látni a tengert a Finikas apartmanból, igaz az emeletről Szerintem jó helyen van, és ha az emeleti szobát kapjátok, akkor hatalmas lesz a teraszotok. A közelben minden megtalálható, csak az ut.iroda van viszonylag "messze". De a tengerpart csak pár lépésre van