Na ilyen vár, meg rom meg hasonló nekem mind jöhet, akárhol is van, imádok minden ami régi.
Csak most tudatosult bennem, hogy megyünk, hihetetlen jó érzés.
Ha van valami ételféleség, amit tuti ki kell próbálnom, azt írjátok meg!
(a tengeri herkentyűkkel nem vagyok túl jóban, csak a halakkal, vagy esetleg a rákocskákkal:))
Akkor alaposan bele kell magad ásnod a témába, mert rom és vár van bőven ezen a környéken, sajnos azt kell, hogy mondjam a szűkös időtök nem is lesz elég mindre!
Ki kell választanod, melyek szimpatikusak, nézelődj a Google-Earth-ben.
Néhány lehetőség: Nafplion, Argos, Akro-Korinthos, Tirünsz, Epidavros, kicsit távolabb Mistras, Monemvassia.
Ezek csak a nagy hirtelen eszembe jutók.
Ja, Mükénét is kihagytam, és még ott van Athén is!
A kajával kapcsolatban az volna a kérdésem, hogy voltál már Görögországban?
Azon gondolkozom még, hogy vajon a toloi apartmanokban mennyi konnektor lehet. Érdemes lenne vinni hosszabítót?
Tényleg jó az autó, annyi mindent elbír...
Én megyek a legkésőbb közülünk, és már pakolnék.
#1737072011-08-21 12:56:21 Válasz a #173682. hsz-ra
Milyen átalakulásra gondolsz?
Arra, hogy mennyire készülök, mióta kiderült, hogy van hely, és lefoglaltam?
Hát még munka milyen jót fog tenni! Legalább eltereli a gondolataimat, és sokkal gyorsabban fog menni az idő!
Kiderült, hogy közben lagziba kellene mennünk, pont a nyaralás hetén. A párom fel is tette a kérdést, hogy Tolo vagy lagzi.
A válasz nem volt kétséges.....
Tényleg- apránként csak eszembe jutnak a kérdések - a kis úszócipőcskék viselése mennyire ajánlott ott? Bár homokos partot írtatok, oda elvileg nem kell.
#1737202011-08-21 14:00:55 Válasz a #173707. hsz-ra
Nekünk 2002-ben nem kellett. Igaz, hogy van ahol kavicsos a part,és a víz is az első 1-2 méteren kavicsos, de utána homokos. A kavicsos rész pedig apró kavicsos. Ki lehet bírni, ha csak nem vagy nagyon érzékeny (én eléggé az vagyok, a talpamra ránézni sem lehet)
Sünök csak a kikötő felé voltak.
Haza érkeztünk a haza utunk 23óra lett a magyar határon 1 óra állás szerb határon 1óra pedig nagyon jó időbe itthon lehettünk volna!
Később írok részletesen!
Milyen átalakulásra gondolsz?
Arra, hogy mennyire készülök, mióta kiderült, hogy van hely, és lefoglaltam?
Dehogy, az új avatarodra gondoltam
Lehet, hogy be kellene szereznem süncipőt, mert lehet hogy sziklásabb rész felé is megyünk.
Az öbölben állítólag csak az esetleges viharok után lehetnek a vízben, a homokos részen sünik.