#1737562011-08-21 21:37:54 Válasz a #173529. hsz-ra
Relax, mi nem találtuk meg az Odusszeusz öblöt!!! Merre van? Hogy kell oda menni? Ha ennyire gyönyörű, már csak emiatt is vissza kell térnünk Pergára !!!!! Ráadásul nem is találrunk homokos, csak kavicsos strandokat. Ez alól valamennyire Loutsa beach kivétel, mert annak a partja homokos, a vízben van egy cáv, ahol lacicsos, perig pont ott kellene homokosnak lennie.
Térlépen esetleg meg tudnág jelölni az Odusszeusz beach-et?
Szia Papamaci, és minden holnap induló "pargás"!
Akkor összegezhetem, hogy aki szeretne részt venni a fórum találkán Pargán, azt várjuk szeretettel szerda este 8-kor a móló végében. A továbbiakat pedig ott helyben megdumáljuk.
El sem hiszem, hogy ez a nap is eljött!!! Juhhhéééé!!!!
Relax, mi nem találtuk meg az Odusszeusz öblöt!!! Merre van? Hogy kell oda menni? Ha ennyire gyönyörű, már csak emiatt is vissza kell térnünk Pergára !!!!! Ráadásul nem is találrunk homokos, csak kavicsos strandokat. Ez alól valamennyire Loutsa beach kivétel, mert annak a partja homokos, a vízben van egy cáv, ahol lacicsos, perig pont ott kellene homokosnak lennie.
Térlépen esetleg meg tudnág jelölni az Odusszeusz beach-et?
Szia Veka!
Az előző oldalon van fmeskal hozzászólása a témához, amiben térképet is mellékelt.
#1737702011-08-21 22:56:45 Válasz a #173759. hsz-ra
Szia Veka!
Ez nem az Odüsszeusz beach. Megmondom őszintén nem találtuk meg egyből. Először is vettem Pargán egy olyan térképet, ahol megtaláltam kiírva a beach nevét (ugyanis nem mindegyik térkép jelöli). Szóval térképen már megvolt, de még így sem volt egyszerű, mivel az E55-ös útról sehol nem volt jobbra kanyarodási lehetőség, amerre a tengerpart van. Végül egy tankolás során a benzinkutas segített.
Szóval: az E55-ös útról Agii Apostolinál kell balra kanyarodni, de nem kell bemenni a faluba, hanem rögtön van egy a tenger irányába visszakanyarodó út az E55 alatt (amit az E55-ös útról nem lehet látni). Innen már jelzi a beachet. A visszakanyarodó útról el kell menni Valanidorachi faluig, keresztül a falun, itt is van néhány flikk-flakk és utána egy pár km-es kavicsos kihalt út oda vezet. Jaaj, de szép volt... és ami a legjobban tetszett, hogy rajtunk kívül nem volt senki a parton. Csak délután 5 körül jött egy pár helyi görög család.
Köszi Relax!
Így talán már könnyebb lesz odatalálni.Bár már van bőven program,de majd megpróbálunk szelektálni,hogy minden szépet megnézzünk.Most biztos jönne mindenki újra, aki már az idén volt.De majd gondolunk az itthoniakra,akik még dolgoznak vagy már dolgoznak.
Egyben van a gyomrom,annyira izgulok,mintha először mennék Pargára....
Nem sok alvás lesz.....
Holnap a buszon találkozunk,mi Kecskeméten szállunk fel az Apollonos buszra.
Évi, ne Theiát kiálts,hanem Bettit,ha előbb felismersz,mint én Téged,sajnos rossz az arcmemóriám.....