köszi mindenkinek az utravalo kivánságot, mi készen állunk,este a kocsiba berámolom amit kell és lényegében csak a stratjel kell hogy elinduljunk, az autopálya dijat is befizettem az elöbb hétfötöl hátha mégsem várunk keddig
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat,ígérem mindenkire fogunk inni egy pohárral!Ezennel én elbúcsúzok,mert most már más dolgom van.További jó pihenést és munkát nektek,na és ha haza jövök majd én is mesélek!Remélem lesz mit!Sziasztok, holnap irány Görögország!
Akik ott lesznek 26-án pénteken este 9-óra templom előtt!
Pinga!Jó utat nektek,vigyázzatok magatokra!Induljatok, úgyse csináltok itthon már semmit!
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Bár már annyit kellett várni, hogy eljöjjön a mi időnk is, hogy még valahogy nem vagyok ráhangolódva, tudom hülyeség, bennem van a hiba. Biztos vagyok benne, hogy amikor holnap nekivágunk a nagy útnak, akkor már izgatott leszek nagyon.
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Bár már annyit kellett várni, hogy eljöjjön a mi időnk is, hogy még valahogy nem vagyok ráhangolódva, tudom hülyeség, bennem van a hiba. Biztos vagyok benne, hogy amikor holnap nekivágunk a nagy útnak, akkor már izgatott leszek nagyon.
Szép napot mindenkinek!
Timi
Szinte nem is igaz ugye, hogy eljött az idő el kell menni Görögországba....Mert ezt nem lehet megunni....Hurrá Nei Pori!!!
#1737082011-08-21 12:57:43 Válasz a #173704. hsz-ra
Tiszta szívemből kívánok minden most indulónak, minden jót az elkövetkező napokban és hetekben. Csak akkor gondoljatok rám, ha elakarjátok rontani a hangulatotokat Nei Pori-ban.
"Pinga"-- "tallér----"dinnyebubus"
Én csak az igazságot írtam le, és nem érdekel más véleménye. A dolog lényege, hogy nekünk nagyon tetszett Nei Pori, és mi jól éreztük ott magunkat. Van összehasonlítási alapom a Görögországi üdülő helyek között, de eddig ez tetszett a legjobban. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy Korfu is a kedvencek között van, de sajnos az már anyagilag nem elérhető számunkra. Nei Poriba is a véletlen folytán kerültünk, de ha jövőre sikerül biztos hogy ismét oda megyünk. Paraliára szerettünk volna menni, de ere az időpontra már nem tudtak egy apartmanba sem 4 szobát adni, és ott ajánlották Nei Porit. Gondoltuk megpróbáljuk, végül is mindegy csak tengerpart legyen a közelben. Nem bántuk meg!!!!
A beszámolót tegnap megírtam, és el is küldtem. A moderátornál lehet, bár nem igazán vagyok vele tisztában, hogy hogyan is zajlik ez a folyamat. A gépen írtam meg egy szövegszerkesztőbe, aztán onnan bemásoltam a szövegküldőbe, és elküldtem. Ekkor kiírta nekem, hogy továbbítva a moderátornak. Bízok benne, hogy hamarosan olvashatjátok.
#1737122011-08-21 13:36:17 Válasz a #173709. hsz-ra
Köszönöm Kedves Ági a hozzám írt válaszod, örülök, hogy nem okoztam csalódást, egy kicsit azért zavarba hoztál, mert én nem várok ezért dicséretet, ez kötelességnek érzem hogy az én tapasztalataimat átadjam másoknak és javasolni merjem ami nekem tetszett. Természetesen nagyon sok helyen voltam már Görögországon belül, és nekem Nei Pori jött be a legjobban. Ez nem azt jelenti máshol nem volt jó, és itt Nei Pori-ban nincsenek negatívumok, de a sok pozitívum mellett eltörpülnek. Engem is értek már sérelmek, de mind elfelejtem mikor eme hely jut eszembe!
Mert Nei Pori számomraegy csodálatos hely....
és ezt nem lehet megunni
#1737142011-08-21 13:39:49 Válasz a #173709. hsz-ra
"csabinaagnes"
Ha hamarabb össze "futunk" itt a fórumon akkor már régen Nei Pori lett volna az egyik legkedvesebb helyetek...minden szemszögből. Úgy anyagi mint más jellmzők.
Üdv Gyula!
Jó utat az indulóknak,és üdvözlöm a parton Pakót a szenegáli faszoborárust,és Siphont a bangladesi hennást!
nézegettem a többiek albumait és bizony láttam ismerös arcokat,évek ota ugyanazok a srácok hordják a fánkokat a parton,persze mindig eszünk, valahogy le kell nyomatni a sos vizet
a jol megbarnult árus fiuk arcát nem tudtam megjegyezni,mintha minden évben másokat látnék
Én is nagyon jó utat ill. nyaralást kívánok mindenkinek.Szívesebben izzadnék én is inkább Nei Poriban a tenger mellett,mint a munkahelyemen,de sajnos ezt dobta a gép,meg hát meg volt az én időm is.Szerintem nagyon jó időtök lesz.